Jobben ble utført på Mittanbud

Rørleggersjekk av rør og avløp på kjøkken

Jeg har bygd om mitt kjøkken. Da ble benkeplater byttet ut, og dermed er alle rør og avløp tilhørende vasken koblet fra og til igjen. Oppvaskmaskinen er flyttet, og både inntaks- og avløpsslangen til denne er forlenget. Dette er ikke gjort av profesjonelle. Ønsker derfor en sjekk/godkjenning av rørlegger (bor høyt i etasjene i leilighetsbygg). Tror jeg trenger en til vannstopper til inntaksslangen, og vurderer en med føler på gulvet. Ønsker oppgitt pris på en slik en med montering også.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 5. mai 2015, under kategorien Rørleggerog ble utført av ENDE ALEN CERIC i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte ENDE ALEN CERIC for å utføre jobben

ENDE ALEN CERIC har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.6 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Rørleggersjekk av rør og avløp på kjøkken

Jeg brukte Alen til jobben siden han var kjapp å svare og hadde konkurransedyktig pris. Jobben er det ingenting å si på, og han var hyggelig og høflig og ærlig, tillitsvekkende. Men som andre her har opplevd ble det litt venting... Fikk delvis beskjed om forsinkelsene, både til befaringen (45 min) og til selve jobben (2 timer!), og var forberedt etter å ha lest tidligere anmeldelser. Så hadde ikke planlagt å rekke noe etterpå heldigvis.

Skrevet av Silje

juni, 2015

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste