Jobben ble utført på Mittanbud

Legge nye vannrør fra bad til tilknyttet rom

Har bygget kjøkken i stue som ligger vegg i vegg med bad. Ønsker å legge nye vannrør fra badet, og langs samme vegg inn til stue. Avløpsrør er festet på vegg men ikke koblet på avløpet på badet. Vannrør er ikke lagt, men det er boret hull til vannrørene fra badet og inn til stuen. Veggen er også foret ut nok til at det kan ligge nye vannrør bak kjøkkeninnredning. Veggen er åpen, men selve innredningen er montert på stendere/utforingen fra veggen. I tillegg til å montere vann til blandebatteri trengs det vann til oppvaskmaskin og vaskemaskin. Med fuktvarsler som stopper vannet ved evt. lekasje, om mulig. (Dette er vel muligens pålagt?) Ønsker også å kjøpe blandebatteri/vannkran som monteres på vegg over servant. Avstanden fra rør på bad til servanten på kjøkkenet (hvor jeg antar at vannrørene kan stoppe da vaskemasking og oppvaskmaskin skal stå på hver sin side av servanten) er ca 2,5 eller 3 meter. Kan få målt opp dette nøyaktig. Ønsker prisoverslag, selv om jeg skjønner at det kan være litt vanskelig. Kom derfor gjerne på befaring om mulig.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 7. okt 2015, under kategorien Rørleggerog ble utført av Proff Rørlegger AS i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte Proff Rørlegger AS for å utføre jobben

Proff Rørlegger AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.5 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Legge nye vannrør fra bad til tilknyttet rom

Gjorde en god jobb og leverte veldig god service. Kan absolutt anbefales.

Skrevet av Andreas

okt., 2015

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste