Siste evalueringer (89)

Totalrenovering 98m^2 leilighet røa hovseter

Kan anbefale El Greco for arbeider i forbindelse med snekkerarbeider, sparkling og maling. De var svært serviceinnstilte og håndterte endringer og ekstraarbeid godt, kom raskt for å rette opp i småting hvis det var noe, samtidig som de var behjelpelige med henting av materialer og kasting av søppel, nesten uten ekstra kostnader, og prisen var god i utgangspunktet. Om vi skal gjøre noe lignende senere kommer vi til å benytte El Greco på nytt.

Hans Kristian Tonheim, i går

Slipe og olje parkett,innvendig maling

Anbudet ble levert raskt og prisen var grei i forhold til en del andre bedrifter. De kom raskt i gang. Kontrakten måtte jeg selv ta initiativ til. Noen mindre tilleggsjobber underveis gikk greit. Håndverkerne gjorde en veldig bra jobb! De var raske, vennlige og ryddige. Koordineringen mot slutten av oppdraget var dårlig. Mangel på kommunikasjon gjorde at mye ikke var ferdigstilt som lovet ved innflytting. Dette ble delvis rettet neste dag.

Karin Horn Weller, i går

EL GRECO BYGG AS i går

Det er synd det blir gitt uttrykk for at vi ikke har ferdigstilt arbeidet eller har rettet opp i mangler. Det som ikke var ferdigstilt på slutten av oppdraget var knyttet til elektrikerarbeid, noe vi ikke utfører. Dette var avklart på forhånd og arbeidsoppgavene var tydelige i kontrakten, men vi er glad for å høre at du er fornøyd med arbeidet vi utførte i henhold til avtalen, som var malerarbeid, snekkerarbeid, gulvarbeidet og arbeid på bad.

Maling innvendig av stue,kjøkken og gang samt sliping av gulv

Kan anbefale El Greco. De gjorde jobben til avtalt tid og pris. De er svært serviceinnstilt og gjorde ekstraarbeid uten kostnader. Hyggelige, fleksible og raske! Nina Camilla Steen.

Nina Camilla Steen, 19. april 2017

Totalrenovere leilighet u bad (se eget anbud nr.: 1473121)

Vi er fornøyd med jobben El Greco har utført hos oss. Resultatet er veldig bra og akkurat slik vi hadde sett for oss. De rev ut alt, malte, la parkett, senket tak for spotter, monterte kjøkken og garderobedører, dører og lister. De strakk seg langt for å møte våre krav og ønsker. Alt - og mer - ble gjort til avtalt pris. Et lite minus at de ikke sorterte eller tømte søppel, men så lenge vi kom med iSekker, så var de behjelpelige med dette.

Karoline Runde, 18. april 2017

Legge gulv,listverk,gipsplater i himling,maling av 95kvm,stukkatur og rosetter,maling av vinduer

El Greco gjorde en strålende jobb med oppussing av boligen vår på Majorstua. Jobben som ble gjort gikk ut på totalrenovere noe som ikke var rørt siden 80-tallet, flytte kjøkken, legge nytt gulv, restaurere stukkaturer og rosetter. Alle ansatte er lett å kommunisere med og sjefen sjøl driver det hele framover på en seriøs og effektiv måte. Jeg har tidligere oppgradert et titalls boliger. Ingen er like effektive, nøye og seriøse som El Greco!

Marius Aasen, 10. april 2017

Oppussing av leilighet

El greco leverte et svært bra prosjekt. Sluttresultatet var ypperlig og selskapet var veldig fleksibel på mindre tilleggordre. Noen kommunikasjonsproblemer og misforståelser oppstod, men el greco var hele tiden løsningsorientert og fleksibel. Jobben ble levert til avtalt pris. Kostnad for endringsordre/tillegg opplevdes som rimelige - totalt sett sitter vi igjen med en følelse av svært bra value for money!

Dag Morten Meltveit, 30. okt. 2016

Riving av kjøkken,gulv,lister etc.

El Greco Bygg AS gjorde en veldig bra jobb på mitt prosjekt. Jeg totalrenoverte en leilighet på 60 kvm, og El Greco gjorde hele jobben foruten elektrisk og rørlegger. Jeg anbefaler El Greco på det sterkeste. De er effektive, veldig dyktige og det kom ingen overraskelser når fakturaen kom. De har fantastisk kundeservice, og de besvarer alle spørsmål raskt underveis. Jeg kommer til å bruke dem igjen ved behov!

Karina Sand, 30. okt. 2016

Maling innendørs

Vi er veldig fornøyde. Jobben ble gjort til avtalt tid, pris og kvaliteten på jobben var god.

Marianne Araldsen, 11. okt. 2016

Maling,helsparkling av 75m2 leilighet,samt to lettvegger

Meget godt håndtverk! Fikk et fornuftig anbud, og alt ble gjort til avtalt pris. Flinke folk som kom med konstruktive løsninger på uforutsette hendelser underveis. De var flinke til å spørre før de gjorde endringer som ikke var avtalt. Kommer garantert til å bruke El Greco igjen ved neste prosjekt!

Andreas Reutz, 13. sep. 2016

Maling innvendig

Malte stue, kjøkken, ganger og kontor. La inn downlights i stue, gang og kontor. El Greco gjorde en god jobb, leverte på tid og var effektive i gjennomføringen. God koordinering med elektriker, rask oppfølging når vi ønsket litt bedre tildekking. Hyggelig service og veldig lett å forholde seg til. Arbeidet ble utført med god kvalitet. Kan anbefales.

Per Ole Tomassen, 5. sep. 2016

Maling av 150m2 enebolig på høybråten,oslo

Vi ønsket komplett innvendig maling av enebolig på 150m2. Vi fikk tilbud fra flere firmaer etter å ha lagt ut anbudet på Mittanbud.no. El Greco gav oss et langt bedre tilbud enn nr 2 etter befaring og omfang av jobben. Vi avtale overlevering av nøkler for oppstart. El Grecos gutter startet opp umiddelbart. Han holder et høyt tempo på seg og sine folk. Vi er svært imponert over fremdrift og resultat. Prosjektet ble ferdig til avtalt tid og pris.

Jarle Sigurd Bjørløw, 25. juni 2016

Sparkling og maling av vegg og tak

Sparkling og maling av vegger, tak og vinduer i stue, kjøkken, gang og bad. Flinke, raske og hygglige. Veldig fornøyd med resultatet. Anbefales!

Carolina Appelqvist, 17. juni 2016

Sparkling,maling og noe belistning

Vi fikk inn El Greco til å utføre arbeider hos oss og kan er veldig fornøyd med resultatet. De jobbet raskt og effektivt og kommunikasjonen gikk veldig fint. Alle småting som dukket opp underveis ble raskt håndtert på en god måte. Vi kan trygt anbefale El Greco videre til andre.

Erik Pedersen, 24. mai 2016

Helsparkling av vegger

Vi fikk helsparklet tre soverom, malt tak og vegger + lagt gulv og lister. Vi er veldig godt fornøyd med arbeidet! Firmaet har vært svært tilgjengelig og behjelpelig med mindre ekstraarbeider som ikke var avklart på forhånd:alt fra å kaste gard. Skap og gmlt gulv, kjøpe gulvlister, feste lister i gang. De kom raskt for å fikse tilbakemldingene vi hadde. Å komme raskt på befaring og i gang med arbeidet, god pris og fin finish = Vi velger dem igjen!

Maren Lund, 17. mai 2016

Helsparkling av vegger maling av vegger og tak

Vi er svært godt fornøyde med jobben de har utført, og dialogen vi har hatt gjennom hele prosessen. De kom snarlig i gang med arbeidet etter befaringsrunden, og de har jobbet effektivt for å bli ferdige innen fristen. Vi kan virkelig anbefale El Greco Bygg AS!

Maren Hjelmeland, 20. mars 2016

Maling av leilighet stue painting appartment

Veldig hyggelige og flinke malere. Sendte oversiktlig tilbud. De satte inn ekstra folk og jobbet i helgen slik at vi skulle bli raskt ferdige. Resultatet ble kjempefint. Kommer til å bruke El Greco neste gang.

Agnes Bing Orgland, 6. mars 2016

Sparkling og maling

Punktlig, seriøst og utførte arbeidet med høy kvalitet og til avtalt tid. Anbefales sterkt! ! !

Abb, 18. feb. 2016

Sparkle og male ca 50 kvm leilighet på østerås

Veldig pliktoppfyllende og hyggelige karer. Sjefen fulgte selv tett opp jobben som ble gjort. Anbefales.

Jostein Swensen, 15. feb. 2016

Malejobb

EL Greco og hans team leverte en super jobb til avtalt tid og pris! ! Kom opp med meget bra løsninger underveis. Kommer til å benytte dem igjen. Eirik Zimmer, Oslo.

Eirik Zimmer, 14. okt. 2015

Helsparkling

El Greco helsparklet og malte stue, gang og soverom i vår leilighet. Arbeidet ble utført i tide og sluttresultatet ble slik vi hadde ønsket. Personene på stedet var enkle å snakke med og var behjelpelige med endringer underveis. El Greco var kjappe med å komme med tilbud/kontrakt og kunne begynne med engang. Kommer til å benytte disse neste gang og kan anbefale de på det sterkeste.

Magnus Morken, 14. aug. 2015

Helsparkling og maling av malerstrie i stue,ca 45 kvm

El Greco kom raskt på befaring, evaluerte oppdraget og kom med gode innspill for et best mulig resultat. Jobben ble gjort til avtalt tid og pris, og det var flere dyktige håndverkere innom både sent og tidlig. Oppdraget ble utvidet til å omfatte flere rom samt ny vegg med skyvedører og bytte av vinduer og dører. I tillegg til å male kjøkkeninnredningen. God veiledning underveis El Greco og hans team er veldig pålitelig, anbefales på det varmeste!

Eva Sjøstrand, 8. aug. 2015

Oppussing av leilighet - riving av vegger,renovering av flater,legging av gulv

El Greco renoverte leiligheten med gipsplater på vegg og tak, samt la nytt gulv. Jobben ble gjennomført til avtalt tid og pris, og resultatet ble veldig bra. El Greco ga et profesjonelt og hyggelig inntrykk på befaring og ga et godt tilbud på hele jobben. De ga god oppfølging, da jeg var utenbys under oppussingen, samt tok initativ til en grundig sluttinspeksjon før betaling. Det er ingen tvil om at jeg ville ha valgt El Greco igjen!

Magnus Buseth, 4. aug. 2015

Helsparkling og pussing av vegger i en leilighet på 70 kvm

Et fantastisk firma med gode arbeidere og en leder som var opptatt av perfeksjon. De har gjort en utrolig jobb i min nye leilighet. Lagt gulv, sparklet og malt alle tak og vegger, bygget om gangen, ny downlightkasse over kjøkkenet og div småtteri. De kom alltid til avtalt tid og jobbet til sent på kvelden. Jeg anbefaler El Greco på det sterkeste og kommer til å bruke dem igjen.

Jan Petter Jacobsen, 2. juli 2015

Senking av tak

Seriøse folk og bra resultat! Jobber svært effektivt, er nøye og veldig samarbeidsvillige! Anbefales! ! !

Renate Grande Vernang, 25. juni 2015

Maling og gulvlegging

Jeg har fått malt tak, vegger, vinduer,dører med dørkarmer og lagt parkettgulv, ca 30 kvm, og er veldig fornøyd. Var rask til befaring og med anbudet. Endel tilleggsarbeid og noen problemer underveis løste de på strak arm. Selv da jeg ønsket å få byttet en plank i parketten, ble det løst rasket. Flinke og hyggelige arbeidsfolk.

Anna-greta Bakken, 7. juni 2015

Sparkling av skjøter på gipsplater og maling

El Greco har lagt gipsplater, sparklet og malt vegger, samt slammet peisen. El Greco var opptatt av at sluttresultatet var perfekt, så de gikk over arbeidet da de var ferdig, og gjorde de nødvendige utbedringer for å sikre best mulig resultat. Vi er fornøyd med sluttresultatet, og vil bruke dem igjen. Pluss for at de har en som koordinerer på tlf. Veldig hyggelige folk som det er lett å samarbeide med og de snakker godt norsk.

Malin Kristine Søimer Guttormsen, 6. mai 2015

Mailing tapetsering av leilighet,bislet.

Jeg har tre loftsleiligheter og har vært borti mye rart av håndverkere gjennom årene, noe bra og mye dårlig. El Greco er bare BRA og uten tvil det firmaet som har imponert meg mest. Yrkesstolthet så det holder og kjapp gjennomføring uten noe kluss. De kommer til avtalt tid og gjennomfører jobben med glans. Anbefales på det varmeste!

Knut Koppang, 25. april 2015

Helsparkling av ca. 40 kvm

El Greco helsparklet og malte nesten hele leiligheten. De var veldig lette å forholde seg til og var høflige og ryddet opp etter seg. Jobben ble utført til avtalt tid og pris. De var veldig fleksible på punkter som oppstod underveis og sparkling av en vegg som av en misforståelse ikke stod i avtalen ble gjort uten tillegg i pris. Resultatet var bra. Vi var veldig fornøyde med El Greco og kan anbefale ham videre.

Charlotte Nordbakken, 17. april 2015

Bytte gulv,lister og male

Fantastisk jobb av ElGreco. Vi er veldig fornøyd med resultatet og alt er utført som vi ønsket med noen gode forslag til endringer underveis. Ble også noen tillegg som de gjorde uten tillegg. Nå er vi kjempestolte av leiligheten og jobben som er utført. Super ElGreco leverer som ønsket og vi vil bruke dem igjen :).

Leon Stensrud, 22. mars 2015

Pusse opp vegger på et kjøkken og legge nytt gulv

Veldig fornøyd med jobben som er gjort! El Greco har solide fagkunnskaper og jobber svært effektivt til en god pris. Vi kommer til å bruke de igjen.

Felicia Røkaas, 20. mars 2015

Sparkling og maling

Avtalt tid og pris. Hyggelige malere.

Skjalg Ottem, 17. mars 2015

Maling av 3.5m x 3.5m stue

El Greco kom på befaring til avtalt tid. De kom med et bra pristilbud og en arbeidsplan jeg takket "ja" til. Kom til avtalt tid hver dag mens arbeidet pågikk og gjorde en utmerket jobb. Det var noe småplukk (som det alltid er) som måtte korrigeres til slutt og dette kom El Greco og utbedret med en gang. De gjorde alt de kunne for at jeg skulle være fornøyd. Kommer til å bruke de igjen neste gang. Kjempehyggelige er de også! :).

Hans-petter Ruud, 23. jan. 2015

Sparkle,pusse og male

Overlegne og betryggende på befaring, best pris og alt etter avtale og krav. . . Bare positivt. . .

Daniel Storsul, 22. jan. 2015

Maling,reparasjon av små hull i murvegg

Jobben blev fint och raskt utfört! Är mycket nöjd! Trevliga kontaktpersoner i firma som följde upp uppdraget på ett mycket bra sätt.

Miriam Klingberg, 12. des. 2014

Innvendig maling

El Greco kom raskt for å se på oppdraget, fikk pris og nøyaktig beskrivelse, rask oppstart av arbeidet. Alt utført til avtalt tid og pris. Dekket til alt innvendig før oppstart. Ryddet opp etter seg hver dag. Har gjort en flott jobb, blide og høflige karer! Noen småting til slutt ble fikset umiddelbart. Noen små kommunikasjonsproblemer underveis pga språk, hyggelig kontaktperson på kontoret løste dette! Kan trygt anbefale El Greco til andre!

Wenche Kolloen, 27. okt. 2014

Gips i tak og sparkling og maling 100m2

Bedriften møtte raskt opp etter min henvendelse for en befaring. Vi gikk igjennom alt som skulle gjøres. Gutta kunne tilpasse seg til mitt ønske om oppstartstidspunkt. Møtte opp presis og jobbet som bare det for å få jobben utført iht avtalt tidsrom og pris. Og alt ble levert i skjønneste orden. Resultatet er perfekt og kan trygt anbefale disse gutta.

Stian Andberg, 1. okt. 2014

Innvendig maling av leilighet

El Greco har utført en utmerket jobb hos oss. Maling (+nødvendig sparkling) av vegger og tak i vår leilighet på 140 m2. Vi hadde ingen ting å klage på, - alt var utført profesjonelt og til avtalt tid/pris. Hyggelig kommunikasjon med El Greco under de 3 dagene arbeidet ble utført. Mindre korrigeringer som undertegnede kom på under veis, var ikke noe problem. Vi anbefaler firmaet til andre uten tvil.

Tore Andreas Rustad, 13. sep. 2014

Maling (vegger) og sliping lakkering (gulv) i 100 kvm leilighet

Jobben ble utført til avtalt tid og pris, og arbeidsbeskrivelsen ble fulgt. De var enkle å forholde seg til og åpne for innspill under veis. Da jobben var ferdigstilt, hadde vi noen innvendinger, som straks ble tatt hånd om. Vi opplevde El Greco som et seriøst firma, som ønsker å møte kundens krav på en tilfredsstillende måte. Resultatet ble veldig bra, og vi er fornøyde. Takk for et hyggelig samarbeid.

Thor Alexander Landa Hansen, 10. sep. 2014

Montasje og sparkling av rehab-gipsplater på rupanel i stue (gulvflate ca 20kvm) og på soverom (gulvflate ca 15kvm)

El Greco la rehab-gipsplater, tok ned og satte tilbake eksisterende lister, samt malte og sparklet vegg og tak (med stukkatur). Resultatet er jeg veldig fornøyd med! Kommunikasjonen underveis var litt utfordrende da prosjektlederen ikke alltid snakket godt nok norsk til å avklare nyansene i utførelsen. DIsse tingene lot seg ordne når man kontaktet kontoret. Arbeiderne var hyggelige. Jeg vil anbefale andre å benytte EL Greco.

Vilde Aspen Helvik, 1. sep. 2014

Ombygging av leilighet fra 4 til 7 soverom,samt oppgradering av standard

Dette er andre gang jeg bruker dem til renovering av leilighet. Vegger og gulv ble fjernet, nye vegger satt opp, parkett lagt, kjøkkeninnredning flyttet og vegger, tak og vinduer ble sparket og malt. De leverer til avtalt tid og pris. De kommer med forbedringsforslag underveis og har folk som står på. Kjempedyktig snekker! Bruker dem gjerne igjen. Christina Aase.

Christina Aase, 29. aug. 2014

Flislegge ca 80 m2 oppgang med trapper

Samarbeidsvillig, løsningsorientert og dyktig, til en god pris.

Bernt Christian Brun, 26. aug. 2014

Tapetsering maling,stue og soverom

Gjorde jobben raskt og effektivt med et meget bra resultat og til avtalt pris og tid. Hyggelige å ha med å gjøre. Kan anbefales.

Roger Hansen, 2. aug. 2014

Beising av enebolig,1 2-plan i 6 etasjer,bygd i skråning,totalt boareal 250 m2

Arbeidet startet bare et par dager etter anbudet ble akseptert. Oppdraget var av betydelig størrelse, skraping/ fjerning av gammel overflatebehandling som hadde løsnet på grunn av dårlig underlag fra tidligere år. Firmaet gjennomførte hele arbeidet med punktlighet og av meget høy kvalitet. Vi satte spesielt pris på kommunikasjonen og fremdriftsrapporter underveis. Det hele var et omfangsrikt arbeid som ble avsluttet til avtalt tid. Anbefales.

Trond Geir Jenssen, 28. juli 2014

Helsparkle og male vegg og tak i leilighet

El Greco gjorde en flott jobb. De var veldig raske og effektive, og også konkurransedyktige på pris. I tillegg håndterte de endringsordre på en god måte. Jeg kan absolutt anbefale El Greco til andre.

Hans Stubberud, 9. juli 2014

Oppussing av gang

Vi la ut jobben på en tirsdag, stor respons, valgte 2 for befaring. Torsdag kom El Greco på befaring og tilbudet mottok vi søndag. Et godt definert tilbud og laveste pris! Påfølgende torsdag startet de og var ferdig påfølgende mandag. Skifting av seks dører, riving av panel og gips, nye gipsplater, sparkling og maling. Raskt, nøyaktig og effektivt utført. Grundig sluttebefaring før regningen kom. Anbefales! ! Vil bruke dem igjen uten anbudsrunde.

Arild Kjønstad Sandvik, 25. juni 2014

Maling av innvendige vegger i leilighet

Meget godt fornøyd. Var raskt i gang med jobben, god beskrivelse av hvordan jobben skulle gjennomføres, ferdig før avtalt tid. Ryddet fint opp etter at jobben var gjort. Anbefales!

Svein Omland, 19. mai 2014

Maling av vegger og legging sliping av parkett i 52 kmv leilghet - snarest!

Godt utført arbeid til avtalt tid og pris. Malerarbeid utført svært godt, mens enkelte detaljer i parkettleggingen kunne vært bedre utført.

Hans Øyvind Lied, 25. april 2014

Maling av 3 soverom

Vi har nå fått malt 3 soverom og valgte El Greco maleservice. De var hyggelige og møtte opp punktlig. Vegger og tak er helt fine og de ryddet ordentlig opp etter seg. Ikke malingssøl eller søppel av noe slag. Kan anbefales.

Grethe Seterlund Jørgensen, 23. april 2014

Maling pussing av stuetak.

Maling av tidligere ubehandlet tak + vegger i stue. Meget bra jobb. De møtte opp til avtalt tid, brukte den tiden de hadde antydet, og resultatet var meget bra. Prisen var ikke den laveste av anbudene, men akseptabel. Ett minus var at det var vanskelig å kommunisere med de to malerne som var der (greske), da de ikke snakket norsk, og var svært dårlige i engelsk. Eventuelle spørsmål måtte da enten tas med kontoret eller når sjefen var innom.

Finn Torkildsen, 28. feb. 2014

Slette ut overflate og male tre små soverom og gang

Vi er veldig fornøyde med jobben El Greco gjorde for oss. Høy kvalitet for en god pris. Vi anbefaler andre å bruke dem. Trivelige karer.

Andreas, 12. jan. 2014

Ombygging av leilighet fra 4 til 7 soverom samt oppgradering av standard

Absolutt blant de beste på pris. Kjempeflinke, blide og hyggelige karer som møtte mannsterke og sto på til alt var utført! Helrenovering av leilighet på 120 kvm medførte mye arbeid jeg ikke hadde tenkt på - da var det godt å få gode råd. Tidsskjemaet ble holdt til tross for mine endringer underveis. Mye ekstraservice fra denne gjengen - bare godord å si. El Greco må gjerne bruke meg som referanse.

Christina Aase, 6. jan. 2014

Puss og maling av innendørstrapp ved hovedinngang

El Greco gjorde en veldig grundig og god jobb. Pusset og malte trapp i frognergård. De var presise og fleksible med gode priser. De gjorde det lille ekstra for at vi skulle bli fornøyd og vært enkle å samarbeide med. De var alltid tilgjengelige og kom på dagen for å gjøre noen få justeringer på slutten. Kan anbefales.

Naja B. Solend, 9. nov. 2013

Maling ca 40 kvm leil,vegger,tak og lister karmer

Raskt og effektivt. Veldig godt fornøyd med resultatet!

Lise Jørgensen, 3. nov. 2013

Maling av stue og soverom

Kom raskt på befaring, prisen var bra og jobben ble utført raskt. Veldig fornøyd med firmaet, hyggelige folk som vil gjøre en god jobb slik at du blir fornøyd. Og ikke minst kjempefornøyd med malejobben! Noen småting her og der, men det kom de og utbedret med én gang. Bruker dem igjen senere.

Kjersti Brynildsrud, 30. okt. 2013

Helskparkling av 2 soverom inkludert tak

El Greco ble valgt av flere som var på befaring. Oppdraget ble utvidet til å sparkle og male hele leiligheten, samt flislegge og male utvendig på balkong. De var grundige og gjorde en flott jobb. Rettet også raskt opp alt som ble påpekt. Kommer til å benytte El Greco ved senere jobber også. Alt i alt veldig fornøyd.

Gard Undheim, 17. sep. 2013

Klargjøring av gipsplater for maling (sparkling,grunning,flekksparkling)

Vi har hatt en utelukkende positiv opplevelse med El Greco. Arbeidet er utmerket utført, og malerne har hele vegen møtt opp til avtalt tid, og vært veldig hyggelige å omgås. Jeg vil anbefale El Greco til andre, og kommer til å benytte dem igjen i fremtidige arbeider i leiligheten.

Øystein Lintoft, 16. sep. 2013

Maling av tak og stukkatur; to rom a 20kvm.

Ryddig kommunikasjon og pent arbeid!

Magnus Heimsjø, 13. sep. 2013

Oppsetting av gipsplater og sparkling

Oppdraget gikk ut på å sette opp gipsplater, sparkle og male på soverom og gang i min leilighet. Oppdraget ble vel utført og El Greco er meget effektive og møter opp når de skal. Prismessig er de veldig konkurransedyktige. Jeg fikk også tilbud om en tilleggsjobb på å slipe gulvene mine på gang og soverom, samt å sette opp gulvllister. Dette ble gjort på en ryddig måte hvor jeg ba om å få et prisanslag først og de gjorde en utmerket jobb.

Maren Fredbo, 8. aug. 2013

Skrape og male utvendig hus

El Greco leverte raskt et tilbud som viste god forståelse for vårt behov til akseptabel pris. Jobben omfattet vask, skraping og maling av utvendige vegger og karmer. Arbeidet ble utført raskt, profesjonelt og med høy kvalitet til avtalt pris. Svært god kommunikasjon underveis. El Greco anbefales.

Arve Sverdrup Drageset, 21. juli 2013

Maling av oppganger i boligblokk

El Greco har malt alle 6 oppgangene i borettslagets blokk, samt vaskerom i kjeller. Vi er meget godt fornøyd med jobben El Greco har gjort, til en meget bra pris. Malerarbeidet er utført på en meget professjonell måte. Vi anbefaler malerfirmaet El Greco til andre borettslag -eller private som ønsker et seriøst malerfirma med dyktige håndverkere! Mvh Roar Barros-Ødegård Styreleder Sandbekken 3 brl 2006 Løvenstad.

Roar Barros-ødegård, 17. juli 2013

Male stue på ca. 25 kvm

Vi benyttet oss av El greco i forbindelse med maling av stue, soverom og gang. Stuen måtte helsparkles. Greit utført arbeid, stor vilje til å rette opp det som påpekes. Alt i alt fornøyd og kan anbefale dem videre.

Roy Frantzen, 12. juli 2013

Gipsing,maling og sparkling av entre og soveromsgang i uke 27

El Greco kunne utføre jobben på meget kort varsel og utførte gipsing, sparkling og maling veldig bra! Alt i alt meget fornøyd!

Thomas Kristiansen, 8. juli 2013

Maletapet,maling og sliping av gulv

El Greco kom som avtalt, jobber raskt og grundig. Meget imøtekommende, hyggelige og serviceinnstilt. Jeg er meget fornøyd med resultatet og glad jeg valgte El Greco!

Nils Korperud, 5. juli 2013

Pusse opp dørkarmer og helsparkle gang

Jobben som ble utført var bra.

Trond Hauso, 4. juli 2013

Utvendig maling murvegger

Fornøyd med hele fasen av jobben - greit tilbud. Utvendig maling av murveggene på huset måtte utføres i helt tørt vær. De startet grytidlig om morgenen og fullførte malingen av murveggene på huset (ca 50% av huset) samme kveld. Et lag grunning og 3 lag med maling. Noe etterarbeid dagen etter for å få fin finish. Malerne sto på hele dagen. Resultatet meget bra. Kan anbefales.

Per Gunnar Thomsen, 7. juni 2013

Utvendig maling av kjedet enebolig i sørli terrasse 32,lørenskog

El Greco reagerte raskt på vår forespørsel, og kom presis til avtalt befaring. Var ikke aller billigst, men akseptabel pris. Meget effektiv og imøtekommende administrasjon - all kontakt ble besvart omgående. Enkelte kommunikasjonsproblemer, men alt ble straks løst via admin. Arbeidet ble utført raskt og profesjonelt til avtalt pris og tid. El Greco kan absolutt anbefales. Vi kommer til å kontakte dem først også ved andre vedlikeholdsarbeider.

Hans-joachim Schwarz, 30. mai 2013

Pusse opp male vegger entre ca. 8 kvm,pusse opp male trapp mellom 1. og 2. etasje

El Greco var raskt ute med svar, befaring og anbud. De kom til avtalt tid og utførte jobben slik vi på forhånd var enige om - sparkling og maling av gang, toalett og trapp. Vi var godt fornøyde med arbeidet som ble utført og vi kommer til å benytte oss av deres tjenester igjen. Per Bremer.

Per Bremer, 20. mai 2013

Sliping av tregulv i leilighet

Sliping ble til flislegging, og Greco tok utfordringen på strak arm. Vi var ikke helt fornøyd etter første ferdigstilling, men kritikken vår ble tatt på alvor, og vi ble godt fulgt opp underveis. Noen dager senere var flisleggingen ferdig, denne gangen med tilfredsstillende resultat.

Magnus Solberg, 14. mai 2013

Maling av 50m2 leilighet

Brukte El Greco og teamet hans for å sparkle og male en loftsleilighet på både vegger og tak, samt slipe og olje et tregulv. De hadde mulighet til å starte umiddelbart, og utførte jobben svært tilfredsstillende på under den stramme tidsrammen jeg stipulerte. Oppfølgingen underveis var veldig god, og El Greco selv er profesjonell og dedikert i sitt ønske om å holde kunden fornøyd. Jeg kommer til å benytte meg av ham igjen!

Magnus Solberg, 26. april 2013

Male bolig for salg

El Greco var tidlig ute til både befaring og arbeid. De jobbet raskt og bra og først ferdige før tiden. Kanskje vel raskt, for det ble noe etterarbeid grunnet mangler og noe søl. Men da dette ble påpekt rettet de det med en gang og var superpositive. De ga også litt ekstra. Tips: Vær spesifikk på hva du vil ha gjort (Eks. Detaljnivå: skal bildekroker og dørhåndtak fjernes før maling? ) Dekk godt eller fjern alt du ikke vil ha søl på.

Annette Kallevig, 10. april 2013

Sparkling maling av soverom

El Greco ble valgt til male/sparkle jobb. Kjapp befaring, like kjapt tilbud og deretter ble jobben også utført på en meget tilfredsstillende og effektiv måte. De kom alltid til avtalt tid. Vi ble meget fornøyd med resultatet og anbefaler gjerne gutta. VB, Tårnåsen.

Vibeke Hege Bakke, 1. april 2013

Sparkling og maling av leilighet i oslo

Meget fornøyd. Avtalte fastpris, og ElGreco holdt seg til avtalt pris selv om det ble mer arbeid enn antatt. Bra kvalitet på arbeidet, og jobben ble utført raskt. Bruker ElGreco igjen til lignende jobber. Anbefales.

Joar Støylen, 19. mars 2013

Male vegger,dører og skapdører i gang

Disse gutta var veldig prositive og gjorde en god jobb til en fin pris. De var effektive, men samtidig grundige, og fullførte alt som var planlagt innenfor angitt tid. Jeg kan på det sterkeste anbefale El Greco.

Lars Sunde Løseth, 3. jan. 2013

Maling av leilighet,50 kvm,kampen i oslo

Veldig fornøyd med jobben og samarbeidet!

Astrid Carlsen, 3. jan. 2013

Sliping trapper + male,lakke

Godt utført malejobb. Kan anbefales.

Laila Eriksen, 19. des. 2012

Maling av tak og vegger i stue pluss oppsett av 2 små tapeter

Presise og effektive. Resultatet er godt nok, men et stort minus at de ikke malte bak en panelovn, det trekker ned helhetsinntrykket. Trivelige og presise folk, men må briefes ekstremt presist.

Daniel Bredahl Brudevoll, 17. des. 2012

Maling av furutrapp

Maling av furu trapp. Genuint opptatt av arbeidet sitt. Presise og flinke til å fortelle underveis. Ryddet pent opp etter seg. Og vi har nå blokkas fineste trapp:).

Stine Therese, 23. nov. 2012

Maling av lister,tak og trapp i 105 kvm stor leilighet.

Vi valgte El Greco til jobben og har ikke angret et sekund. Dyktige hyggelige håndverkere som utførte jobben til avtalt tid. De var også dyktige og gode på pris. Anbefales på det varmeste. Hilsen Gaute.

Gaute Næss, 9. nov. 2012

Flislegging balkong og toalett

Flislegging av balkong og toalett. Valgte bedriften p. G. A. Bra evaluering fra tiligere kunder. Noe dyrere enn andre, men resultatet ble meget bra.

Morten Anker Hoffmann, 7. nov. 2012

Innvending maling og sparkling av vegg og tak,før midt av sept. 2012

Valgte el greco ut fra god pris. Aldri har jeg blitt mere positivt overrasket. Makan til effektive, hyggelige og kvalitetsbevisste håndverkere skal man lete lenge etter. Jeg skulle helsparkle og male vegger. El greco malte og sparket langt mere enn avtalt for at det skulle bli perfekt. Dukket det opp andre ting underveis, ble dette ordnet uten noe ekstra pris. Er meget fornøyd med resultatet, og kommer til å bruke dem igjen. Anbefales absolutt.

Johnny Lian, 23. okt. 2012

Maling av grunnmur

Godt utført arbeid til hyggelig pris. Kan anbefales.

Knut Furuknap På Vegne Av Neskollen Brl, 17. sep. 2012

Maling og legging av gulv

El Greco imponerte stort med å levere tilbud raskt. De kom alltid til avtalt tid og gjennomførte arbeidet med meget godt resultat. Det som var viktig for oss var at kommunikasjonen var enkel og rett frem, ingen problemer. Vi anbefaler El Greco gjerne videre på alle måter og ser frem til å bruke dem igjen :).

Carl Thomas Petterson, 20. aug. 2012

Maling av to rom,ett på 1,8 m2 og ett på 15,75 m2

El Greco leverte et av de beste tilbudene. Det var ikke billigst, men vi valgte dem på grunn av positiv omtale fra tidligere brukere. Det som var viktig for oss var at jobben ble gjort raskt. Og El Greco stilte opp på kort varsel, og fikk jobben gjort på 2 dager. Resultatet ser bra ut, og de ryddet fint opp etter seg. Minus for to håndtak på vinduer og noen lysbrytere som ikke ble satt riktig på plass etter at jobben var gjort.

Øyvind Henriksen, 3. aug. 2012

Maling av vegger soverom på 25m2,pluss gang,samt strie-legging på og inni walk-in garderobeskap.

Hadde igjen El-Greco flis og malerservice innom for å male 100m2 loftstue. Maler´n het Agyris og gjorde en flott jobb, var svært fleksibel og ryddet grundig etter seg. Bra mann! Kan nok en gang gå god for dette firmaet!

Knut Koppang, 23. juli 2012

Maling av leilighet på 70 kvm

Utrolig bra utført arbeid til avtalt pris i tillegg til at de tilbudte seg å male noe ekstra iforhold til det som var avtalt uten tillegg i prisen. Samtidig holdt de seg til tidsfristen. De ringte og fortalte hva de hadde gjort underveis og spurte en ekstra gang for å være sikre de få gangene det gjaldt. Veldig hyggelige og imøtekommende og kan anbefale de på sterkeste. Neste gang det blir aktuelt kommer jeg til å benytte meg av El Greco.

Joachim Jensen, 21. juli 2012

Maling av inngangsrom i boligblokk,totalt 32 kvm vegg

Jeg er fornøyd med arbeidet som er utført. Det var befaring på fredag og jobben ble utført neste dag (lørdag) til en tilfredsstillende kvalitet og etter avtale.

Ismar Slomic, 9. juli 2012

Maling av 90 m2 enebolig + utvidelse av entré

El Greco er noe så sjelden som håndverkere som alltid kommer til avtalt tid, og som gjør seg ferdig med jobben før avtalt – uten å slurve. Blide og positive fra start til slutt, problemløsningsorienterte og med høy faglig dyktighet kan de helt klart anbefales videre. Topp kvalitet på arbeidet fra lister til tak. Flisla gang og malte alt i enebolig på 8 dager. Den beste attesten som kan gis er at vi garantert vil bruke de også neste gang.

Arve Vassbotten, 1. juli 2012

Sparkle og male leilighet ca45kvm

El Greco viser at grekere ikke er på latsiden! De fikk oppdrag med å sparkle og male en leilighet på ca 45 kvm og de gjorde en utrolig bra jobb, med en fantastisk arbeidsvilje. Det var masse møbler i leiligheten fortsatt, men de tilpasset seg situasjonen og leverte over all forventning! Ved uklarheter, var det bare å ringe eller sende mail så ble det fikset på kort tid! Det var veldig billig, raskt, grundig(! ) og effektivt! Anbefales! ! :D.

Lars Ihler, 25. juni 2012

Pusse opp kjellerleilighet

Pusset opp kjellerleilighet. Maling og legging av fliser. El Greco ga oss spesifisert tilbud, gode priser og kunne starte umiddelbart. Arbeidet var ferdig utført på tre dager, godt utført og sjefen var innom dagen etter å så over att alt var OK. Absolutt å anbefale :-).

Trond Bolstad, 4. juni 2012
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2014

i enhetsregistret
Omsetning

3.5

Millioner kroner
Se regnskapstall
 • Ansatte
  4
 • Egenkapital (%)
  47.9%
 • Likviditet
  1.88%
 • Driftsmargin
  10.1%
 • Gjeldsgrad
  1.1%
 • Lønnsomhet
  52%
Regnskapstall (i 1000)
 
2015
Sum driftsinntekter
3504
Driftsresultat
354
Resultat før skatt
354
Årsresultat
259
Roller
Daglig leder
Georgios Plavoukos
Styrets leder
Georgios Plavoukos
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2014-11-19
Bransje
43.330 Gulvlegging og tapetsering
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 23-05-2017 13:58:12
Se hele regnskapet til EL GRECO BYGG AS på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart