Jobben ble utført på Mittanbud

Flislegging / Membran / Rørlegger til oppussing av bad sentralit i Oslo

Hei, Vi ønsker å pusse opp vårt bad (1,7 B x 2,35 L x 2,4 H) sentralt i Oslo (Holbergs plass). Jobben inkluderer: - Flislegging og / eller - Membran og / eller Rørleggling / oppkobling av klosett, dusj, etc. Her er leiligheten (med bilder av badet): http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=17962866&sid=xz7gdbCY2Xi935467&reference=6%2F179%2F628%2F66_-1496978254.jpg Flisene ble sist pusset opp i 2005 og inventaret ble skiftet i 2007. Vi håper å stille med fliser selv, annet inventar må annskaffes. Vi ser helst at arbeidet utføres i perioden Januar, men er fleksible. Ønsker anbud / befaring, ta kontakt!

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 28. nov 2012, under kategorien Flislegging, Helrenovering av bad, Snekker, Rørlegger og Membranog ble utført av KM BYGG OG REHAB AS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte KM BYGG OG REHAB AS for å utføre jobben

KM BYGG OG REHAB AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Flislegging / Membran / Rørlegger til oppussing av bad sentralit i Oslo

KM Bygg og Rehab AS gjorde en kjempejobb med badet mitt! Gjennom en utvelgelsesprosess hadde jeg 6 forskjellige bedrifter på befaring og valget fallt til slutt på KM Bygg of Rehab i og med at de var ryddigst gjennom prosessen og gav det beste og mest detaljerte tilbudet. KM Bygg og Rehab fulgte godt opp gjennom hele perioden, hadde dyktige håndverkere, var nøye og meget service-innstillte. Vi gir KM Bygg og Rehab våre varmeste anbefalninger!

Skrevet av Christopher

feb., 2013

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste