Jobben ble utført på Mittanbud

Oppføring av gjerde og port

Total avstand fra hushjørnet til naboens gjerde er ca. 26 meter, hvorav 9-10 meter har en rest av det gamle metallgjerdet med netting. Det er kanskje mulig å beholde det gamle gjerdet og bare bytte ut nettingen i det. Vi ønsker oss også en port - f.eks. mellom nytt og gammelt gjerde. Det gamle gjerdet sto/står oppå en murkant mot fortauet. Det er også mulig med gjerde av tre på hele strekken. Send gjerne e-post eller ring etter kl. 13 alle dager.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 23. jul 2015, under kategorien Gjerde, portog ble utført av PROFF SMIE AS i Halden

Kunden valgte PROFF SMIE AS for å utføre jobben

PROFF SMIE AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Oppføring av gjerde og port

Vi er veldig fornøyd med vårt nye gjerde! Det er satt opp av flinke håndverkere fra Proff Smie AS som arbeidet raskt og effektivt. De var åpne for å diskutere alle våre ønsker og forslag, og de kom med gode løsninger for vår vanskelige fjelltomt. I tillegg festet de nytt gjerde på en gammel mur, noe som ikke var enkelt i og med at muren flere steder var svært porøs mens den andre steder var fylt med jern og stein. Anbefales!

Skrevet av Mona

sep., 2015

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste