Jobben ble utført på Mittanbud

Flytting av sikringsskap og klargjøre en ny kurs mm

- Flytting av sikringsskap til annen vegg, ca. 3 meter unna. De fleste kablene kan beholdes i. Noen blir for korte og de må vel da "skjøtes" i noen koblingsbokser. Den tjukke hoved kabelen fra inntaket blir for kort og må erstattes med en ny på ca. 8 meter. - Fornye en kabel til nærmeste koblingsboks og bytte ut 2 eldgamle koblings "bokser". - Klargjøre 1 ny kurs i skapet da det senere skal pusses opp på loft. - 4 kabler ligger åpent over loft gulv. Disse må legges i et egnet rør / skinne . Ca 8 meter. - Det er 2 lyspunkt på loftet som står i veien for oppussingen. Her må man finne en løsning som, f.eks. koble punktene mot kontakt midlertidig slik at ikke kabel er i veien for legging av innvendig tak og slik at man kan koble lys og verktøy på kontakten. (Sikringsskapet er trolig Møller da kursene er Møller med Jorfeilbrytere, Innstallert nytt i ca 2004)

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 11. jun 2014, under kategorien Elektrikertjenester og Større arbeid (hovedtavle, sikringsskap osv.)og ble utført av ELEKTRO TEAM AS i Skien

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte ELEKTRO TEAM AS for å utføre jobben

ELEKTRO TEAM AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Flytting av sikringsskap og klargjøre en ny kurs mm

Meget bra. Klare og gode råd rundt løsninger. Fleksible i forhold til endringer med fornuftige tilleggspriser. Hyggelige, presise og ryddige. Meget bra utført jobb.

Skrevet av Halvor

okt., 2014

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste