Jobben ble utført på Mittanbud

Leveranse og montering av vedovn

Ønsker å få satt inn en vedovn i en stue på ca. 25 kvm. Det har tidligere stått en kakkelovn på samme plass, og hullet til denne er ikke tettet igjen (veggen er kun kledd over med "veggfornyer"). Jeg ønsker primært å benytte det gamle hullet slik at man ikke må støpe igjen og åpne et nytt hvis dette ikke er helt nødvendig. Ønsker forslag til forskjellige vedovner som kan passe inn her (se på bildet for avstander og mål) samt pris for ovn og montering med godkjenning. Hvis dere også leverer skifer som kan limes på veggen fra gulv til tak med ca. 60-100cm bredde, er dette også ønskelig å få pris på.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 14. jan 2014, under kategorien Vedovn / Monteringog ble utført av PEISMAKERN AS i Oslo

Kunden valgte PEISMAKERN AS for å utføre jobben

PEISMAKERN AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Leveranse og montering av vedovn

Guttene fra Sovas Peisovner utførte en fantastisk god jobb til en veldig hyggelig pris. Jobben inkluderte montering av naturskifer på vegg bak vedovn, samt levering og montering av Stovas 400 s vedovn. Disse viser virkelig at de er stolte av faget sitt, og kan varmt og trygt anbefales videre. Helt klart en 6'er på terningen!

Skrevet av Robert

jan., 2014

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste