Jobben ble utført på Mittanbud

Hageprosjekt enebolig, Lillehammer

Jobben gjelder en skrånet tom på ca. 1 mål. Vi har i dag en enkel natursteinmur på fremsiden av huset som skal skiftes ut for å få en bedre utnyttelse av hagen. Totalt lengde er ca. 30 meter, hvor halvparten er full høyde (ca. 1,9 meter meter) og andre halvdel er ca. 30-40 cm høyde. Vi vurderer å benytte enten skjært naturstein eller støttemur i gråmix. Det skal så fylles opp helt bak muren, slik at hagen blir på ett nivå. Platting utvides og ca. 40 kvm støpes i betong (der dagens platting er i dag) og legges på stein. Resterende platting bygges i tre eller vedlikeholdsfrie materialer. Belysning på platting. Vinterhage bygges på betongplatting. Størrelse er ca. 25 kvm. Glasstak, franskdører (eller skyvedører), lys og varme (helårs vinterhage) Jobben ønskes utført høst 2014, men grunnet søknad til kommunen kan prosjektet ta noe lenger tid. Det er åpning for å sende anbud på deler av jobben. (eks vinterhage, mur eller gravejobb) Referansejobber er et krav.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 22. aug 2014, under kategorien Isolasjon, Drenering/Isolering, Hagearbeid, Grunnmur/Såle, Reparasjon av mur, Annet (snekker/bygningshåndverkere), Glassarbeid, Snekker, Vindu og dør, Utgraving/Planering, Terrasse/Platting og Forstøtningsmur i Lillehammer

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 4
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 5
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 6
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste