KH BYGDESERVICE AS

Basert på 7 evalueringer • Les evalueringene her »Postadresse:
X
Strandbygdvegen 1346,
2411 Elverum
Telefon: 97 11 61 77
Org.nummer: 990 012 121
  • BYGGENÆRINGENS LANDSFORENING (BNL): Nærings- og arbeidsgiverpolitisk organisasjon for bedrifter i byggenæringen. BNL er en paraplyorganisasjon for 14 bransjer som har over 4000 medlemsbedrifter og sysselsetter nesten 70.000 ansatte. BNL ble etablert i 1997 og er i dag den nest største landsfore
  • MESTERBREV: En godkjent mester har i tillegg til fag-/svennebrev og praksis i faget, også gjennomført utdanning innen faglig ledelse, økonomi og ledelse.
  • BYGGMESTERFORBUNDET: Medlemsbedrifter driver virksomhet i tømrerfaget og oppfyller et av følgende krav til kompetanse: mesterbrev i tømrerfaget, svennebrev i tømrerfaget og fagskole - linje for bygg, svennebrev i tømrerfaget og bachelor / ingeniør - linje for bygg, eller svennebrev i tømrerfaget - master i teknologi/siv
  • REGISTRERT I MERVERDIAVGIFTSREGISTERET: Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.

Evalueringer (7)

Om bedriften

Foretaksinformasjon

40m2 påbygg i elverum

Flott utført jobb. God kommunikasjon hele veien med alle involverte. Anbefales på det varmeste. Vi kan sende bilder om ønskelig. Hilsen Tore og June.

Skrevet av Tore Engeland, Elverum 6. mars 2015

Rekkverk og gulv på terrasse

Utført snekkerarbeid var meget bra (4 stjerner), men bedriften skriver faktura på tilleggsarbeider med "tusj og gaffel". Benekter inngåtte muntlige deler av avtalen og henviser til, eller dekker seg inn under at tillegg kan være 15% på kostnadsoverslag. Timepåslaget som ble gjort er etter min vurdering helt urimelig, og ikke i tråd med det jeg oppfattet skulle være inkludert i leveransen, og således innenfor kostnadsoverslaget. .

Skrevet av Harald Engebretsen, Elverum 12. aug. 2014

KH BYGDESERVICE AS 13. aug. 2014

Skal vokte meg vel for å legge meg på samme linje som kunden her velger. Dog må vi få si at vi har to vidt forskjellige oppfatninger av avtalen. Det ble presisert både under befaringen i forkant av arbeidene og senere i byggeperioden at tilleggene det dreier seg om skulle utføres pr time da det ikke var mulig å anslå omfang før vi startet. Antall tilleggstimer som ble fakturert er da også milevis unna "tusj og gaffel" metoder og godt innenfor rimelighetens grenser. Alt i alt mener vi å ha opplyst kunden grundig om de forhold som var gjeldende.

Bygge garasje

KH Bygdeservice bygde min garasje etter tegning. De tok seg av hele arbeidet fra grunnarbeid, støping og nøkkelferdig garasje med port og dører. . KH Bygdeservice er svært dyktige, pålitelige og profesjonelle, og jeg er svært fornøyd med jobben. Prisen ble noe høyere enn prisantydning, men innenfor 15% og villig til å forhandle på pris. Dem finner en ikke mange av på markedet i dag.

Skrevet av Hans Richard Evensen, Elverum 22. mai 2014

Innvendig byggendring

God dialog med snekker hele veien. Gir gode råd, slik at resultatet skal bli best mulig. Jobben utført iht avtale og pris. Vi er veldig fornøyd med sluttarbeidet. Kommer til å benytte samme firma også ved fremtidige byggesaker.

Skrevet av Kristoffer Erstad, Elverum 13. des. 2012

Endevegger på carport

Vi ønsket at KH Bygdeservice skulle sette opp endevegger på carportene i sameiet. Dette viste seg å bli gjort på en utmerket måte, til en veldig fornuftig pris. De var fleksible og veldig punktilige. Dette var et godt utført håndverk! Vi er kjempefornøyde med hele prosessen fra start til mål og kan trygt anbefale denne bedriften for de som trenger tjenestene de utfører! Hilsen Per Espen Bolstad "Sameiet Flaggspettvegen".

Skrevet av Per Espen Bolstad, Elverum 9. des. 2012

Tilbygg spisestue.

Dette ble bra! Et solig stykke arbeide er gjort i min nye og gamle stue, samt nye utvendige tak på hele huset. Kim og Lars har gjort en glimrende jobb, nøyaktige, pent arbeide, presise på jobb, virkelig til å stole på. Ryddige karer og gode til å utnytte materialene. Så gode løsninger og var også gode til å spare meg for utgifter der de kunne. Og ikke minst, til en pen pris på det totale arbeidet. Et firma som virkelig kan anbefales! Linda Huseb.

Skrevet av Linda Huseby, Elverum 16. feb. 2012

Kjøkken

Jeg har brukt KH Bygdeservice til å pusse opp kjøkken. Jobben ble utført profesjonelt til avtalt tid og pris, nøye og pent. Anbefaler bedriften til andre og kommer til å benytte KH Bygdeservice også ved senere anledninger. Kristin Korslund.

Skrevet av Kristin Korslund, Elverum 19. okt. 2011

KH Bygdeservice AS ble stiftet i 2006.
Daglig leder har Mesterbrev og 20 år i faget

Vi er pr idag 3 ansatte.

Våre arbeidsområder er rehabilitering, tilbygg, garasjer, service og vedlikehold. Vi kan hjelpe deg med det meste.
Siden oppstarten har vi opplevd en stadig økende mengde med både faste og nye kunder.
Våre viktigste mål er tilgjengelighet/ punktlighet, høy kvalitet på alle arbeider samt holde alle inngåtte avtaler.

Vi er også godkjent Asbestsaneringsbedrift og kan derfor tilby totalpakker ved rehabilitering som f.eks
fjerne utvendig veggplater inneholdende asbest. Etterisolering/ skifte vinduer samt ny kledning.
 
Firmaet innehar kursbevis i Håndverkerens Våtroms veileder. Kurset er i regi av Byggmesterforbundet og Norske Murmestres Landsforening.

Ta gjerne kontakt for gratis og uforpliktende tilbudsbefaring.
Del på Facebook