Jobben ble utført på Mittanbud

Påbygg hytte

Vi ønsker å bygge på vår hytte på Nordseter ved Lillehammer. Hytta er pr i dag 60 kvm, og påbygget skal være 50 kvm. Det blir ny entre med varmekabler og skifer, skibod ved inngangen, resten av arealet skal bli ett soverom og stue som sammenføres med eksisterende stue. Furu på gulv, tak og vegg. Shingel på tak. Påbygget skal føres opp på Lecapillarer slik som resten av hytta er. Det må ryddes vekk noen store steiner, men lite planering. Taket må røstes om i forhold til det gamle, slik at det blir en vinkelhytte. Arbeidet må starte i juni. Ønsker totalpris, nøkkel i døra.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 1. jan 2011, under kategorien Entreprenører og Snekkerog ble utført av Snertingdal Bygg & Graveservice AS i Lillehammer

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte Snertingdal Bygg & Graveservice AS for å utføre jobben

Snertingdal Bygg & Graveservice AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Påbygg hytte

Byggefirmaet utførte jobben plettfritt fra begynnelse til slutt. Tilliten var vekket allerede ved første møte. Alle frister og løfter ble overholdt, de dukket opp når de skulle og kom med mange gode råd underveis. Sammen valgte vi løsninger som har ført til at vi har fått en hytte vi ønsket oss. Skulle gjerne tatt med meg dette firmaet litt lenger sydover i landet! Så seriøse og flinke håndverkere skal man lete lenge etter.

Skrevet av I.

des., 2011

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste