Jobben ble utført på Mittanbud

Rehabilitering av Kappveien 8, 1415 Oppegård - Tilbudsinnbydelse

Deres firma er invitert til å inngi tilbud på totalleveranse i tilknytning til rehabilitering av Kappveien, 1415 Oppegård. Prosjektet: Kappveien er en enebolig oppført i 1980-1982 over 3 etasjer, hvorav én kjelleretasje. Støpte kjellergulv, grunnmur i Leca. Etasjeskiller av lettklinkerelementer mellom kjeller og 1. etasje, og èn del av 1. etasje og 2 etg. Trebjelkelag mellom andre del 1.- og 2. etasje. Yttervegger med et ytre sjikt av skvettpuss og slemming / kastet lettklinkerblokker med isolert kjerne i form av ekspander polystyren (EPS) (Leca isoblokk). Innvendig pusset og malt. Pulttak med tresperrer, isolert i takplanet, tekket med papp. Rehabiliteringsarbeidet består av følgende: - Vinterhage skal rives og gjenoppbygges. - Yttervegg syd skal fjernes for puss, utettheter repareres og nytt lag med skvettpuss legges på og lecakuler “kastes” på. - Tak inngangsparti skal rives og gjennoppbygges - Gjenoppbygging av takrenner, nedløp, og grunnrør - Kretser for vannbåren gulvvarme spiseplass stue og soverom skal fjernes og gjenoppbygges. Anlegg for vannbåren varme byttes ut. Befaring: Befaring er planlagt gjennomført 26.05.2017 kl 09:00. Hvis oppsatt tidspunkt ikke skulle passe deres firma, kan alternativt tidspunkt avtales. Tilbudsunderlag: Tilbudet skal gis på grunnlag av vedlagte dokumenter, samt samtlige bilag henvist til. Eventuelle ytelser som ikke er spesifisert, men som erfaringsmessig må medtas for at tilbudet skal bli komplett, skal angis og inkluderes i tilbudssummen. Det vil spesielt vektlegges følgende momenter ved valg av leverandør til prosjektet: 1. Dokumentert erfaring/referanseprosjekter 2. Nøkkelpersonell, samarbeid og kommunikasjon 3. Pris på tilbudt løsning, kvalitet/utførelse 4. Styringssystem og rutiner for kvalitetskontroll og dokumentasjon 5. Tidspunkt for oppstart og gjennomføring Håper å høre fra dere, og ta gjerne kontakt hvis det skulle være spørsmål.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 15. mai 2017, under kategorien Snekker, Riving av murvegg, Vannbåren varme, Drenering/Isolering, Taklegging/-Reparasjon, Vegg, gulv og innertak, Mur og betong, Elektrikertjenester, Entreprenører, Byggeleder/Prosjektleder, Vinterhage og Grunnmur/Såle i Nordre Follo

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste