Siste evalueringer (13)

Bytte fem vinduer

Bedriften gjorde en utmerket jobb. Arbeidsstart ble utsatt ved et par anledninger med veldig kort varsel, men når det først ble gjort, men kvaliteten på arbeidet var upåklagelig. Vi hadde bestilt noen av vinduene med feil størrelse, noe som medførte en del ekstra jobb, men dette tok de på strak arm og prisøkningen var veldig moderat. Alt i alt veldig fornøyd!

Jon Austad, 11. nov. 2014

Bytte ut 2 garasjeporter til 1. trenger hjelp til å få inn ny bæring

Helt konge. Kom på befaring. Avtalte tid. Kom til avtalt tid og gjore jobben veldig bra og faglig. Veldig fin pris. Anbefales.

Stian Lundberg, 11. okt. 2014

Isolere en gavlvegg

Kristiansen håndverkservice gjorde en fabelaktig jobb hos oss. De jobbet raskt og effektivt og var behjelpelige med å skaffe materialer som trengtes underveis. Resultatet ble 100 % og firmaet anbefales på det varmeste. Kommer til å kontakte de når vi skal skifte tak neste år.

Rune-vidar Andersen, 1. okt. 2014

Hytte på 65 kvm nord-odal - div snekring

Anbefalte timepris framfor anbud, og det angrer jeg ikke på! Jobber raskt, foreslår gode løsninger og går aldri på akkord med byggeforskrifter. Hadde flere jobber mens han holdt på, men leverer oversiktlige og ryddige imelister. Kan anbefales!

Jon Halvor Thesen, 9. juli 2014

Legging av 65m2 parkett og oppsetting av mdf-plater og listing

Dette var en oppussing av en slitt leilighet. Noe uforutsett dukket opp, så arbeidsmengden ble noe mer enn beskrevet. Firmaet var løsningsorientert og hadde gode løsninger. Antatt medgått tid ble derfor litt lenger. Totalt sett er vi veldig fornøyd med arbeidet, fremdriften, sluttresultatet og prisen.

Jon Kristen Iversen, 9. april 2014

Oppussing soverom 13,1 m2

Odd Nordermoen Kongsvinger Oppussing av soverom 13m2 Jeg er meget fornøyd med jobben.

Odd Nordermoen, 1. sep. 2013

Skifting av utvendig panel og vinduer på enebolig

Kristiansen Håndverksservice gjorde en utmerket jobb med skifting av utvendig panel og vinduer på huset vårt. De gjorde jobben til avtalt pris, og det som tilkom av ekstra arbeid til avtalt timepris. Vi hadde på forhånd definert hva som tilhørte anbudet og hva som evt kunne tilkomme som ekstrarbeid. Snekkerne kom raskt i gang med prosjektet, gjorde veldig nøyaktig grunnarbeid og resultatet ble veldig pent. De er i tillegg gode på kommunikasjon.

Grethe Thorsen, 4. juli 2013

Terrassetak

Bedriften gjorde jobben raskt, rimelig og slik vi avtalte. De var hele tiden interessert i å høre hvordan vi ønsket at oppdraget skulle utføres, og holdt tett kontakt med oss. De hadde selv gode forslag til løsninger. Vi kan godt tenke oss å benytte samme firma igjen.

Ole Christian Hagen, 23. mars 2013

Sette inn bytte 5 stk vinduer (normal str soveromsvinduer)

Gutta i Kristiansen Håndverkservice gjorde en meget god jobb hos oss. Byttet 5 vinduer, foret ut og listet. De hadde kort "leveringstid", var rimelige/fornuftig priset og viktigst av alt var dyktige! Fleksible på når de var ønsket og holdt alle avtaler. Innspill; la gutta ta seg av innkjøp av lister og slikt. . Jeg gjorde det selv og det skapte bare masse styr. . Kjøpte for lite, etc etc. Anbefales!

Jan-erik Synnes, 20. feb. 2013

Bytte vinduer og verandadør aurskog

Tok noe lenger tid en først antatt, pga litt for store vinduer, men stod på bra og holdt den avtalte prisen selv om jobben tok noen dager ekstra. Fornøyd med arbeide utført.

Mats, 16. des. 2012

Snekkerarbeid - utvendig kledning

Utlekting og etterisolering, ny kledning og flytte/bytte vinduer ble utført raskt og effektivt og helt etter våre ønsker. Flinke håndverkere som kom med gode råd og tips til løsninger før oppstart og underveis. Punktlige og pålitelige og utførte jobben til avtalt tid og pris. Anbefales på det sterkeste!

Eva Kvernstad, 27. mai 2012

Bygging av platting og klargjøring og montering av balkongdør til platting.

Kristiansen håndverkservice bygde terrasse m/tak samt innsetting av verandadør fra stue til terrasse. Vi er kjempefornøyd med resultatet. Prisen var god, de gjorde en fantastisk jobb, og var veldig hyggelige. Alle tidsfrister ble holdt som avtalt. Endrings-ønsker underveis ble tatt på strak hånd, og de kom også med forslag til forbedringer som var gode. Dette er en bedrift vi vil anbefale på det varmeste!

Ørjan Berg, 25. mai 2012

Ferdigstille et rom på ca 22 kv.meter

Jeg er meget fornøyd med jobben! ! !

Knut Kristian Låveg, 17. okt. 2011
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2016

i enhetsregistret
Se regnskapstall
  • Ansatte
    6
Roller
Daglig leder
Kjell Ove Kristiansen
Styrets leder
Kjell Ove Kristiansen
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2016-07-13
Bransje
43.320 Snekkerarbeid
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 22-05-2017 05:13:38
Se hele regnskapet til KHS HÅNDVERKSSERVICE AS på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart