Skal du selge bolig?

Beskriv boligen som skal selges med tre klikk og få uforpliktende tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglerne i ditt område - helt gratis!

Velg type bolig du skal selge

1

Beskriv boligen

Legg ut boligen som skal selges og vi sender oppdraget til relevante meglere.

2

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere.

3

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, velg eiendomsmegler og legg inn evaluering etter boligsalget.

SAMARBEID MED NORGES BESTE MEGLERE

EIENDOMSMEGLING

De fleste benytter seg av en eiendomsmegler når de skal selge bolig fordi det gir en trygghet gjennom hele boligsalgsprosessen. Blant annet vil en eiendomsmegler kunne bistå med å gi riktig informasjon og dokumentasjon om din bolig, oppnå riktig pris gjennom markedsføring og budgivning, samt rådgiving underveis.

Norges Eiendomsmeglerforbund anbefaler at du snakker med flere eiendomsmeglere før du bestemmer deg, slik at du får en bedre oversikt over hva meglerne mener er lurt med tanke på salget av din bolig. Inviter gjerne to – tre meglere på befaring slik at du lettere kan sjekke om de har riktig kompetanse for å selge din bolig.

Bruk muligheten når eiendomsmeglere er på befaring til å spørre hva de har planlagt for å få høyest mulig pris på boligen, hvilket markedssegment megleren tenker å rette seg mot, og hva du kan gjøre selv før selve salget. Velg den megleren du til slutt føler best kan representere din bolig og gi gode råd på veien. I tillegg kan det lønne seg å velge en lokalkjent eiendomsmegler og som du stoler på at vil å ta vare på dine interesser gjennom hele salgsprosessen.

Husk og sammenlign de aktuelle tilbudene nøye, og pass på at du har god oversikt over hva de ulike kostnadene er, og hva som er inkludert i tilbudet. Det kan nemlig være store sprik i hvilke utgiftsposter de ulike meglerne krever dekket utover meglerens provisjon. Sjekk derfor hva tilbudet dekker og ikke dekker. Om noen tjenester ikke er inkludert i prisen bør du også sjekke hva dette vil koste ekstra.

Det er heller ingenting i dag som tilsier at du ikke kan forhandle på meglerprovisjonen, men husk også at prisen du betaler ikke er alt. Undersøk hva megleren kan gjøre for deg, og hvordan han eller hun har tenkt til å gjennomføre boligsalget, før du begynner å se på prisene. En dyktig eiendomsmegler med riktig kompetanse kan nemlig ha mye å si for hvilken pris du ender opp med å få for boligen.

Hør gjerne med eiendomsmegleren hva du selv kan forberede før boligsalget. Bruke tiden til å finpusse områder med småfeil og male der det trengs. Vurderer du å selge i løpet av kort tid bør du begynne å rydde bort personlige gjenstander og lagre bort unødvendige møbler allerede i dag, så slipper du å stresse med dette senere. Har du først ryddet hjemme kan du begynne å planlegge fotografering av boligen til salgsprospektet. Her bør fokus være å holde bildene så nøytrale som mulig.

Mittanbud samarbeider med de største meglerkjedene, som har lokale meglerkontorer over hele landet. Eiendomsmeglertjenesten gjør at du enklere kan komme i kontakt med flere meglere før du bestemmer deg – helt gratis og uforpliktende. Det kan vise seg å bli det mest lønnsomme du har gjort!

Ved å legge ut boligsalget kan du fritt velge hvilke megler du ønsker å motta tilbud fra, og det er opp til deg om du ønsker å takke ja til tilbudene eller ikke.

Evalueringer gir trygghet

Salg av enebolig, Drammen

Ble valgt ut fra å være den megleren som har solgt flest og kjente mest til området. Hadde også en overkommelig aksjonsliste over hva som burde gjøres i boligen før salg.

Eiendomsmegler Krogsveen
(36)

Leilighet 69 kvm, Trondheim

Er svært fornøyd med jobben. Fikk godt over takst, og de hadde en god fotograf :) anbefales på det sterkeste!

Eiendomsmegler 1 Midt-Norge
(12)

Salg av leilighet, Stavanger

Flink og pålitelig megler som var tilgjengelig på telefon "døgnet rundt". Han tok seg av både privatvisninger og fellesvisninger. Alt jeg trengte å gjøre var å fylle ut noen skjemaer og dukke opp på kontraktsmøte. Veldig fornøyd…

Notar – Stavanger eiendomsformidling AS
(7)