Søk i anbudsteksten:


Bransjer


Juridiske tjenester 76
Alarm, sikkerhet, lå….. 73
Båt / Båtreparasjon.. 40
Båt (skal slettes) 1
Bil 1328
Brannsikring 25
Catering / Event 95
Design og Grafisk 34
Eiendom 146
Elektriker / Elektro….. 2022
Entreprenører 652

Fylke


Akershus 3236
Aust agder 244
Buskerud 1054
Finnmark 81
Hedmark 486
Hordaland 1826
Møre og Romsdal 445
Nord-Trøndelag 221
Nordland 347
Oppland 432
Oslo 4676

Kommune


Agd 1
Alstahaug 9
Alt 13
Alvdal 2
Andebu 22
Andøy 3
Aremark 3
Arendal 107
Asker 331
Askim 34
Askvoll 1

Fant : 19971 anbud
 • FORRIGE
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • ...
 • 998
 • NESTE

Drenering og utvendig isolering

Sunndalsøra, Møre og romsdal

Graving rundt hele huset,drenering,isolering og ny fyllmasse. Helt flat tomt,lett tilgjengelig. Fjerning av plen i innkjørsel. Planering med grus.

Oppussing av toalett og bad

Oslo

Ønsker full oppussing av separat toalett og bad. Inkluderer toalett og vask på det ene rommet. Servant,dusj og badekar på badet.

Bytte verandadør

Drangedal, Telemark

Skal bytte verandadør på ei hytte jeg har vedlikeholdsansvar for. Er ute etter pristilbud på dør og bytting,med all jobb dette innebærer.

Koble lamper

Finstadjordet, Akershus

Fire lamper må kobles til ett utløp.

Utvask av bolig

Torvastad, Rogaland

Trenger utvask av bolig til overtagelse ved salg. Huse vil være tomt og huset må vær vasket innen 15. 09. 2017. P-rom 171 bra 199 https: www. Finn.no realestate homes ad. Html? Finnkode\\=94069604.

Bygging av terasse

Straumsgrend, Hordaland

Bygge et terasse rammeverk. Terasse bord monterer jeg selv. Det må støpes søyler ned på fjellet. Det er gravd ned til fjell så det er bare og støpe rett på fjellet. Ca 30m2 2 meter over bakkeplan det er en bekk som går der i dag som bør ledes inn i vann rør.

Skifte kjøkkenkran

Laksevåg, Hordaland

Koble fra og fjerne gammelt armatur,koble til og montere nytt armatur. Nytt armatur er ikke kjøpt,men ønsker en rowan pro armatur (eventuelt lignende). Om bedriften har dette til billig pris kan dette kjøpes via deg dere. Ønsker pris med og uten armatur.

Flislegging av bad,8m2 grunnflate

Tveit, Vest-agder

Er ute etter et ca prisoverslag på ferdigstilling av et bad. Jeg har selv kjøpt inn alt fra fliser,lim,primer,mansjetter og membran da planen var å gjøre dette selv,men ser at tiden ikke strekker til. Badet er ca 8m2 i grunnflate.

Opplegg av 6 stikk kontakter i kjeller

Oslo

Vi har behov for elektriker som kan følgende: - opplegg 6-8 stikk kontakter i kjeller fra øvre etasje (2-5 meter) - opplegg til taklampe i kjeller kjelleren pusses opp denne uken- og behovet er nødvendig neste uke fastpris.

Asfaltering vei til garasje

Seim, Hordaland

Skulle gjerne asfaltert veien ned til garasjen. Ønsker tilbud på dette.

Fjerne mose på tak

Verdal, Nord-trøndelag

Ønsker pristilbud på spyling fjerning av mose på ca 60m2 tak. Taket er ca 10 år gammelt,decra takpanner,ru overflate,nordvendt. Tilgjengelig vannuttak og strøm. Ikke takstiger. Kun seriøse aktører. Referanser.

Grave ut til og bygge et uthus i en bakk...

Rælingen, Akershus

Har en bratt helling i hagen - ønsker å bygge en slags underetasje som kan brukes til bod verksted. På toppen av bygget ønsker jeg å sette opp et drivhus som skal være på høyde med resten av hagen. Tenker meg en grunnflate på maks 15 kvm.

Revisjon av pipe og brannmurer

Aurskog, Akershus

En pipe fra 1937 trenger til full revisjon. Foring av pipeløp,ny puss på pipe samt fire brannmurer må pusses. Hulltaging til fire ildsteder må gjøres. Dette er en pipe i et hus som er under restaurering for musealt formål. Kunnskap om tidligere tiders mørtel samt...

Bytte elektronikk kjøkkenvifte

Oslo

Knappen for kjøkkenvifte lampe har svidd seg selv i stykker. Jeg vet ikke hvor jeg kjøper slikt,og håper på at noen har sånne ting som standardutstyr. Ellers er merket elektrolux og det kan kanskje bestilles. Kjøpte leiligheten med denne ferdig installert,så jeg ...

Tilkoble grenrør på hovedrør og lage ...

Oslo

Jeg har en leilighet hvor jeg ønsker å flytte kjøkkenet ut i stuen. Vann- og avløpsrøret er på badet i det tilstøtende rommet til stuen,men på feil side av rommet. Altså på motsatt vegg. Derfor trenger jeg en rørlegger som kan koble et grenrør på hovedrøre...

Installering av vedovn

Fredrikstad, østfold

Liten vedovn orion skal installeres i loftstue. Det er satt inn stålrør i hele pipa fra før. Jobben består i å lage hull i mur og stålrør,installere ovn med egnet røykrør. Brannplate til tak må settes opp.

Oppussing leilighet med flytting av kjø...

Oslo

Jeg har en 90m² leilighet som jeg skal gjøre en del innvendige arbeider på. Det er snakk om å flytte kjøkkenet ut i stue,fjerne linoleum som ligger på alle gulvene,slipe orginalgulvene under,fjerne strie på alle vegger og male vegger og tak.

Felling av stort grantre

Jakobsli, Sør-trøndelag

Felling (og evt stubbefresing) av stort grantre i tomtegrense på jakobsli. Ønskes utført september 2017.

Ladestasjon til elbil

Skoppum, Vestfold

Ønsker montert en ladestasjon i garasjen. Tiilbyder velger fritt ladestasjon,men det skal være en type 2 lader. Det skal lades en leaf der,som er type 1,men med overgangskabel. Informasjon om ladestasjon må inngå i anbud. Anlegget idag: det går en egen kurs ut i ga...

Maling av hus og gjerde i 2018

Ræge, Rogaland

Har et 8år gammelt hus med et langt tilhørende gjerde som ved en feiltagelse er malt med oljedekkbeis uten grunning,istedenfor vanlig beis. Spesielt på grunn av harde værforhold med samtidig valg av feil prdukt,trenger huset et godt grunnarbeid som noe skraping,vask...

Fant : 19971 anbud
 • FORRIGE
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • ...
 • 998
 • NESTE