Jobben ble utført på Mittanbud

Sanering eternitttak og montaje av nytt tak

Dagens eternittak skal skiftes, og det innbys derfor til å gi tilbud på dette. Tilbudet skal være komplett, det være seg med stilasje, rigg og drift, bortkjøring søppel, nye takrenner, nedløp, lekter og sløyfer, vindskier, og omramming takhjørner og vinkler og det som anses normalt å ta med på slikt arbeid. Tilbudet deles i 2. DEL 1: Sanering / demontering av gammel eternitttak. Inkludert bortkjøring DEL 2: Nytt tak. Frist for tilbud er 1/12-2017 og det må stå ved lag til 31/12-2017 og medtatt kostnader for eventuelle prisstigninger 2018. Pris oppgis med MVA og ellers alle skatter og avgifter. Dagens tak består av rød bølgeeternitt. Undertak består av armert plast. Tilbyder må vurdere om denne plasten skal rives eller beholdes, da denne er i god kvalitet. Dog skal nytt undertak monteres uansett om plasten rives eller beholdes, type su-tak eller tilsvarende. Loftet er av type kaldloft. Taket har takvinkel 22 grader. Nye takrenner og nedløp. Ett nedløp på husets ”fremside” og to stk nedløp på husets ”bakside”. Takrenner og nedløp skal være av metall. Nye vindski og omramming med limte skjøter og i trykkimpregnert kvalitet og/eller deler fra selve tak-leverandør. Tilbyder må vurdere om pipehatt og 2 lufteventiler, trenger å skiftes ut. Oppdragsgiver ønsker fritt å forkaste tilbud på del 1, og sanere eternittaket selv. Stilasje for å bytte tak, settes opp før sanering av gammelt tak og av oppdragsgiver under sanering. De gamle eternitplatene vil da stå på byggeplass til nytt tak er på plass, settes på pall, plastres 2 ganger og tapes tett av oppdragsgiver. Demontering av de gamle eternitplatene vil da skje kort tid før nytt tak legges. Type tak er ikke bestemt. Men oppdragsgiver ønsker tak av god kvalitet og helst plater med sand/rubb, slik at snøras unngås. Vil tilbyder tilby tak som er glatt, må snøsikring monteres i en lengde på ca. 12 m på husets fremside fra hjørne ved trapp og bort til der veranda ved stue begynner. Valg av tak gjøres i samarbeid med oppdragsgiver.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 23. sep 2017, under kategorien Snekker og Taklegging/-Reparasjon i Kristiansund

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 4
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 5
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 6
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste