Jobben ble utført på Mittanbud

Oppussing av bad, toalett, vaskerom, gang, bytte av inngangsdør, trapp, kjøkkenbenk, våtromsplate og vask

Vaskerommet er på ca. 2,95 kvm. Do er på ca. 1,75 kvm. Bad er på ca. 5,45 kvm. Yttergang er på ca. 1,20 kvm. Gang er på ca. 16 kvm. Trenger å ordne vannbord/brett over og under vinduene på huset (7 stk) og ved 2 terrassedører og inngangsdøra som blir byttet. Det har vært en dør ved yttergangen, ønsker at veggene rundt skal fjernes. Varmekabler i yttergang og gang. 7 dører som skal byttes. Har en vegg inn til et kontor oppe som skal gjøres om til soverom. Lurer på om det er mulig å isolere denne veggen mtp. støy fra TV-stua. Jeg ønsker hjelp til å finne en smart løsning til oppbevaring under trappen. Trappetrinnene knirker veldig og lurer på hele trappen må byttes eller om "trappefornyer" vil hjelpe. Ønsker at trappetrinnene skal være tette. Tidligere eier har montert blandebatteri inni kjøkkenbenken. Det har da lekket vann inn i benkeplata. Våtromsplatene går ikke helt ned til benkeplata. Ønsker at dette blir gjort og at den monteres lenger ut til venstre mot stikkontakten. Det er ikke silikon nederst på våtromsplatene/listen, så ønsker at det skal sjekkes for eventuell fuktskade. Jeg ønsker i førsteomgang kun skriftlig kontakt gjennom mittanbud for å få et ca. prisoverslag. For deretter avtale befaring med den som skulle være aktuell. Jeg har ikke anledning til å avtale 20 forskjellige befaringer. Ønsker kun kontakt av seriøse aktører hvor det ordnes arbeidskontrakt, slik at jeg ikke får meg en overraskelse på pris. Det skal være skriftlig dokumentasjon på arbeidet som utføres. DDV-instruks, Samsvarserklæring og FDV-dokumentasjon.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 12. okt 2017, under kategorien Tretrapp, Rørlegger, Snekker, Helrenovering av bad, Finsnekker/Møbelsnekker, Elektrikertjenester og Vindu og dør i Drammen

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 4
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 5
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 6
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste