Skal du selge bolig i Kristiansand?

Beskriv boligen som skal selges med tre klikk og få uforpliktende tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglerne i ditt område - helt gratis!

Velg type bolig du skal selge

1

Beskriv boligen

Legg ut boligen som skal selges og vi sender oppdraget til relevante meglere.

2

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere.

3

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, velg eiendomsmegler og legg inn evaluering etter boligsalget.

SAMARBEID MED NORGES BESTE MEGLERE

EIENDOMSMEGLER i Kristiansand

Eiendom representerer største delen av folkets formue og det er derfor avgjørende at man er trygg på at megleren man velger er den som er best til å ta vare på dine verdier. Før du bestemmer deg for eiendomsmegler anbefaler Norges eiendomsmeglerforbund deg å snakke med flere eiendomsmeglere for å finne ut hva meglerne har planlagt for å få høyest mulig pris på boligen din, hvilket markedssegment megleren tenker å rette seg mot, og hva du kan gjøre selv før selve salget. Å velge riktig megler kan være viktig for hvordan salgsprosessen vil foregå og hvor høy pris du kan få for boligen i Kristiansand.

Mittanbud samarbeider med lokale eiendomsmeglere i Kristiansand som står klare til å hjelpe deg med boligsalget. Via Mittanbud kan du innhente tilbud fra flere før du bestemmer deg – helt gratis og uforpliktende. Det kan vise seg å bli det mest lønnsomme du har gjort.

Evalueringer gir trygghet

Salg av enebolig, Drammen

Ble valgt ut fra å være den megleren som har solgt flest og kjente mest til området. Hadde også en overkommelig aksjonsliste over hva som burde gjøres i boligen før salg.

Eiendomsmegler Krogsveen
(36)

Leilighet 69 kvm, Trondheim

Er svært fornøyd med jobben. Fikk godt over takst, og de hadde en god fotograf :) anbefales på det sterkeste!

Eiendomsmegler 1 Midt-Norge
(12)

Salg av leilighet, Stavanger

Flink og pålitelig megler som var tilgjengelig på telefon "døgnet rundt". Han tok seg av både privatvisninger og fellesvisninger. Alt jeg trengte å gjøre var å fylle ut noen skjemaer og dukke opp på kontraktsmøte. Veldig fornøyd…

Notar – Stavanger eiendomsformidling AS
(7)