Jobben ble utført på Mittanbud

Flyttehjelp med egen varebil

Jeg ønsker prisanbud på mitt oppdrag, utføres dagtid onsdag 29.oktober Den som utfører oppdraget må ha egen varebil. Oppdraget består av å tømme en leilighet med tilhørende kjellerbod: Møblene skal fraktes til lager på Økern og resterende returneres til Ikea. (Jeg behøver hjelp med å bære møblene inn samt vente i skranken på retur på Ikea). Leiligheten er på Grunerløkka og ligger i 6etg med heis. Leiligheten er på 2 plan med vindeltrapp. Bod (ca.3x2m) befinner seg på gateplan i bakgård. -Se bilder av leiligheten med møbler Møblene som skal fraktes er: 3-seter sofa m sjeselong, 2 salongbord, 3 tepper, spisebord, skrivebord, 9 spisestoler, 5stk kunstige busker/trær, 2 store bilder, 2stk 2-seter sofaer, 2stk lenestoler, 3 rammemadrasser, flatskjerms tv, en klappstol, lite rundt bord, hodegavl, veggskap, 2stk pidestaller, baderoms-speilskap, 8stk pappesker med pyntegjenstander og 3 taklamper.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 23. okt 2014, under kategorien Flyttebyrå, Varetransport/Budbil, Annet (Flytting/transport) og Godstransportog ble utført av IDEALFLYTTING AVNI PROVOLIU i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte IDEALFLYTTING AVNI PROVOLIU for å utføre jobben

IDEALFLYTTING AVNI PROVOLIU har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Flyttehjelp med egen varebil

Avni og kollega møtte opp nøyaktig på avtalt tidspunkt. De utførte jobben raskt og trygt (de pakket inn sarte varer og plasserte de trygt i en stor varebil). Det dukket opp en del praktiske utfordringer undervegs som de løste uten å blunke. De var hyggelige og vennlige, kommuniserte bra og de er veldige dyktige på det de gjør . Jeg fikk også en veldig bra pris. Jeg er helt enkelt imponert! Kan anbefales på det sterkeste!

Skrevet av Odin

okt., 2014

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste