VIKEN BYGGTJENESTER

Basert på 3 evalueringer • Les evalueringene her »Postadresse:
X
Hauerveien 47,
1540 Vestby
Telefon: 93 06 60 69
Org.nummer: 995 122 820
  • GODKJENT FOR ANSVARSRETT: Sentral godkjenning er en generell prekvalifisering av foretaks kvalifikasjoner vurdert opp mot kravene i byggesaksforskriften (SAK10) kap 9-11. Den sparer både foretak og kommune for tid ved søknad om lokal godkjenning for ansvarsrett i konkrete byggetiltak.
  • REGISTRERT I MERVERDIAVGIFTSREGISTERET: Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.

Evalueringer (3)

Om bedriften

Foretaksinformasjon

Sett opp et nytt ikea kjøkken

Gjorde en meget god jobb, var meget god til å tilpasse seg når det passet oss. Kan anbefales.

Skrevet av Johnny Roger Ruud, Askim 10. des. 2013

Lage fundament og montering av lillevilla 59 på 15 m2 fra bauhaus

Stod til forventningene, og det ble veldig fint, men det ble brukt veldig lang tid på å få ferdigstilt boden.

Skrevet av Øyvind Dokken, Nesoddtangen 19. nov. 2013

VIKEN BYGGTJENESTER 27. nov. 2013

tja 14 dagers tid blir jo forferdelig lenge og vente når man gleder seg sånn til og få seg bod :)

Oppføring av lite teknisk tilbygg til hytte ved kjøvangen i son.

Firmaet leverte god kvalitet på tilbygget. Snekkerarbeidet ble utført på kort tid og snekker er serviceinnstilt. Riktignok ble arbeidet noe dyrere enn forutsatt, men ikke mer enn man må kunne akseptere.

Skrevet av Vidar Lien, Son 9. sep. 2013

Dette er en bedrift for deg med fokus på kvalitet og tradisjoner med en moderne vri. Kombinasjonen mellom moderne byggemetoder og stolte norske tradisjoner er en vinner som gjør visjonen din til virkelighet. Viken Byggtjenester en lokal bedrift som er der når du trenger oss hele året.

Bedriften utfører, prosjekterer og tegner ditt neste tilbygg, fritidsbolig eller enebolig. Vi utfører også etterisolering ombygging/oppusing av din enebolig eller fritidsbolig. Vi utfører også tilsyn/oppsyn med eksisterende eindomsmasse for eksempel fritidsboliger.. vi ligger sentralt til langs oslofjorden i Vestby.

Bedriften har Fagbrev/Svennebrev i Tømrerfaget samt sentral godkjenning og ansvarsrett fra direktoratet for byggkvalitet.
Del på Facebook