Jobben ble utført på Mittanbud

Legge gulv (Kebony) på balkong (ca. 9m2) + skjære hull til platetopp i benkeplate (laminat)

Jeg trenger en snekker til å skjære hull til koketopp i en benkeplate av laminat, samt legge gulv på en balkong i betong. Jeg ønsker fortrinnsvis å få dette gjort snarest, dvs. i løpet av uke 28, ev. senere i juli dersom uke 28 ikke er mulig. Leiligheten befinner seg på Oppsal i Oslo. Balkongen er ca. 9 m2 med hellende betonggulv. Jeg ser for meg å legge Kebony med skjult innfesting på balkongen, men jeg er åpen for andre innspill fra snekkeren hvis han/hun har andre forslag til hvordan å få et pent gulv. Det er ønskelig at snekkeren skaffer nødvendig materiale til jobben.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 2. jul 2015, under kategorien Snekkerog ble utført av SENIOR SNEKKER GARCIA i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte SENIOR SNEKKER GARCIA for å utføre jobben

SENIOR SNEKKER GARCIA har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Legge gulv (Kebony) på balkong (ca. 9m2) + skjære hull til platetopp i benkeplate (laminat)

Jeg kan absolutt anbefale Senior snekker Garcia. Han er en dyktig snekker som virket veldig nøye med arbeidet. Han var også nøye med å ikke gjøre skade på leiligheten mens han holdt på, og han gjorde rent etter seg. Jobben var veldig pent utført. I tillegg var han punktlig og fleksibel, og ikke minst en omgjengelig og hyggelig fyr.

Skrevet av Kristine

juli, 2015

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste