Jobben ble utført på Mittanbud

Rørlegger - koble vask til eksisterende vann og avløp

Har en vask med kran og vannlås på WC, som skal kobles til eksisterende rør som allerede går gjennom rommet. Alle de 3 rørene har forberedte koblinger. Hovedkranen står rett foran, slik at det bør være lett å stenge vannet. Er praktisk om dere holder til/kjører forbi Storo - for å unngå mye transporttid. Detaljert: Virker som 12 mm. innvendig på vanntilførsel varmt og kaldt (med plugg - hannskrue satt inn), og det er et lokk på ca 50 mm som dekker røret til avløpet. Kranen på vasken har koblinger på 10mm. Avstand til kaldtvann kobling 40 cm, varmtvann 60-70 cm. Fra vannlåsen på vasken til avløpet 120cm (110 cm horisontalt og 40 cm vertikalt). Ønsker kun kontakt med godkjent rørleggerbedrift, slik at vi ikke bruker lang tid på avtaleinngåelse og at det ikke blir problemer skulle det oppstå vannlekkasje. Trenger ikke bindende tilbud, bedre for alle med en rask befaring først. Jeg arbeider like ved og kan komme på kort varsel dersom "du er forbi" Storo-området.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 20. aug 2013, under kategorien Rørleggerog ble utført av Proff Rørlegger AS i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte Proff Rørlegger AS for å utføre jobben

Proff Rørlegger AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.5 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Rørlegger - koble vask til eksisterende vann og avløp

Rask respons, veldig grei timepirs og hyggelig håndverker. Dessverre forsinket ift avtalte tider da andre kunders jobb tok lengre tid. Men min lille jobb ble dobbelt så dyr. 8 arbeidstimer for å koble en vask, samt bytte rør på annen vask som han oppdaget. Det er delene som koster, ble sagt. Og det var riktig, deleprisene virker hinsides når jeg studerer: f.eks. 920,- pluss mva for en stoppekran som Storo-rørleggeren tar 236 kroner for.

Skrevet av Sven

okt., 2013

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste