Jobben ble utført på Mittanbud

Oppussing/renovering av rekkehus 86 kvadrat

Rekkehus på 2 etasjer som trenger full renovering. Bygget i 1981. Det elektriske anlegget er fra bygget var nytt, og trenger en oppgradering Veggene har i sin tid vært malt, men det er ingen tapet. Skillevegger av mur, lettvegger av gips. Enkelte dører skal fjernes, og et par veggskiller skal bygges, samt senking av tak for downlights. Helrenovering av bad og kjøkken er nødvendig. Samt maling og gulvlegging. Muligheter for at terrasse/veranda også skal på plass. Den biten er dog noe usikker enda, da borettslaget skal skifte alle vinduer og utgangsdører ila sommeren.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 9. mai 2016, under kategorien Snekker, Maling, Helrenovering av bad, Elektrikertjenester, Flislegging, Kjøkkenrenovering og Rørleggerog ble utført av VELER AS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte VELER AS for å utføre jobben

VELER AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.5 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Oppussing/renovering av rekkehus 86 kvadrat

Kan fint anbefale disse gutta! Arbeidet gjaldt totalrenovering av rekkehus. Gjorde en flott jobb til avtalt tid og pris. Tilleggsarbeid, endringer og annet småtteri var heller ikke noe problem!

Skrevet av Nicolai

sep., 2016

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste