Jobben ble utført på Mittanbud

Rehabilitering og mulig utvidelse av uteplass + rekkverk til murtrapp

Huset ligger i en ganske bratt fjellside Bak huset (enderekkehus) er det pr. i dag en eldre uteplass med ujevne heller og tre forskjellige nivåer og gammel mur som er ca 85 cm høy langs den ene langsiden. Plassen er ca 9 m lang, i underkant av 3 m på det smaleste og i overkant av 5 m på dert bredeste. Bak /oppå muren er det , jord, planter/busker og berg. Vi ønsker å fjerne muren og om mulig utvide plassen (er usikker på hvor skrått berget bak er og hvor lang bak muren det ligger) og legge treterrasse. I tillegg ønsker vi å få satt opp et nytt gjerde i trapp langs endevegg av hus. Det er nødvendig med nye metallfester i betongen.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 5. mai 2015, under kategorien Utgraving/Planering, Hagearbeid og Annet (snekker/bygningshåndverkere)og ble utført av Ronor Rehab i Bergen

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte Ronor Rehab for å utføre jobben

Ronor Rehab har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Rehabilitering og mulig utvidelse av uteplass + rekkverk til murtrapp

Ronor Rehab gjorde en kjempejobb med et vanskelig utganspunkt. De var kreative og så gode løsninger. I tillegg ble de ferdige før antatt dato:)

Skrevet av Lynda

juni, 2015

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste