Jobben ble utført på Mittanbud

Totaloppusing hytte på øy i Oslofjorden

Vi ønsker pristilbud på totalrenovering av en hytte med snærest oppstart. Renoveringen innebærer utskiftning av bærevegger, etterisolering av huset, etterisolering av taket, nytt takstein, nytt utvendig panel osv. I tillegg til dette vil vi skifte 2 ytterdører og 8 vinduer. Det blir også en del innvendige arbeider etter hvert.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 5. mai 2014, under kategorien Annet (entreprenører) og Annet (snekker/bygningshåndverkere)og ble utført av Pro Entreprenør AS i Oslo

Website logo

Kunden valgte Pro Entreprenør AS for å utføre jobben

Pro Entreprenør AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Totaloppusing hytte på øy i Oslofjorden

Vi benyttet Pro Entreprenør til totaloppussing av hytte på øy i Oslofjorden. Det er utfordringer knyttet til bygging på øy, noe Pro Entreprenør løste på en utmerket måte. Resultatet som man ser av bildene, ble perfekt og ferdigstillelsen ble utført iht. estimert tid. Hva gjelder budsjett for oppdraget, forventet vi at det skulle sprekke, men Pro Entreprenør holdt seg innenfor. Dialogen under prosessen var meget behagelig og hyggelig. Meget bra!!!

Skrevet av Pål

aug., 2014

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste