VIKEN BYGGTJENESTER

4.3 (3 evalueringer)
  • OVERSIKT
  • KONTAKT
  • EVALUERINGER
  • OM OSS
Klikk deg inn på de forskjellige fanene for å endre, legge til og fjerne innhold. Alt du ser på "Oversikt" hentes fra de andre fanene.
Send melding
Vis telefon
  • Hauerveien 47, 1540 Vestby

VIKEN BYGGTJENESTER

Dette er en bedrift for deg med fokus på kvalitet og tradisjoner med en moderne vri. Kombinasjonen mellom moderne byggemetoder og stolte norske tradisjoner er en vinner som gjør visjonen din til... Les mer om VIKEN BYGGTJENESTER

VIKEN BYGGTJENESTER

Dette er en bedrift for deg med fokus på kvalitet og tradisjoner med en moderne vri. Kombinasjonen mellom moderne byggemetoder og stolte norske tradisjoner er en vinner som gjør visjonen din til virkelighet. Viken Byggtjenester en lokal bedrift som er der når du trenger oss hele året.

Bedriften utfører, prosjekterer og tegner ditt neste tilbygg, fritidsbolig eller enebolig. Vi utfører også etterisolering ombygging/oppusing av din enebolig eller fritidsbolig. Vi utfører også tilsyn/oppsyn med eksisterende eindomsmasse for eksempel fritidsboliger.. vi ligger sentralt til langs oslofjorden i Vestby.

Bedriften har Fagbrev/Svennebrev i Tømrerfaget samt sentral godkjenning og ansvarsrett fra direktoratet for byggkvalitet.

Sertifiseringer og godkjenninger

Utvalgte evalueringer

Vi jobber mest med

  • VVSAnleggsgartnere, grunnarbeid og asfalt/steinMur og betongRørleggertjenesterSnekker / BygningshåndverkereFinsnekker / MøbelsnekkerEntreprenørerIndustri og blikkenslagerRiving, pigging, og betonsagingProsjektledelse og byggekontroll

Her jobber vi

  • AkershusBuskerudØstfold
  • Hauerveien 47, 1540 Vestby

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2010

i enhetsregistret
Se regnskapstall
Roller
Innehaver
Alexander Zina Kjærnet
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2010-02-04
Bransje
41.200 Oppføring av bygninger
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 27-06-2017 21:06:31
Se hele regnskapet til VIKEN BYGGTJENESTER Alexander Kjærnet på E24 Bedrift

Ansatte

Kontakt bedriften