Jobben ble utført på Mittanbud

Trenger elektriker i Oslo

Da lyset ble slått på lyste det ca et halvt sekund før det sa "puff" og ble mørkt. Gjelder to ulike lamper med tre pærer i hver tilkoblet samme bryter med dimming. Ingen sikringer har gått, og alle stikkontakter fungerer som normalt. Ledningene fra lampene går sammen og opp i taket (skråtak i loftsleilighet) og kommer ned til lysbryter på en annen sidevegg. Trenger hjelp til å få det fikset. Er dessverre bare i Oslo fredag-søndag, så av ukedager er fredager eneste alternativ hvor jeg er hjemme. Pga. jobb og møter er det også noe begrenset når jeg er hjemme på fredagene, så tidspunkt må avklares rimelig detaljert.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 15. aug 2016, under kategorien Elektrikertjenesterog ble utført av EUROSTÅL AS i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte EUROSTÅL AS for å utføre jobben

EUROSTÅL AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Trenger elektriker i Oslo

Veldig fleksibel og enkel å forholde seg til. Tilgjengelig på ugunstige tidspunkt, gjorde jobben raskt og enkelt, og leverte over forventning. Lys som hadde gått, hvor det viste seg at dimmer var ødelagt. Fant feilen på 10 min, kom tilbake dagen etter med riktige deler, og hadde etter avtale med annet ønsket tilleggsutstyr. Betalte likevel kun for en time. Ville definitivt brukt de igjen, og anbefales varmt!

Skrevet av Harald

aug., 2016

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste