Proff Rørlegger AS

Basert på 120 evalueringer • Les evalueringene her »Postadresse:
X
Sannergata 32,
0557 Oslo
Telefon: 98 29 55 55
Org.nummer: 911 640 228
Nettside: www.proffrorlegger.no
  • GODKJENT FOR ANSVARSRETT: Sentral godkjenning er en generell prekvalifisering av foretaks kvalifikasjoner vurdert opp mot kravene i byggesaksforskriften (SAK10) kap 9-11. Den sparer både foretak og kommune for tid ved søknad om lokal godkjenning for ansvarsrett i konkrete byggetiltak.
  • VVS FAGMANN: En medlemsorganisasjon, bestående av nærmere 600 selvstendige rørleggerbedrifter over hele landet.
  • REGISTRERT I MERVERDIAVGIFTSREGISTERET: Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.

Evalueringer (120)

Om bedriften

Foretaksinformasjon

Montere oppvaskmaskin

Komfort gjorde jobben Det var gjennom Lovisenberg Eiendom.

Marit Kjellberg, Oslo 19. aug. 2015

Bytte servant,dusjkabinett og blandebatteri & lys på bad

Veldig fornøyd! Rørleggeren, Ismail, kom til avtalt tidspunkt. Han er blid, imøtekommende og ikke minst flink. Han gjorde arbeidet med å bytte servant ol som avtalt. Da det viste seg at jeg manglet fester dro han og hentet utstyret som manglet og returnerte raskt! Jeg vil absolutt anbefale Ismail og Proff Rørlegger AS til andre!

Ellen M Eng, Oslo 11. aug. 2015

Feste løs vask på baderomsvegg

Ismail kom til oss til avtalt tid, og vi var godt informert om når han forventet sin ankomst og gjorde en utmerket jobb. Vasken er plan, og fungerer helt optimalt. Vi er meget godt fornøyd og vil gjerne benytte oss av Proff Rørlegger i fremtiden. Prisen var som forventet.

Audun Iversen, Oslo 7. aug. 2015

Bytte servant og servantskap

Godt nøgd med jobben. Arbeidet tok kortare tid enn estimert, noko som var ei positiv overrasking. Nøler ikkje med å nytte same firma neste gong eg treng røyrleggjar.

Marte Petersen-øverleir, Oslo 4. aug. 2015

Koble oppvaskmaskin og vaskemaskin

Kom til avtalt tid og gjennomførte jobben raskt. Anbefalte magnetventil, noe som ble litt dyrt, men dette er jo valgfritt. Hyggelige og proffe folk. Anbefales.

Lars Petter Berg, Oslo 20. juli 2015

Lage oppkobling for vaskemaskin ( rørlegger og kanskje elektriker)

De utførte jobben godt og raskt. Det ble litt dyrt med alle delene for jobben, men selve arbeidet er pent og godt gjort.

Gudrun Austli, Oslo 13. juli 2015

Vask servant som lekker

Rørlegger kom til avtalt tid. Varmtvannsbereder var lekk og etter kontroll lot denne seg ikke fikse. Ny ble kjøpt inn, levert og montert. I tillegg ble en lekkasje under vasken fikset. Hyggelig og effekt rørlegger. Kan ikke annet enn å si meg meget fornøyd.

Lars Strand, Oslo 3. juni 2015

Rørlegger

Rørlegger utførte jobb beskrivelsen til punkt og prikke. Tok også sammensetting av dusjkabinett som ikke var en del av forespørselen fra min side. Meget godt fornøyd.

Thomas Stai, Oslo 20. mai 2015

Skifte av baderomsinnredning

Proff Rørlegger AS kom raskt på befaring, og gav en god oversikt over hva som måtte gjøres for at jobben skulle bli gjort til mine forventninger. Proff Rørlegger AS fremstår som løsningsorienterte og de strakk seg langt for at jeg skulle bli fornøyd. Jobben ble nøyaktig og fagmessig utført. Proff Rørlegger AS møtte til avtalt tid, gjorde alt etter avtale og ryddet til og med opp etter seg før de dro! ! Anbefales på det sterkeste! !

Mats Erik Mork, Oslo 19. mai 2015

Rørlegger

Helt ok.

Linda Sørensen, Oslo 15. april 2015

Bytte en håndvask

I går kom to søte fyrer og skiftet håndvask samt 'ommøblerte' og satte inn nytt armatur i kjøkkenbenken. Gutta var ryddige, både med å ta med seg alt materiell og med fortløpende underretning når de fant noe de ville vi skulle vite før de løste det. Bare :) så langt. Jeg hadde forventet en giro i ettertid, men de hadde fått beskjed om at det skulle være kontant med kort. Det burde firmaet ha opplyst om så man var klar over det. Ikke ryddig.

Berit Oftedal, Oslo 11. mars 2015

Montering av oppvaskmaskin befaring før kjøp av komfyr-topp

Dette gikk bra det. Oppvaskmaskina montert mandag som avtalt til avtalt pris. Jeg kjørte en oppvask i går og alt virket. Montert magnetventil som de anbefalte sterkt. Ikke billig, men veldig betryggende. Jeg har en del detaljer, men det får jeg ikke med på grunn av den svært knappe tegngrensa.

Tore Wentzel-larsen, Oslo 25. feb. 2015

Tilkopling av vask,vann og avløp

Kom samme dag og gjennomførte, Flinke håndverkere og god service !

Kim Rohde Larsen, Oslo 2. feb. 2015

Oppvaskemaskin

Etter å ha lest evalueringer her kontaktet jeg proff selv. Lars kom dagen etter. Han ringte da han kjørte og ringte på 20min etterpå. Anbefaler Proff.

Kjersti Framnes, Oslo 22. jan. 2015

Koble vann til ny dusjkabinett

Bra jobb. Hyggelig.

Carl Magnus Brunander, Oslo 20. des. 2014

Kjøkkenkran som lekker

Møtte opp 45 min etter avtale, men bortsett fra det var rørlegger vennlig, serviceinnstilt og gjorde jobben til avtalt pris.

Jonas Nilson, Oslo 20. des. 2014

Proff Rørlegger AS 20. des. 2014

Takk for evaluering. Ble litt forsinkelse. Beklager det. Veldig hyggelig kunde.

Skifte av servant

Jobbet blev nästan dubbelt så dyrt som om jag hade anlitat Rörmestern AS. 4000 nok för skifte av servant, bara jobb inte servant eller blanderbatteri. En rörmester lovade 2500 nok för samma jobb men dom hade inte tid då jag behövde ett snabbt jobb. Sen var silikonfog mellan vägg och servant så fruktansvärt dåligt så det fick vi göra om själva. Kundservice kallade mig oseriös när jag missade två samtal från dom kl 8 på morgonen. Rekomenderar inte.

Ludvig Olsson, Oslo 20. des. 2014

Proff Rørlegger AS 20. des. 2014

Vi mottok en lang og veldig lite fin melding av kunden. Skrev følgende : hadde en rørlegger som gjorde helt OK jobb, men det var prisen det kom til at vi ble plutselig useriøs. Rørlegger kjører 08.00 presis som alltid og forsøkte å nå kunde i 45 min uten å lykkes. Vi ringte også fra kontoret uten å lykkes. Det ble aldri sagt at kunde ikke var seriøs, men at det ikke er seriøst at man holder en avtale når en bedrift gjør jobben på så kort varsel.

Skift av to kraner på et bad

Godt fornøyd med arbeidet. God service og bra arbeid.

Evariste Beau, Kjeller 16. des. 2014

Installere vaske- og oppvaskmaskin

Godt uført arbeid, tydelig god faglig kunnskap, de avdekket til og med en liten feil i røranlegget i servantskapet som kunne gitt oss vannskader på sikt, veldig bra. Vil definitivt bruke disse igjen.

Lone Barene, Oslo 29. nov. 2014

Rørlegger - baderom

Veldig rask responstid og leverte et solid arbeid. Hyggelige rørleggere.

Arild Nøst Arnesen, Oslo 23. nov. 2014

Rørlegger

Gjorde jobben til avtalt tid og pris.

Mikael Ellefsen, Oslo 13. nov. 2014

Rørlegger - lite bad - vaskemaskin

Meget bra! Flott kundeservice og effektiv jobbing. Ingen pause ble tatt og en hyggelig rørlegger gjorde en god jobb. Proff Rørlegger AS vil jeg anbefale på det sterkeste.

Benny A.k Hummel, Oslo 19. okt. 2014

Påkobling av oppvaskmaskin

Rørlegger møtte opp på tid, var hjelpsom med innstilling av oppvaskmaskin, og tok en liten ekstrajobb på sparket. Siden jobben var rimelig enkel ble den utført til minstepris pluss materiell som forventet. Moa var i tillegg en trivelig kar å ha med å gjøre :).

Kristoffer Rabstad, Oslo 3. okt. 2014

Kobling av servantskap og belandebatteri

Hyggelig service, kunne komme på kort varsel og gjorde en god jobb. Anbefales!

Ninni Petrin Eidsvig, Oslo 3. okt. 2014

Montering av dusjkabinett og utskifting av

Godt gjennomført jobb :-).

Tom Harald Dahl, Oslo 26. sep. 2014

Tilkobling av vann til kjøkkenkran,og oppvaskmaskin

Fikk avtalt tid forholdsvis rask, og var en hyggelig mann som kom og gjorde jobben, som vi hadde en god dialog med på forhånd. Jobbet raskt og jobben var gjort på en times tid. Eneste som var litt negativt var at vi ikke ble informert om minstepris på timebetaling, på 1500kr, som kunne vært greit å vite. Men er stort sett veldig fornøyd både med jobben og servicen, kan trygt anbefales.

Christine Rødahl, Oslo 25. sep. 2014

Proff Rørlegger AS 20. des. 2014

Hei! Det står følgende på forespørsel dere mottok fra oss : Vår pris per time er ***. (minste pris rørlegger 2/t **** kr) 1 gangs gebyr servicebil : *** Vi endret på dette en stund tilbake siden pga en klage. Kanskje dere ikke så det bare. Fort gjort. :) Veldighyggelig å jobbe for kunde her :)

Opplegg til vaskemaskin på bad.

Fornøyd.

Joakim Jacobsen Nedregård, Oslo 24. sep. 2014

Skifte av toalett

Raskt og godt jobbet. Kom til avtalt tid. Veldig fornøyd.

Rune Rye Johannessen, Oslo 18. sep. 2014

Oppkobling av vaskeservant

Bedriften gjorde en fullt ut tilfredsstillende jobb, men de har en merkelig praksis med at de ønsker at kunden skal betale med kort på stedet.

Lars Sylte, Oslo 16. sep. 2014

Proff Rørlegger AS 20. des. 2014

Hei Lars! Det er godt å høre at du ble fornøyd og vi takker for evaluering. Å ta betalt etter utført arbeid er ikke så merkelig Jf håndverktjenesteloven § 37 (1). Meget hyggelig samarbeid.

Rørlegger til radiator-jobb

Jobben ble utført til avtalt tid. Raske arbeidskarer og hyggelige gutter. Fjernet og satte inn ny radiator. Litt større jobb enn beregnet av meg og ikke minst mer tilleggsmateriell. Hadde nok ikke sjekke opp grundig nok i forkant. Bestilte noen ekstra småjobber når de likevel var i leiligheten. Dette ble også tilfredsstillende utført. Legger ved ett par bilder.

Helge Blindheim, Oslo 11. sep. 2014

* fortsatt ledig: bytte avløpsopplegg

Raskt levert, grei pris.

Olav Myklebust, Oslo 6. sep. 2014

Nytt dusj kabinett

Denne bedriften er det beste rørlegger firma vi har hatt i arbeid.

Bislet Byggservice A.s Bygg,og Tømrermester Firma, Oslo 5. sep. 2014

Rørlegger - ikea-servantskap.

Raskt og godt utført.

Lisa Holm, Oslo 2. sep. 2014

Reperasjon av kjøkkenkran

Kjapt svar og flott service. Jobben ble gjort på en dag hvor de egentlig var fullbooket, så det sier mye om hvor opptatte de er av å tilfredstille kundene. Tusen takk!

Frøydis Dale, Oslo 25. aug. 2014

Skifte av vann og avløp i forbindelse med oppussing av to baderom

Proff Rørlegger! Enkelt & greit,det ligger i navnet. Vi fikk en god pris på jobben, billige deler (kvalitets deler til en billig penge;-) )Og jobben, som var stor og omfattende, ble utført på en smidig & grei måte. Moa (sjefen sjøl) kom når han hadde avtalt og var rask og ryddig På egent initiativ foreslo han endringer og var lydhør for våre ønsker. Badene ble perfekte & hele røropplegget er nå topp moderne og oversiktlig. 1000 takk! Merete&Yngve.

Yngve Lyng Lillevik, Fetsund 18. aug. 2014

Tett rør fra vask maskin til sluken

Valgte gravico A/s som utførte jobben.

Wisal Mohammad, Oslo 18. aug. 2014

* fortsatt ledig: opplegg for vaskemaskin

Fikk god oppfølging fra bedriften før avtalen ble inngått, hvor både løsning og pris ble diskutert. Arbeidet ble utført på en tilfredstillende måte av en serviceinnstilt og hyggelig rørlegger, til avtalt tid og pris. Bedriften kan anbefales.

Kenneth Kallevig, Løvenstad 4. aug. 2014

Lekkasje,toalett

Rask og flink.

Monica Wegling, Oslo 30. juli 2014

Rehabilitering av kjøkken bad

Meget fornøyd med kjapt svar og pris. Moa kom på befaring til avtalt tid (faktisk på sekundet) og var en meget hyggelig herremann, som forklaret meg i detalj hva de kunne gjøre og pris på diverse ting. Jeg kan på det sterkeste anbefale Proff Rørlegger AS til jobben, da jeg er meget fornøyd med både jobben de utførte og prisen.

Tom Uttakleiv Henriksen, Oslo 23. juli 2014

Flytting av radiator

Denne rørleggeren gjorde en veldig god jobb og jeg er fornøyd. Kan absolutt anbefales!

Espen Angvoll, Oslo 15. juli 2014

Liten rørleggerjobb

Jobben ble utført på utmerket måte.

Hilde Bjerknes, Snarøya 29. juni 2014

Skifte av baderomsinnredning

Raskt og effektivt arbeid, utført av hyggelige og tilgjengelige håndtverkere.

Frode Svendsen, Oslo 20. mai 2014

Mulig lekkasje under skap

Imøtekommende rørleggere der jobben ble raskt og godt utført. Anbefales.

Achraf Bougroug, Oslo 27. april 2014

Nytt skap og blandebatteri bad

Bra jobb og kjapt levert. Anbefales!

Espen Grimstad, Oslo 25. mars 2014

Montering av to dusjvegger,demontering av gammel glassvegg

Andre gang på kort tid jeg benytter firmaet. Svarer kjapt på henvendelser direkte på e-post, samt følger opp godt. Ga et godt tilbud og kunne komme til ønsket tid uten problemer. Ringte og informerte om at de var på vei. Jobben tok litt lengre tid enn vi trodde (skyldtes badet, ikke rørleggere), men ble utført ordentlig og profesjonelt. Vil absolutt anbefale til andre!

Kristoffer, Oslo 25. feb. 2014

Lekkasje fra baderomsservant - mulig slitt pakning

Ringte som avtalt og informerte om når de kom. Svarte kjapt på henvendelse og hyggelige folk som dukket opp. Måtte bytte litt mer en forventet, men alt ble forklart skikkelig og gjort ordentlig. Kan absolutt anbefales!

Kristoffer, Oslo 19. feb. 2014

Flytting av varmtvannsbereder og omlegging av rør

Fikk rask tilbakemelding fra Proff Rørlegger AS og avtalte befaring. De kom til avtalt tid og leverte pristilbud raskt. Valgte selskapet grunnet god og rask dialog pr mail og til en pris jeg kunne leve med. De kunne utføre arbeidet raskere enn det vi i utgangspunktet avtalte. Begge rørleggerne var meget hyggelige og prisen var i henhold til tilbudet. Jeg er meget godt fornøyd med jobben og kan anbefale bedriften til andre.

Geir Jøran Olsen, Eiksmarka 30. des. 2013

Reparasjon av innvending slange til utvendig vannkran

Da de endelig kom, viste det seg at alt var i orden og jobben tok dem ca 5 min. For dette tok de betalt for to timers arbeid. Proff rørlegger påstod at dette var vi informert om i tilbudet, dette stemte altså ikke (har skriftlig bevis på at dette ikke stemmer). Har brukt mange leverandører via mittanbud tidligere og har alltid vært meget fornøyd. Men har aldri opplevd at noen fakturerer to timer for en jobb som tar 5 min. Useriøst!

Trine Pedersen, Bærums verk 23. des. 2013

Proff Rørlegger AS 3. feb. 2014

Hei! Her må vi nesten be kunde se hvor rørlegger blir bestilt fra. Selv om selve arbeidet tar 5-10 min betyr det ikke at vi ikke har til og fra kjøring. Før og etterarbeid. I deres tilfelle kjørte rørlegger ut fra vårt kontor i sannergata 32 Oslo. Vi skal også bli flinkere til å opplyse våre kunder om det

Opplegg for samt montering av oppvaskmaskin

Godt fornøyd. Pålitelige og hyggelige rørleggere. Prisen ble litt høyere enn prisanslaget pga ekstra jobb som måtte til.

Therese Wærholm, Oslo 23. des. 2013

Proff Rørlegger AS 3. feb. 2014

Hei og takk for evalueringen. Ble litt ekstra arbeid, men dere har nå optimal system med kvalitet i funksjon og lekkasjesikkerhet. Takk for at du valgte oss som din rørlegger :-)

Montering av servant med skap,fjerning av gammel servant og skap,samt henge opp to dusjvegger

Veldig fornøyd. Raskt og effektivt, samt pent og ordentlig. . Anbefales.

Lisbeth Lund, Ski 25. nov. 2013

Sjekk av baderom.

Gjorde det de skulle rask, til en litt dyr pris, men jeg er fornøyd med bedriften.

Kathrine Auflem Christiansen, Oslo 21. nov. 2013

Toalett tetter seg ofte

Svarte raskt, svarte på alt jeg lurte på med raske mailsvar. Var hjemme hos meg i løpet av 3 dager(etter at vi ble enige) - m. A. O. God kapasitet. Fint utført jobb til avtalt pris. Løsningsorienterte og hyggelige folk. Et trygt, godt og billig valg :-).

Magnus Frøshaug Ryhjell, Oslo 20. nov. 2013

Plugge rør på bad og kjøkken

Mikael på proff rørlegger kom og satte inn nytt kjøkke opplegg og koblet på alt på badet og satte inn ny wc. Alt i alt så gjorde De en god jobb som endte opp under budsjettert pris! :).

Alexander Olsson, Oslo 19. nov. 2013

Vvs montering av geberit sisterne

Andre gang jeg har benyttet dette firmaet, og har vært veldig fornøyd begge gangene. I forbindelse med det siste oppdraget hadde jeg kjøpt inn det meste av deler på forhånd, og de monterte uten noe spørsmål rundt dette. Stilte på plass få dager etter at jeg la ut anbud. Har lite sammenligningsgrunnlag på pris, men virker absolutt som de gir fornuftige priser på jobb/deler.

Morten Karlstad, Oslo 8. nov. 2013

Blending av avløpsrør + vannrør

Møtte opp til avtalt tid. Pris gitt i anbud noe misvisende da det ikke innholdt pris for deler (1/2 av totalpris), og oppga ikke minstepris på 2 timer, men ellers fornøyd.

Morten Karlstad, Oslo 3. nov. 2013

Proff Rørlegger AS 3. feb. 2014

Hei og takk for omtale! Vi takker for infoen dere legger ved og ønsker videre å ta med oss dette som erfaring på et bedre kommunikasjonsveier til våre kunder. Veldig hyggelig kunde.

Trenger hjelp til montering av kjøkkenbenk

Mye fram og tilbake. Fem timers jobb tok torsdag, fredag og mandag. Arbeidet mye avbrutt av "utrykkning". Jobben som sådan så ut til å ha blitt fagmessig og ok utført. Velg en annen tilbyder dersom du har eget arbeid å passe. Ellers kan det bli mye tapt arbeidsfortjeneste.

Knut Moskaug, Oslo 22. okt. 2013

Proff Rørlegger AS 3. feb. 2014

Hei og takk for evalueringen! Slik det er å forstå var det litt frem og tilbake her. Akkurat under arbeidet her ble det utrykning til noen faste kunder. Vi beklager avbrytelsen av arbeidet for så å fortsette igjen. Arbeidet ble utført/ferdigstilt.

Montere ny servant og koble til blandebatteri

Vi opplevde Proff Rørlegger som et enkelt firma å kontakte, avtale og få utført arbeidet hos. Vår kontaktperson, var svært imøtekommende både før, under og i etterkant av jobben. Det oppstod en misforståelse, men Proff ryddet opp i dette på en god måte og viste at de tar kundene på alvor. De utførte en god jobb og vi bruker dem gjerne igjen.

Kristian Engan, Oslo 15. okt. 2013

Rørlegger - koble vask til eksisterende vann og avløp

Rask respons, veldig grei timepirs og hyggelig håndverker. Dessverre forsinket ift avtalte tider da andre kunders jobb tok lengre tid. Men min lille jobb ble dobbelt så dyr. 8 arbeidstimer for å koble en vask, samt bytte rør på annen vask som han oppdaget. Det er delene som koster, ble sagt. Og det var riktig, deleprisene virker hinsides når jeg studerer: f. Eks. 920,- pluss mva for en stoppekran som Storo-rørleggeren tar 236 kroner for.

Sven Nymoe, Oslo 15. okt. 2013

Proff Rørlegger AS 15. okt. 2013

Hei Sven og takk for dere tilbakemelding. Gikk nettopp gjennom ordren med arbeidet hos deg. Rørleggeren har skrevet stoppekran, men i prisen gjelder også rep muffe som ikke var notert. Det finnes mange forskjellige type kraner. Vi bruker det beste ;) Mvh

Installasjon av vaskemaskin

Knall Jobb. . . Veldig proff firma.

Jonas Rasmussen, Oslo 14. okt. 2013

Montere ny baderomsinnredning inkludert tilpasning av vannlås

Hadde mulighet til å komme raskt og utførte arbeidet på en bra måte.

Håvard Lien, Oslo 10. okt. 2013

Rensing av rør på badet

Ringte før han kom for å forsikre om at vi var hjemme. Gjorde en veldig bra jobb og var raskt of effektiv.

Robin Hernandez, Oslo 7. okt. 2013

Reperasjon bytte av blandebatteri i dusj.

Veldig fornøyd. Utførte jobben raskt og kom til avtalt tid. Prisen kan man heller ikke klage på:).

Thomas Berg Jensen, Oslo 9. sep. 2013

Proff Rørlegger AS 9. sep. 2013

Hej Thomas tack för evalueringen setter stort pris å førnøjda kunder Mvh PR AS

Koble opp vann og avløp ink oppvaskemaskin på kjøkken

Veldig fornøyd med jobben. Bruker gjerne Proff Rørlegger AS igjen neste gang.

Christian Moi, Oslo 22. aug. 2013

Proff Rørlegger AS 22. aug. 2013

Hej Christian og tack för valueringen Mvh PR AS

Rørleggerjobb ifbm bytte av kjøkken

Rørleggeren var grundig, effektiv og gjorde en veldig pent arbeid. Kom på kort varsel. Var litt forsinket, men ga beskjed. Jeg kommer helt sikkert til å velge dem igjen hvis jeg trenger rørlegger på nytt.

Ida Røsand, Oslo 13. aug. 2013

Oppussing av bad og toalett

Vi er utrolig fornøyde med våre 2 nye bad og wc (total renovering), rørlegger Moa og Co var både dyktige og løsningsorienterte. Fra første kontakten til den siste ble vi tatt godt hånd om. De kom med gode innspill og hadde en seriøs kommunikasjon flyt, som fikk oss til å føle at vi har latt jobben i trygge hender, noe slutt resultatet viste. Vi anbefaler Proff rørlegger på det sterkeste.

Mohammad Hussain, Jessheim 17. juli 2013

* fortsatt ledig: ferdigstilling av toalett.

Veldig fornøyd. De var effektive og gjorde en meget god jobb. Ga gode råd og kan anbefales!

Lena Øverbye, Skedsmokorset 8. juli 2013

* fortsatt ledig: ny utendørskran og reparere bytte ut tilhørende rør

Fortjener i hovedsak navnet "Proff". Profesjonell, rask og konstruktiv kommunikasjon. Kunne komme raskt og gjorde jobben effektivt og kjapt. Prisen ble en del høyere enn hva timeprisen deres skulle tilsi, men arbeidet ble gjort til avtalt pris. Kunne kanskje gjort en noe mer realistisk prisberegning på forhånd. Men anbefales uansett pga meget god kommunikasjon, lett å få time raskt og effektivt utført arbeid.

Robert Hovde, Kolbotn 26. juni 2013

Bytte varmtvannsbereder som er innebygd i tak.

Er fornøyd med utført jobb. Veldig hyggelige folk.

Anders Mathias Tørklep, Oslo 30. mai 2013

Proff Rørlegger AS 30. mai 2013

Hei Anders! Takk for deres evaluering. :-)

Smålekk sisterne,skulle gjerne hatt fikset i løpet av i morgen (fredag). oslo.

Hyggelig service, kunne komme på kort varsel og gjorde en god jobb. Anbefales.

Anders Baggethun, Oslo 24. mai 2013

Montere dusjkabinett på badet mitt

Dusjkabinettet mitt ble montert av Proff Rørlegger AS i dag. De kom over en time senere enn først avtalt, men jeg fikk heldigvis beskjed underveis. Gjorde godt og ryddig arbeid. Er fornøyd med det. Hadde egentlig avtalt at de skulle ta med ny rist med hull for rør til sluket, men det måtte han ut og hente og jeg måtte betale ekstra. Jaja. . .

Lillian Dombestein, Oslo 22. mai 2013

Proff Rørlegger AS 22. mai 2013

Hei og takk for tilbakemelding. Proff rørlegger AS ga tilbud på montering av dusjkabinett. Det stod ikke i arbeidsbeskrivelsen ang slukrist med hull skal taes med. Dette ringte du inn og sa i fra om etter tilbud var godtatt som gjaldt kun for montering. Slukrist ville kommet som tillegg enten det var før eller etter montering. Kun for informasjon :-)

Pusse opp et bad. nb lavbudsjett

Flott utfort arbeid. Raskt, til avtalt pris. God oppfølging og info fra rørlegger underveis.

Ole Jens Hovda, Asker 22. mai 2013

Rørlegger vask

Var veldig fleksible ang utførersesdato. Kom til avtalt tid og utførte jobben raskt og effektivt og til avtalt fastpris. Veldig hyggelige folk! Det eneste jeg måtte ha å utsette var at de lagde et par unødvendige hull i veggen, riktignok bak tørketrommelen, men ikke noe et par runder med sparkel ikke kan fikse. :).

Andreas Solem Kjær, Oslo 7. mai 2013

Proff Rørlegger AS 8. mai 2013

Takk for tilbakemelding Andreas. Angående hullet så blir det heldigvis skjult, men beklager at du måtte få frem dine sparkelegenskaper på vår vegne :-) God sommer.

Rørleggerjobb på bad

Godt fornøyd med jobben utført av proff rørlegger. De hadde mulighet å stille på kort varsel og jobben ble raskt og effektivt utført.

Bjørnar Olsen, Bærums verk 29. april 2013

Proff Rørlegger AS 8. mai 2013

Takk for tilbakemelding Bjørnar :-) Hyggelig å jobbe for deg.

Sette inn kuleventil over hovedstoppekran og skifte et blandebatteri på kjøkken

Raske svar, serviceinnstilt og god kommunikasjon. Var en misforståelse ang dato, men det passet tilfeldigvis og ordnet seg. Hyggelig rørlegger. Anbefales til alle.

Andreas Molstad, Eidsvoll verk 22. april 2013

Montering av badekar med armatur på karkant

Hyggelig og dyktig rørlegger som dukket opp en stund før avtalt tid. Monterte armatur på badekarkant og tok seg god tid sammen med meg for å finne riktig plassering av armatur, slik at resultatet ble bra. Etter at karet var påmontert, skulle det inn på et bad med skråtak og begrenset plass. Rørlegger utført nærmest tryllekunster kombinert med slangemenneske egenskaper i forhold til hvordan han klarte å manøvrere karet på plass. Veldig Bra!

Kyrre Hansen, Oslo 20. april 2013

Demontere dusjvegg og montere opp durskabinett + sette opp et speil skap

Meget fornøyd med arbeidet som ble utført hos meg idag. Kom til avtalt tid og utførte jobben til avtalt pris. Var også så heldig at jeg fikk 2 flaks lodd som bursdags gave fra dem også, en meget hyggelig overaskelse. Kan ikke si annet en at de anbefalles på det varmeste.

Margareth Skjøtskift, Oslo 15. april 2013

Proff Rørlegger AS 15. april 2013

Takk for tilbakemeldingen, ikke hver dag man kommer til en kunde som har bursdag. Gratulerer med dagen, du ga deg selv en fin bursdagsgave :-)

Flytte vannrør til oppvask og utekran,kjøkken

Proff utførte nytt røropplegg og oppkobling vask, oppvaskmaskin på mitt kjøkken. Jobben ble utført raskt og godt, kan anbefales til andre.

Frode Leonhard Tafjord, Oppegård 12. april 2013

Proff Rørlegger AS 15. april 2013

Takk for tilbakemelding :-) Hyggelig kunde.

Vaskemaskin

Rørleggeren Kom på kort varsel. Utførte. En bra på jobb på hele 20min. Oppvaskmaskinen går som en drøm på kjøkkenet. Plus: •Rask service •hyggelig •Bra utført Minus: •Dyrt (men det er vel vanlig :)).

Christopher Maldal Olsen, Oslo 12. april 2013

Proff Rørlegger AS 12. april 2013

Takk for deres tilbakemelding :-) veldig hyggelig kunde.

Tette avløpsrør på kjøkkenet

Ble møtt av to svært hyggelig menn som ordnet opp raskt til avtalt tid og pris. Firmaet virket for meg veldig seriøst og jeg vil kontakte dem igjen hvis det skulle bli behov for det i senere tid. Stor takk!

Terje Sivertsen, Oslo 10. april 2013

Proff Rørlegger AS 10. april 2013

Takk for tilbakemelding. Ordentlig hyggelig kunde. :-)

Montering av massasjedusj badekar.

Etter å ha lagt ut jobben på mitt anbud fikk jeg raskt svar og konkurransedyktig pris. Det kom en utrolig hyggelig og serviceinnstillt rørlegger som gjorde jobben veldig bra. Han sa raskt i fra om at jobben var en del mer omfattende enn ventet og gav et VELDIG rimelig tillegg. Han så i tillegg på en kran som ikke stod i anbudet. Jeg anbefaler denne bedriften til andre. Vi kommer i hvertfall til å benytte dem igjen.

Lene Hildur Madsen, Oslo 9. april 2013

Proff Rørlegger AS 10. april 2013

Tusen takk for evaluering. Dette gir oss motivasjon :-)

* fortsatt ledig: rørleggerarbeid (demontere og montere ny servant og fikse lekkasje)

Rørleggeren kom og gjorde jobben på en strålende måtte. Skiftet vasken, satte servantholder, nye servant batteri innen to timer. Er fornøyd med utføringen av jobben og kan sterkt anbefale.

Dahir Jama, Oslo 3. april 2013

Reperasjon av vask med overløp

Kort ventetid, jobbet kjapt og OK pris.

Heine Sør-reime, Oslo 19. mars 2013

Proff Rørlegger AS 3. april 2013

Takk for deres tilbakemelding :-) Hyggelig kunde.

Ustøtt toalett,luktplage fra soil(?)

Avtalte at de skulle komme rett over kl 8 ("Vi kjører fra kontoret kl 08"). Ringte fire-fem gamger fra kl 0830, automatisk svarer. Ble først ringt opp av PROFF ca 0930. Etter å ha lete opp avtalen (jeg måtte vise til dato og Mitt Anbud) satte de meg i kontakt med en rørlegger, som viste til en vannlekkasje og at de ikke kunne komme før enda en halvtime. Jeg avlyste derfor avtalen. Kjære PROFF: Vis større respekt for kunder og avtaler!

Ole Jakob Wehn, Oslo 7. mars 2013

Bytte av dusjarmatur

Utførte arbeidet raskt og greit, til avtalt pris. Bytte av dusjarmatur. Første avtalte tid, kom de ikke pga en utrykning til vannlekkasje. De ringte tidlig og sa fra om dette, så vi avtalte ny tid dagen etter.

Lillian Levorsen, Østerås 4. mars 2013

Proff Rørlegger AS 10. april 2013

Takk for evaluering :-) Fleksibel og hyggelig kunde

Lekkasje på utekran

Kjapp og effektiv. Bra pris og. Kommer til å bruke firmaet igjen.

Tor-arne Madsen, Vestby 1. mars 2013

Proff Rørlegger AS 1. mars 2013

Takk for tilbakemelding Tor - Arne:) Ordentlig hyggelig å jobbe for deg.

Liten rørlegger og elektrikerjobb.

Jobben ble raskt og fagmessig utført, men de kom to og en halv time forsent og det var jeg som måtte ringe å etterlysgt de. Jeg fikk da beskjed om at de hadde fått inn en hastesak(vannlekasje) og det var helt ok, men da burde de ha ringt og sagt ifra.

Kristin Bonsak Evjen, Oslo 16. feb. 2013

Proff Rørlegger AS 17. feb. 2013

Hei Kristin og takk for din evaluerung / tilbakemelding! Det er til tider våre faste rammeavtalekunder blir utsatt for en hastesak og i dette tilfelle så kræsjet det virkelig med deres tid. Vi beklager dette og at vi ikke fikk gitt beskjed da det var litt hektisk for utførende rørlegger. Vi tar til oss dette og skal forbedre oss. MVh PR

Montering av ny varmtvannsbereder

Veldig hyggelige karer. Monterte min nye varmtvannsbereder raskt og effektivt til avtalt tid. Prisen ble til og med litt lavere enn avtalt. Anbefales på det sterkeste!

Nedim Kasumacic, Langhus 10. feb. 2013

Proff Rørlegger AS 10. feb. 2013

Takk for evalueringen nedim:) veldig hyggelig å jobbe for deg.

Trenger rørleggerhjelp når setter opp nytt kjøkken på nyåret

Flinke, serviceminded og pertentlige folk. Ga gode råd, var interessert i å løse mine utfordringer. Synes regningen ble vel høy, og ville bedt om forhåndspris neste gang. Like mye kan det være at jeg ikke " følger med i tiden" ift hva ting koster. . Uansett, bra firma.

Ann-christine Seyfarth, Oslo 25. jan. 2013

Feste av dusjstang og kontroll av mulig lekkasje

Det var en forsinkelse fra forrige oppdrag, slik at rørleggeren kom en drøy time for sent. Dette trekkes det en stjerne på - ellers ble oppdraget uført raskt og profesjonelt.

Halvor Nilsen, Oslo 2. jan. 2013

Plombere rør i inngangsparti

Kom raskt og gjorde jobben ok, men måtte betale 2 timer for halv times jobb.

Atle Myklebost, Oslo 2. jan. 2013

Reparere stoppekran,flytte varmtvannstank + diverse arbeid på bad

Veldig hyggelige og serviceinnstilte karer som gjorde en veldig god jobb, kunne stille på kort varsel og kom til avtalt tid. Kan anbefales!

Tomas Ludvigsen, Oslo 10. des. 2012

Lukt fra sluk i dusjen

Utmerket service, kjapp og presis. Meget hyggelige rørleggere! Anbefales på det sterkest.

Remi Levent Vandemir, Oslo 6. des. 2012

Koble av armatur toalett,og legge membran på bad - 8 m2 i lillestrøm

Meget godt fornøyd med arbeidet Proff Rørlegger utførte. Jobben besto av å legge opp nytt røropplegg på kjøkken og bad,montering av armaturer og innredning, samt membran på bad. De var presise, gjorde avtalt jobb til riktig tid, og kom med løsningsforslag og ideer der det var nødvendig. Anbefales på det sterkeste.

Eirik Dulsrud, Lillestrøm 6. des. 2012

Varmtvannsbereder,jobb for elektriker eller rørlegger

Proff rørlegger var her og gjorde en god jobb.

Ole Jørgen Benedictow, Oslo 22. nov. 2012

Lyder fra toalett

Mye førnøyd med svarene og kontakten og utførsel av jobben. Kommer både å rekommendere og bruke "Mitt Anbud" neste gang.

Michael Andersson, Oslo 14. nov. 2012

Opplegg for oppvaskmaskin

Proffe og særdeles hyggelige gutter kom og utførte jobben som avtalt. Det måtte tettes en bitteliten lekkasje i ettertid, og dette utførte de uten ekstra kostnad. Kan varmt anbefales.

Hans-erik Høgmann, Oslo 6. nov. 2012

Rørlegger ifm demontering av kjøkken

Kjempefornøyd med jobben som Proff Rørlegger gjorde. De svarte raskt på anbudet og utførte jobben til ønsket tidspunkt. Veldig imøtekommende og hyggelige karer. Jeg kommer til å benytte de til ferdigstillelse av jobben med kjøkkenet og i fremtiden til andre jobber.

Joachim Braset, Oslo 1. nov. 2012

Proff Rørlegger AS 1. nov. 2012

Tusen takk :-) Utrolig hyggelig å jobbe for deg Joachim

Demontering av vask og montering av ny!

Svært god service! ! Stilte opp på kort varsel. Anbefales!

Birgitte Balsnes, Oslo 14. okt. 2012

Proff Rørlegger AS 1. nov. 2012

Takk for evaluering og at du brukte proff rørlegger :-) Mvh

Rørleggingsarbeid i forbindelse med ny kjøkkeninnredning

Jobben ble utført raskt og effektivt. Medarbeiderne var meget hyggelige. Kan anbefales for andre.

Gunnar Flaten, Oslo 2. okt. 2012

Proff Rørlegger AS 1. nov. 2012

Takker og bukker for deres evaluering :-)

Vvs installasjon kjøkken

Godt utført arbeid, velger de på nytt neste gang.

Borgar Lund, Oslo 27. sep. 2012

Proff Rørlegger AS 1. nov. 2012

Takk for tilbakemeldingen Borgar :-)

* fortsatt ledig: montering av dusjhjørne

Svært fornøyd.

Kjetil Senum, Oslo 19. sep. 2012

Reparasjon av toalett spyler

Arbeidet ble vell og kjapt utført, ikke noe problemer der. Selve prisen på materiellet (i form av moms) ble litt tvilsomt, men ble ordnet på en fin måte. Er litt lite fornøyd med arbeidstiden. Arbeidet ble utført på 30-45 min, men måtte fortsatt betale for 2,5 timer.

Anton Joseph Sebastiampillai, Hakadal 18. sep. 2012

Proff Rørlegger AS 18. sep. 2012

Hei Anton! Ja, beklageligvis var det lang kjøretid frem og tilbake + materielluttak. Mvh proff rørlegger

Montering av oppvaskmaskin

Ok utført arbeid. Prisen som var avtalt var 687,5 per time, 500,- for service bil og 3500,- i deler. Totalt havnet prisen på 8660,-, noe jeg mener er mye for å montere en oppvaskmaskin. Vi ble ikke kotaktet under arbeidet at prisen ble såppas mye høyere, selv om rørleggeren selv hevder dette. Jeg vil kun anbefale denne bedriften til andre dersom man får en skriftlig avtale på pris. Bedriften sier selv at de har SVÆRT konkurransedyktige priser. . .

Anders Gabrielsen, Oslo 3. sep. 2012

Proff Rørlegger AS 3. sep. 2012

Hei Anders! Synd du opplevde oss som negativt selv om du selv virka positiv til anbudet. Oppvaskmaskinen din var heller ikke nærme nok til å direktekoble det, men måtte skjøtes med både vann og avløp. hadde det vært direktekobling på deres brukte oppvaskmaskin vil vi ikke ha ha måttet ut å reise for deler. Magnetventil ble også satt på ifølge tek-10 forskriftene. Bare denne koster 3500.- alene. Det er blitt satt av sensorer på gulvet under sokkelen slik at vannet automatisk stopper ved lekkasje fra oppv.maskinen. Det er litt mer enn bare å koble på. Håper dere som leser dette ser at det er mye som må overholdes for vår og deres trygghet. Mvh proff rørlegger

Skifte armaturer på baderom

Kreativt og fagmessig godt utført jobb. Pris som avtalt på forhånd. Veldig hyggelige gutter. Leiv Olavson.

Leiv Olavson, Oslo 27. aug. 2012

Sette inn dusjekabinet,baderomsmøbler og fiksing av tak.

Oppussing av lite bad; satte inn dusjkabinett, baderomsmøbler, vaskemaskin samt maling av tak og rør. Strålende jobb som ble levert til avtalt tid og pris. Hyggelige og serviceinnstilte gutter. Anbefales!

Dag Atle Stenstad, Oslo 20. aug. 2012

Legge opplegg til vaskemaskin på lite bad ( 2,8 m2)

Fikk satt opplegg til vaskemaskin på bad, hjelp med benkeplate på kjøkken m/tanke på vaskekummen, nytt dusjkabinett, og opplegg til oppvaskmaskin på kjøkken. Super service og fint utført jobb! Anbefaler på det sterkeste! Fredrik.

Fredrik Skjelin, Oslo 17. juli 2012

Demontere blandebatteri og plombere rør.

Stilte på veldig kort varsel til avtalt tid. Utførte jobben som forventet til avtalt pris. Og sa ikke nei da jeg spurte om han hadde tid til å hjelpe meg med å løfte vaskemaskinen ut på gangen. Det er mer enn hva man kan forvente!

Eirik Sæther, Oslo 16. juli 2012

Reahabilitering bad

Førnøyd med slutresultatet, grei pris. Moa er veldig service minded. Drog litt ut på tiden.

Andreas Svensson, Oslo 13. juni 2012

* fortsatt ledig: strøm og vann!

Jeg er veldig fornøyd med rørlegger og elektriker men noe missfornøyd med snekker.

Mette Johansen, Oslo 2. mai 2012

Proff Rørlegger AS 4. mai 2012

Hei Mette! ja det er beklagelig å si, men vi har vært uheldig med valg av snekker og vi vil ta dette som en erfaring og bytte snekkern. Vi beklager at denne erfaringen måtte gå utover dere :) Glad alt ordnet seg til slutt.

Innstallering av badekar på bad og innstallering av vaskemaskin på kjøkken.

De gjorde en rask og pent utført jobb v innstallasjon av badekar og fjerning av dusjkabinett. Ingenting å utsette. Mvh heidi johansen.

Heidi Johansen, Oslo 10. mars 2012

Fagmessig montering av toalett med p-lås

Hurtig og greit å få jobben gjort av vvs vakt 24. Minuset var at de ikkje kom til avtalt tid. Måtte ringe og etterlyse avtalen, kom innen kort tid og utførte jobben. Pris kan de bli bedre på å oppgi.

Andreas Støa, Rælingen 16. feb. 2012

Proff Rørlegger AS 17. feb. 2012

Hei Andreas Støa! Vi må må si beklager igjen for at det ble skrevet på riktig klokkeslett på feil dag i vår ressursplan. Håper at du ble fornøyd med vår service totalt sett.

* fortsatt ledig: skifte toalett,nye rør,montere ny vask servant,og opplegg til vaskemaskin,montere dusjkabinett

De gjorde en veldig god jobb, og jeg er veldig tilfredstilt med resultater. De er effektive og utførte arbeidet som avtalt. Total pris ble akkuratt som vi hadde avtalt på befaring. Kan absolutt anbefales til andre!

Even Sletten, Oslo 13. feb. 2012

Instalasjon av varmtvannsbereder

Godt gjennomført. Fikk gode råd ved avdekking av fuktskader. Jeg anbefaler dette frimaet på bakgrunn av mine erfaringer.

Amund Polden Arnesen, Oslo 9. feb. 2012

Lekkasje fra kran til vaskemaskin

Rask og god service!

Brit Varland, Oslo 7. feb. 2012

Rørlegger til toalett og vask

Rask respons, kort ventetid og hyggelig røregger som utførte arbeidet bra.

Ida Madsen, Hakadal 26. jan. 2012

Gustavsberg nordic wc - skifte av innmat

Kom til avtalt tid - og hadde med alle nødvendige deler for arbeidet. Forklarte hva som ble gjort - inkl. Nødvendige tilleggsarbeider. Faktura i overensstemmelse med avtalt oppdrag. Eneste minus - batalingsfristen på fakturaen var dagen før denne ble mottatt. Neste gang ved vvs-behov kontakter jeg dem direkte!

Bjørn Magne Eggen, Oslo 1. jan. 2012

Koble fra radiator - rørlegger

Gjorde avtalt jobb til avtalt tid. Hyggelige og flinke folk!

Kaja Marianne Strøm, Oslo 1. jan. 2012

Røravstenging og kopling på lite bad

Forøyd med arbeid gjennomført, etter rask tilbakemelding!

Ingrid Moe, Oslo 29. des. 2011

Reduksjonsventil - vann

Innsetting av reduksjonsventil i vanninntak! Etter befaring, fikk jeg en hyggelig pris - og 3 dager etter at anbudet var lagt ut, var arbeidet utført! Var kronglete å komme til og røra var av gammel dimensjon. Arbeidet ble flott utført og det var rydda pent opp. - hadde aldri drømt om å få gjort et rørleggeroppdrag så raskt i mellomjulen. Takk til vvs Vakt 24, anbefales og vil garantert bli brukt senere! Lykke til videre i businessen! Vh Kari.

Kari Berit Breie, Hagan 28. des. 2011

Bytte av blandebatteri

Jobben ble utført 2 dager etter at jeg la ut anbudet. Kjempebra responstid og bra pris. Servicen var kjempe bra. Anbefaler så absolutt denne bedriften og kommer nok till å benytte meg av dem igjen, når jeg trenger rørlegger.

Linda Svartangen, Oslo 17. des. 2011