Siste evalueringer (121)

Bygge terrasse

Pent, raskt og ryddig arbeid.

Herman Brun, 13. mai 2017

Bytte av tak på stue,gang,kjøkken vaskerom og isolering samt gulv på loft

Her måtte man passe på hva som ble gjort. Tak var skevt, det ble dårlig malt, og vegger tak måtte gjøres om mange ganger. De brukte mye lenger tid en planlagt. Sluttjobben ble bra, og de var greie å ha med å gjøre. De rettet alle feil og jeg er fornøyd med den ferdige jobben. Betalingen var som avtalt. Men trekker ned pågrunn av dårlig utført arbeid med tak og vegger samt maling.

Ståle Tollefsen, 26. feb. 2017

Legge gulv og male - enebolig 3 etasjer,ca 165kvm - kolbotn

Veldig fornøyde og over forventning! La nytt gulv og lister i tre etasjer, sparklet og malte, med flott finish. Kom med gode og stilige løsninger vi ikke hadde tenkt på. Effektivt arbeid og god pris. Vil bruke K&I igjen og kan varmt anbefales.

Hans-christian Grung-olsen, 11. feb. 2017

Lage ny åpning og installere dobbel balkongdør

K & I Group (Kestutis + 1) svarte raskt og var på befaring i forkant. Kestutis ga et godt inntrykk på befaring og de ordnet alt av material som var nødvendig for å få jobben komplett. Fikset også nytt trappetrinn og malet listene som en del av oppdraget. Alt i alt er vi meget godt fornøyd, både på responstid, dialog, utført jobb og finish + ryddig. Vi vil ta kontakt med Kestutis ved neste anledning.

Ole Johan Nedrelid, 6. des. 2016

Maling av enebolig i heggedal

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Kom tidlig og jobbet effektivt gjennom stort sett hele dagen.

Erik Dahl-gulliksen, 20. nov. 2016

Skifte gulv i leilighet

Raskt og godt utført arbeid. Anbefales! NB om man trenger elektriker anbefaler jeg å skaffe en selv.

Christian Eckhoff, 11. nov. 2016

Trapper og gjerder på støttemur

Jeg kan anbefale dette firmaet. De gjorde en flott jobb med trapper og gjerder, vi er veldig fornøyde med resultatet. Bra kommunikasjon hele veien. Flinke folk!

Håkon Baltzersen Sund, 22. okt. 2016

Bygge 75 kvm terrasse

Dette er dyktige folk. Arbeidet og kommunikasjonen har vært upåklagelig hele veien. Resultatet ble mye bedre enn jeg håpet på forhånd. Kommer definitivt til å vurdere Kestutis og K&I Group for andre jobber i fremtiden og kan varmt anbefale dem baser på min erfraring.

Henrik Raaholt, 17. okt. 2016

Montering av skyvedør

Strålende jobb. Veldig godt fornøyd. Nøyaktige, raske og dyktige.

Martin Larsen, 24. sep. 2016

Utvide terrasse

Kestutis og to av hans ansatte lage en nydelig terasse for oss. Arbeidet ble utført effektivt og nøyaktig. Mange flotte detaljer gjør at sluttresultatet ble mye bedre enn vi hadde forventet. Vi vil helt klart bruke Kestutis igjen og kan anbefale han til alle, da vi oppfattet han som meget seriøs og dyktig:-) Mario.

Mario Carmine Cardillo, 21. aug. 2016

Bytte veranda

Verandaen ble bygget på en uke og resultatat er veldig bra. Den er solid dimensjonert, har vanntett gulv/tak og ser veldig flott ut. Faktisk overgikk resultatet mine høye forventninger. Det ble f. Eks. Ikke brukt skruer på selve overflaten, dermed synes ingen skruer på selve verandaen. Prosessen ble styrt godt av Kestutis og jeg fikk informasjon og bilder underveis. Arbeiderne møtte tidlig og jobbet effektivt. Jeg vil definitivt bruke dem igjen.

Ellen Høvik, 17. aug. 2016

Maling av garasje

Malte garasjen vår med god margin innenfor planlagt tid. Ryddige og nøyaktige håndverkere. Anbefales!

Peder Hesten, 12. aug. 2016

Innvendig oppussing av enebolig

Jobben besto i å male panelvegger og tak, lister, trappevanger og gelendersprinkler. Olje furugulv, erstatte takplater med MDF panel, legge MDF veggplater, legge nytt laminatgulv og pusse pipe i stuen. All jobb ble meget pent og godt utført!

Roger Madsen, 1. aug. 2016

Bygging av terrasse

Flinke håndværkere. Gjorde en god jobb med et flott resultat. Ryddige og hardtarbeidene.

Ole Kristian Skyberg, 24. juli 2016

Snekker og malearbiede

RYDDIGE HÅNDTVERKER.

Thor Harald Haraldsen, 15. mai 2016

Sette opp lister i tak ,på gulv. rundt to dører

Er kjempefornøyd med rask kontakt og jobben ble gjort dagen etter. Resultatet er utrolig flott og jeg vil gjerne bruke de igjen. Hyggelige folk, dessverre synd han som gjorde jobben snakket lite engelsk ellers en super mann. Veldig nøye på jobben .

Liz Therese Sudarshani Arctander Pedersen, 12. mai 2016

Tilbygg

Holder ikke avtale, svarer verken på telefon eller sms. Useriøst !

Alexander, 18. april 2016

Bytte 3 stk inngangsdører

Byggmestere AS har vært hos oss og skiftet 3 stk ytterdører. Disse ble byttet meget raskt og effektivt og til en pris jeg føler er riktig for denne jobben. Jeg kommer til å bruke dem igjen. Anbefales! !

Lynn Rison, 17. mars 2016

Maling

Byggmestere AS kom til tiden, og gjorde en veldig god jobb. De rettet feil som ble gjort i prosessen (det skjer alltid noe), og tok ansvar for at alt ble slik jeg hadde håpet. Jeg vil velge Byggmestere igjen.

Øystein Mørch, 9. mars 2016

Understøtte drager og gulv i bygård i oslo

Personen var på befaring av jobben. Fikk inntrykk at han skulle ta jobben og at vi skulle snakke sammen om pris og avtale om oppstart. Jeg skulle også sende bilder noe som også ble gjort. Flere sms ble sendt,ringte vedkommende flere ganger. Fikk aldri svar.

Vidar Olsen, 7. mars 2016

Oppussing av stue og gang

Gutta gjorde en fantastisk jobb! Veldig fornøyd med resultatet. De var raske, hyggelige, løsningsorienterte og pålitelige. Kommer helt sikkert til å bruke firmaet igjen neste gang noe skal gjøres i huset. Og alt ble gjort til fastpris. Anbefales!

Karin Kolmannskog, 24. feb. 2016

Oppussing av stue.

Gutta fra Byggmester AS utførte jobben på en meget bra måte. De var nøye og redelige og resultatet var så bra at vi gjerne bruker dem igjen. Punktlige og ryddige og lette og samarbeide med. Stua vår har virkelig fått løft etter dette oppdraget. Anbefales.

Terje Teppen, 30. des. 2015

Oppussing av kjøkken og spisestue - gjøre om til åpen løsning

Byggmestere AS fikk oppdraget basert på at deres tilbud inkluderte alle tjenester vi ønsket inkl. Hjelp til maling. De kom til avtalt tid, og jobbet meget effektivt. Jobben ble etter mitt skjønn godt fagmessig utført til avtalt tid og pris. Anbefales!

Bjørnar Fjeld, 17. des. 2015

Oppussing av stue kjøkken i sokkel.

Blant alle bedriftene som svarte på anbudet kom Byggmestere AS best ut etter en nøye vurdering av 3 like kandidater. Etter endt arbeid kan vi bare applaudere skikkelig arbeid, hyggelig og korrekt opptreden hele veien. Sjefen snakket bra engelsk og etter hvert viste det seg at hans maler også behersket engelsk bra. Alt ser ut til å ha gått korrekt for seg, og vi vil ikke ha vansker med å benytte samme firma ved fremtidige behov!

Karl H. Kristoffersen, 12. des. 2015

Fin snekkring,sparkling maling

Byggmestre AS kom på befaring som avtalt, vi hadde en proff og fin gjennomgang av jobben som skulle gjøres. Man fikk inntrykk av at de var proffe alt på befaringen. Fra de begynnte på jobben til de var ferdig gikk alt som avtalt. Veldig fornøyd :-).

Tommy Andre Iversen, 20. nov. 2015

Gulvlegging samt diverse snekring i enebolig

Firmaet brukte flere ulike håndverkere på de forskjellige delene av jobben. De foreslo gode løsninger der det var nødvendig, og gjorde en veldig god jobb generelt.

Ketil Tronstad, 17. nov. 2015

Klokkarstua sveitservilla,nye vinduer,terasse,utvidet entre

50 timer fakturert f. Maling utvendige karmer 16 vinduer før montering. 50 timer for riving og montering av litt panel over noen av vinduene. Det dobbelte av hva en på det meste kan forvente. Ellers flinke snekkere.

Bernt Lundby, 13. sep. 2015

Skifte vinduer og dør lørenskog

Flinke snekkere, bra kvalitet og godt håndverk. De fikset alt som dukket opp, og er fleksible når det trengs. God kommunikasjon underveis og sa ifra når det var noe som måtte avklares. Litt vanskelig tilgjengelig på telefon.

Roar Wold, 11. sep. 2015

Montere 40m2 takhimling i garasje

Veldig fornøyd.

Richard Waitz, 2. sep. 2015

Utvide terasse,ny trapp og ferdigstille terassedel.

Helt etter avtale! Litt dyrere materialer enn hva jeg trodde.

Marianne Tomter, 2. sep. 2015

Etterisolasjon + vinduer

Vi er super fornøyde med arbeidet og ikke minst resultatet! Bruker disse gjerne igjen ved senere anledning.

Ine Desiré, 26. aug. 2015

Malearbeid 2. etg østre jansrud 159

Flotte og hyggelige folk, nøysktige og ryddige.

Leif Ekle, 1. juli 2015

Fjerne gamle lister,montere nye,legge gulv

Profesjonelle og hyggelige folk! Klare og greie avtaler, fulgt til punkt og prikke. Fint arbeid og de rydder opp etter seg! Svært fornøyd!

Leif Ekle, 18. juni 2015

Helsparkling og maling av glassfiberstrie

Vi er kjempefornøyde med jobben som blei gjort! Resultatet blei kjempebra, og alle vi snakka med var dyktige, hyggelige og holdt avtaler. Vi hyra disse på timesbasis og arbeidet blei gjennomført raskt og effektivt. Vi ringer direkte hit neste gang:).

Rikke Amilde Løvlid, 11. juni 2015

Senke tak,legge gulv og gips

Flinke og pålitelige! De kom med gode forslag til løsninger på visning. Rettet umiddelbart opp i arbeid som ikke var gjort etter avtale. Vi er meget godt fornøyd!

Olav Knutsen, 3. juni 2015

Maling av villa

All work performed as agreed to a high standard. Skilled and dedicated workers. A very pleasant experience. I would not hesitat to use them again to similar work. T. Berntsen.

Thomas Berntsen, 20. mai 2015

Skal bygge ut min leilighet

Innehaveren kom på befaring og vekket stor tillit. Han skulle sende tilbud på mail. Jeg har ventet i 2 uker. Ikke en lyd. Dette er ikke pålitelige folk!

Bente Berg, 14. april 2015

Legge nytt tak stue

Jobben ble veldig mye større enn orginalt anbud. Vi er særdeles fornøyd med jobben Kestutis og gutta har gjort. Kommer til å bruke de ved senere annledninger.

Lill Elisabeth Magnerud, 9. april 2015

Oppussing - lydisolasjon i gulv og vegger

De lydisolerte vegger og gulv i vårt rekkehus (ca. 40 kvm), sparklet overflater og malte. De la også ny parkett. Presise fagfolk. De fullførte to dager raskere enn avtalt. Vi er svært godt fornøyd med kvaliteten. Høyere timepris, men verdt det.

Jens Christian Gjesti, 30. mars 2015

Skjære hull for dør i lecavegg (innvendig),sette inn dør samt oppsett av delevegg

Leverandøren møtte presis, jobbet raskt, var løsningsorienterte, hyggelige og utførte en meget god jobb. Jeg vil trygt anbefale dette firmaet mht. Arbeidet som ble gjort.

Ole Andreas Markussen, 25. mars 2015

Trenger en dyktig og effektiv håndverker(e) til diverse gjenstående oppussingsarbeider i leilighet.

Godt estimert jobb og meget bra utført. Hyggelige karer som arbeidet effektivt og nøye. De rydder opp etter seg hver eneste dag noe som er meget positivt når man skal bo i det. Jeg ringer garantert til Byggmestere AS neste gang jeg trenger hjelp.

Ronny Olaussen, 16. mars 2015

Innendørs sparkling + maling + platting utendørs

God jobb. Leverte i henhold til avtale og tid. God kommunikasjon.

Kåre Aronsen, 4. mars 2015

Gjøre åpning i vegg & sette inn dørrkarm og fyllingsdør

Kom både på befaring og når jobben startet prikk på tid. Veldig hyggelig og imøtekommende. Stilte kontrollspørsmål på jobben. Kom tilbake og gjorde justeringer når vi bad om det. En god jobb til en god pris. Er veldig fornøyd og anbefaler varmt videre.

Josefin Ejlertsson, 26. feb. 2015

Montere overskap fra ikea på lettvegg

Byggmestere AS møtte presist etter avtale, og utførte både montering av kjøkkenskap, skifte av kjøkkenkran og diverse elektrikerarbeid etter instruksjoner. Alt i alt en god opplevelse!

Martin Steffensen, 24. feb. 2015

Fjerne vegg (m bærekonstruksjon?) og sette opp trapp

Veldig fornøyd med Byggmestere AS. Jeg fikk slått ned en bærevegg, satt opp ny bæring og montert inn en trapp. Arbeidet var utført innen 1 uke etter at jeg først kontakte de til lavere pris enn jeg først ble forespeilet. Pent resultat! Anbefales!

Mikkel Brevik, 17. feb. 2015

Legge nytt undergulv

Meget god jobb med høy kvalitet. Høflige og flinke gutter som jobbet effektivt og sluttresultatet ble strøkent. Kommer til å bruke disse igjen.

Jørn Reffhaug Andreassen, 16. feb. 2015

Sparkle og male gang og trappeparti

Alt veldig bra og hurtig gjort. Ved arbeidets slutt vasket de til og med golvet etter seg. Kan absolutt anbefales. Godt fornøyd med arbeidet!

Gytis Jo, 21. jan. 2015

Åpne bærevegg til 1,5 m lysåpning

Oppdraget ble vesentlig større enn anbud. Åpnet 1 etg, riving av ikke bærende vegg, gulv og tak på 50 kvm. Hadde hastverk og disse hadde tid. Fornøyd med riving. Ikke helt fornøyd med gjennopbygging. Nok bedre på nybygg enn hus fra 50 tallet.

Nils Olav Klausen, 3. jan. 2015

Malearbeid,holmen på nesbru

We are very pleased with the result even though there were some minor issues. They worked hard and long days to meet the goals. We can higly recommend Kestutis & co. All dialog is on english, so make sure all tasks are written and detailed in advance.

Torgeir Sørheim, 11. des. 2014

Rive ned og sette opp lettvegger

Godt utført arbeid til avtalt pris. Ingen overraskelser. Hyggelige mennesker og et godt inntrykk av firmaet. Det måtte en del masing til for å få svar på spørsmål etc. I forkant og etterkant av jobbperioden, men arbeidet ble upåklagelig utført.

Knut Augedal, 24. nov. 2014

Flytting av døråpning i halvstein teglvegg

Valgte Byggmestere pga god omtale her, men de levde ikke opp til forventningene. Lettvegg, maling og flytting av døråpning ok, men slurvete finish, lite service-minded, måtte mase for å få dem til å hente søppel (som var betalt for)Vil ikke benytte igjen.

Catherine Ulsnes, 24. okt. 2014

Innsetting av terrasseskyvedør

Hyggelige folk med de beste intensjoner.

, 4. okt. 2014

Ukentlig husvask i hakadal,3 mil fra oslo.

Kommuniseret frem og tilbake og avtalte tid for befaring. Hadde tatt meg fri fra jobb for å møte dem, fikk mail kvelden før kl 21. 40 at de ikke kunne ta oppdraget. Uproffosjonelt og lite respekt for andres tid!

Vild B H, 30. sep. 2014

Riving av garasje

Hyggelige snekkere med hyggelige priser. Gjennomførte jobben raskt, ryddig, effektivt og til avtalt pris.

Dan Fischer, 29. sep. 2014

Sette inn dører montere lamper og diverse

Dette var en suksess! Effektive, pålitlige, og veldig tilfredstillende arbeid utført! +++.

Jørgen Due, 24. sep. 2014

Renovering av stue (26 m2)

Jeg kan anbefale Kestutis og hans kolleger i Byggmestere AS. De utførte oppdraget tilfredstillende og korrigerte et par småfeil uten diskusjoner. Veldig bra!

Sigbjørn Bruket, 23. sep. 2014

Male tak og vegger i møblert stue og gang

Spesielt imponert over rask responstid. Vi ønsket å komme i gang raskt, og de stilte opp raskt!

Marit Larssen, 16. sep. 2014

Bygge platting på ca. 25 kvm

Kestutis folk (dvs. Zilvinos) gjorde en fantastisk jobb. Han kom med gode anbefalinger underveis og var alltid i topp humør - veldig profesjonell. Anbefales på det sterkeste! Meget fornøyd med den den administrative biten som Kestutis tok seg av.

Alem Jasarevic, 1. sep. 2014

Ønsker hjelp med innvendig husvask.

Hyggelige mennesker som gjør en grundig jobb!

Morten Theodorsen, 20. aug. 2014

Nytt tak på gammelt hus i sylling lier.

Bedre håndverkere kunne vi ikke fått! Utfordrende restaureringsjobb utført kunstferdig og presist. Kopier av gamle bygningsdeler og "nytt" tak av håndlaget takstein fra 1865 i forskjellige dimensjoner. Utrolig bra kvalitet, arbeidstempo, humør og service!

Fride Kramer Riseng, 18. aug. 2014

Haster - oppgradering av stue i 2. etg ønskes gjennomført raskt og profesjonelt

Kestutis m/team er både sympatiske & profesjonelle. Oppdraget ble noe utvidet underveis, holdt under god kontroll og elektriker skaffet han raskt. Angrer kun på 1 ting - at vi ikke brukte dette firmaet tidligere! !

Christina Rothe, 15. aug. 2014

Innkapsle sisterne,flislegge vegg og legge ferdigmalt panel

Hjalp meg med et oppdrag jeg hadde det travelt med. Jobbet hardt for å bli ferdige så fort som mulig. Fint flisearbeid.

Phillip Johnsen, 10. aug. 2014

Nytt rekkverk balkonger

Holdt avtaler, tok litt lenger tid enn beregnet å utføre oppdraget. Lette og samarbeide med. Godt resultat.

Rolf Wist, 7. aug. 2014

Utebod

Valgte de på grunn av god omtale.

Rebecca Svenning, 30. juni 2014

Lage ny terasse med bod under

Fornøyd med arb. Og tid, men ikke med sluttfaktura. Fikk en ekstra regning for å kaste restavfallet,selv om dette var innbefattet i estimatet til K. Summen var 7 ganger så høy som om jeg skulle kastet avfallet selv. Dette ødelegger det gode inntrykket.

Leon Andrè Dandoy, 20. juni 2014

Levegg

Til å stole på og effektive, anbefales :).

Cato Bugge, 10. juni 2014

Slipe ned terrassegulv

Veeeeldig fornøyd med Kestutis og hans flinke kollegaer - veldig hyggelig gjeng! De har utført et flott og grundig arbeid, med god kvalitet og god service. Kan på den varmeste anbefale dette firmaet :).

Monica Andreassen, 29. mai 2014

Bytte rekkverk på terrasse

Veeeeldig fornøyd med Kestutis og hans flinke kollegaer - veldig hyggelig gjeng! De har utført et flott og grundig arbeid, med god kvalitet og god service. Kan på den varmeste anbefale dette firmaet :).

Monica Andreassen, 29. mai 2014

Rydding og planering av hage

Oppdraget ble utvidet til å lage terrasse og mur mot naboer. Arbeidet ble utført raskt og effektivt! Anbefales!

Bjørn Aasland, 26. mai 2014

Rette opp (på topp av) gulvbjelker,legge nytt tregulv (kjøkken,soverom og gang) og flytte strømledning til stekeovn

Byggmestere AS gjorde en utmerket jobb til en god pris og jobber steinhardt. De er både fleksible og hjelpsomme ved endringer og kommer med gode innspill underveis. De møtte nøyaktig opp til avtalt tid og er svært hyggelige. Jeg benytter dem gjerne igje.

Jon Bøhn, 29. april 2014

Terrasse treplatting

Er meget godt fornøyd med Kestutis og hans kollegaer. De har utført et flott arbeid, med god kvalitet og robust konstruksjon. Kan på den varmeste anbefale firma til andre.

Vidar Theil, 29. april 2014

Skifte terrassebord

Vi hadde terrasse ca. 50 m2 med gamle terrassebord og trapp. Kestutis menn laget ny terrasse og trapp på to dager. Jobben var meget fin, grundig og alt gammelt materiale ble fjernet. Lett å forholde seg til, kom til avtalt tid og avtalt pris. Anbefales!

Wenche Bøhler-henriksen, 28. mars 2014

Legging av parkett,lister etc ønskes utført

Pålitelige, hyggelige og gjorde en meget bra jobb. Anbefales.

Espen Furnes, 17. mars 2014

Helsparkling maling av stue

Veldig bra og raskt jobba. Tillitsfulle og ærlige, kan anbefales!

Johansen, 12. mars 2014

Sparkling av trappeoppgang haster

Byggmestere AS ga oss raskt tilbud på et hasteoppdrag. De kunne starte raskt, gjorde en god jobb og leverte innenfor tiden de hadde satt. Nina Ø.

Nina Mariann Øvergård, 10. mars 2014

Montere dusjhjørne

De kom presis til avtalt tid, gjorde jobben effektivt og ordentlig innen den stipulerte tid. Montering av dusjhjørne og montere på vegg 2 høyskap på bad. Vil absolutt anbefale disse. Hyggelige og høflige. De ryddet også etter seg!

, 7. mars 2014

Bygge gelender til trapp fra stue til kjellerstue

Responded to the advert after one hour, meet at my doorstep one hour later. Worked very efficiently and were very cooperative and responsive. Highly recommended.

Laila Rønning, 4. mars 2014

Heving av gulv

Vi har brukt BYGGMESTERE AS til heving av et gulv i en loftsleilighet. Jobben er gjort helt utmerket, guttene var superkoselige og løsningsorientert! . Jobben ble gjort på kortere tid enn forventet og vi vil absolutt bruke og anbefale firmaet! T. Larsen.

Xlartov Xlartov, 5. feb. 2014

Slipe gulv bygge lettvegg fjerne brystningspanel glatte vegger

Fantastisk hyggelige folk som gjorde en utmerket jobb. Egne satte tidsrammer sprakk, men hovedsaklig kun fordi oppdraget var noe mer omfattende enn hva de selv hadde kalkulert. Ingenting å si på arbeidsinnsats, satte inn ekstra ressurser for å fullføre.

Lars H. Kurverud, 30. jan. 2014

Maling og tapetsering

De gjorde en veldig god jobb til en grei pris. Effektive og hardt arbeidende håndverkere, som fullførte arbeidet til avtalt tid. Vi malte hele leiligheten, la tapet på ett rom og panel i ett annet, og alt ble fint. Vi kommer til å benytte dem igjen.

Daniel , 25. nov. 2013

Helsparkling og maling av stue

Sparkling og maling ble tilslutt bra utført, men først etter at jeg to ganger måtte be dem om å komme tilbake og etter dobbelt så lang tid som avtalt. Tapetseringen var ikke spesielt bra.

Cecilie Borchgrevink, 8. nov. 2013

Kasse inn ventilasjonsrør og legge gulv

Kestutis og hans folk gjorde en veldig god jobb med å innkasse ventilasjonsrørene våre. I tillegg la fjernet de gammelt gulv og la nytt. Tilleggene som jeg spurte om de kunne gjøre underveis ble også godt utført til en fornuftig pris.

John Christiansen, 21. okt. 2013

Sette inn 2 dørkarmer

De fullførte raskt og effektivt.

Stian Fosse, 16. okt. 2013

Beise villa

Beiset stor villa. Inklusive vinduer og grunnmur. Gjorde en god jobb, holdt prisen og avtalt tid. Var nøyaktige og veldig lite søl.

Robert Nes, 19. sep. 2013

Male vegg i stue og soverom

Byggmestere var veldig profesjonelt i jobben og alt. De begynte når de sa de skulle og gjorde en bra jobb med malingen. Kan anbefales uten forbehold!

Trenton Schulz, 16. sep. 2013

Fjerne gammel vinyl og linoleum,slipe og lakke tregulvet under.

Byggmestere AS gjorde en svært god jobb i et soverum i en 1890-gård den 16. Juli. Fjernet vinyl og linoleum, slipte gulvet i timevis og ga det et strøk lakk før de dro etter 10 timer. De jobbet iherdig og effektivt, og gulvet ble nydelig!

Randi Urdal, 15. sep. 2013

Sparkling av nylagte gipsplater i tak og vegg + maling

Byggmestere. Com gjorde en god sparkle/malejobb. Den avtalte prisen var u/ materialer og dette ble høyere enn de anslo, men det ble lagt fram kvitteringer på alle kjøp. Gutta stod på og resultatet ble bra! Vi klaget på litt småplukk og det ble rettet opp i.

Silje H. Rosness, 26. aug. 2013

Komplette malerarbeider,alle overflater på soverom

Vi er veldig fornøyde. De startet dagen etter at jobben var avtalt, og utførte jobben raskt og effektivt. Veldig smidige, flinke og hyggelige håndtverkere, som vi tenker å benytte igjen.

Haavard, 25. aug. 2013

Tapesere vegg i stue

Er veldg godt fornøyd med firmaet. Hyggelige mennesker, og jobben ble raskt og profesjonelt gjennomført til en veldig ok pris. Kommer til å bruke dem gjen.

Bente Jacobsen, 24. aug. 2013

Maling av tak strukatur samt slip og oljeing av gulv

Vi er veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort. Var profesjonelle fra start til slutt. Veldig høy kvalitet på arbeidet som ble utført. Vi anbefaler gjerne byggmestere. Com til andre og benytter de mer enn gjerne selv ved en annen anledning.

Kristintaralrudnicolaisen Kristintaralrudnicolaisen, 4. aug. 2013

Riving av lettvegg,sette opp lettvegg og fjerning av fliser

De jobbet raskt og var serivceinnstilte og ryddige. Vi hadde noen misforståelser med tanke på tidspunkt og type jobb i begynnelsen, men dette ordnet seg. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med arbeidet.

Annette Wolden, 30. juli 2013

Oppussing av nytt kontor

Byggmestere kom til avtalt tid og var meget imøtekommende og positive og ikke minst behjelpelig med forslag og ideer. De gjorde jobben utmerket, og det var ingen tvil om at de var meget nøye. Samtidig jobbet de effektivt. Skal brukes igjen og anbefales!

Steinar Tafjord, 29. juli 2013

Helsparkling av vegger

Vi var veldig fornøyde med jobben Kestutis og hans kollegaer utførte, og kommer helt sikkert til å bruke dem igjen.

Maria Akerø, 23. juli 2013

Fullføre vårt gjerde samt bekle og isolere vår trappeoppgang + montering av innvendig dør

Jobben ble utført til avtalt pris og tid. Veldig fornøyde og ville ikke ha vært i tvil om og bruke dem igjen, men. . . . . . . Ved neste korsvei var saken en annen. Manglende tilbakemeldig. Brutte lovnader osv. I perioden med innhenting av tilbud.

Henrik M. Tobiassen, 17. juli 2013

Helsparkle soverom (og evt. male)

Helsparkling og maling ble gjort grundig og med meget høy kvalitet, resultatet ble helt perfekt. Vi hadde også en utfordring med lister, som ble løst og utført på en nydelig måte. 100% profesjonelt, og også stort pluss for god opprydning etterpå.

Lars Erik Ødegaard, 17. juli 2013

Tapetsering lite rom (6 m2)

Jobben ble raskt og godt utført, helt etter forventningene. Han kunne starte dagen etter å ha sett over, og ble ferdig til avtalt tid. Stod på og jobbet bra!

Vidar Utne, 16. juli 2013

Pusse opp lite soverom

Kjempefornøyd med resultatet! Takk!

Elisabeth Krohn, 14. juli 2013

Bygge ut terrasse

Vi er veldig fornøyde med jobben som ble gjort. Terrassen ble veldig fin, og arbeidet som ble utført var godt håndverk. De fullførte oppdraget til avtalt tid.

Wenche Fagereng, 4. juli 2013

Sette opp lettvegg med lister og dør og sparkle male to vegger

De kom meget raskt, arbeidet meget raskt, og resultatet var tilfredsstillende. Vil bli brukt igjen!

Odd Utgård, 19. juni 2013

Maling og vask av 48kvm leilighet i oslo

Vi leide inn byggmestere. Com da de sa de kunne gjøre hele jobben innenfor vår tidsfrist. Siste kvelden ble vi infoemert om at de ikke kunne ta vaskedelen alikevel og vi hadde kun noen få timer til å leie inn noen andre. Kvaliteten var ok.

Heidi Bratlie Larsen, 30. mai 2013

Listverk i gang + bytte en karm

Serviceminded og effektive! Fikk joben utført etter 2 dager, og er veldig fornøyd med håndverket! Kommer absolutt til å anbefale dem til andre og forespørre dem ved neste anledning! :).

Line Haug Nilsen, 26. mai 2013

Bytte gulv

De beste skussmål! De kom til avtalt tid, var hyggelige, effektive og gikk utover forventning for å gjøre en best mulig jobb, og ikke minst de ryddet etter seg :-) eneste jeg angrer på er å ikke ha benyttet meg av Byggmestere før! Thumbs up!

Sara Lilja, 22. mai 2013

Tapetsering av fototapet.

Veldig flink og profesjonell. Resultatet ble meget bra. Kan anbefales!

Camilla Rødsrud, 21. mai 2013

Utbedring av retningsavvik stuegulv

Fra befaring til leveranse har Byggmestere. Com levert på tid og med en meget god kvalitet. Retningsavviket i gulvet var betydelig og løsningen de fant var utmerket. De oppdaterte meg med bilder og sms underveis. Disse kan stoles på. Anbefales.

Tor Rune Raabye, 12. mai 2013

Lister i ca 45 kvm av leilighet

De la lister og flisla en balkong. Jeg ringte fredag formiddag, og lørdag morgen kom hyggelige og dyktige håndtverkere og gjorde jobben. Gode innspill på løsninger, og de kjørte og kjøpte materialer for meg, ettersom jeg ikke har bil selv.

Gøran Karlsen, 12. mai 2013

Varmekabler i 3 rom

La gips i tak og vegger. Sparken og maling. Dyktige håndverkere, hold avtale og kommuniserte godt underveis. Anbefales, kommer til å benytte de igjen.

Erik Godard, 7. mai 2013

Åpne tilgang til leilighet

Super fornøyd! Kom som avtalt, jobbet ekstra, gjorde jobben ferdig som avtalt. Absolutt anbefales og skal bruke dem igjen!

Peter Edison, 30. april 2013

Haster: 25 kvm med heltre gulv

De kom å la heltregulv dagen etter at jeg la ut oppdraget. Jobben bestod i å legge 25 kvm heltre gulv i furu, samt listing. Jobben ble utført raskt, de kom på tiden og gjorde det som var avtalt. Veldig fornøyd!

Rebekka Reisvaag, 10. april 2013

Slipe gulv på kjøkken

Hel topp, vi har brukt han før og kommer til å bruke han igjen :-).

Gry Luraas, 23. mars 2013

Flise over kjøkkenbenk

Kom nesten som avtalt. Litt forsinket, men sikkert pga bil kø. Utførte jobben rimelig og bra! Anbefales videre.

Farrukh Munir, 19. mars 2013

Maling og pussing

De kom til avtalt tid, gjorde en meget grundig og profesjonell jobb. Var ryddige og utførte oppdraget til avtalt pris og tid. Anbefales !

Yngve Næss, 28. feb. 2013

Sliping to innendørs furutrapper

Presis og etterrettelig. Hadde veldig tights frister, og leverte i tide selv om fristen plutselig ble forkortet underveis.

Annike Asserson, 6. feb. 2013

Legge parkett

Parketten ble lagt raskt og resultatet var bra. De utførte også en malerjobb raskt og nøyaktig. Listingen var litt så som så, med noen litt for dårlige løsninger enkelte steder. Allikevel var helhetsinntrykket bra. Veldig hyggelige og seviceminded.

Lasse Gulbrandsen, 3. feb. 2013

Maler

Kom til avtalt tid, bra pris, raske, nøyaktige og flinke. Vil absolutt anbefale de.

Gjertrud Waldron, 28. jan. 2013

Bygge innervegg

Kjempeflinke fagfolk som stilte opp som avtalt og gjennomførte jobben raskt og effektivt. De bygde 5 innervegg med mange tilpasninger. Vil engasjere dem igjen ved anledning. Veldig samarbeidsvillige og imøtekommende. Anbefales!

Tamara Jørgensen, 26. jan. 2013

Fjerne tapet og male nye vegger

Utførte jobben raskt og effektivt, veldig ryddige mennesker. Super fornøyd og bruker de igjen, men da skal jeg be de om å fjerne lister og løsne strømledninger fra veggen på forhånd for å få et helt perfekt resultat :-).

Gry Luraas, 4. des. 2012

Leilighet 60 kvm2 ønskes hel sparklet og malet

Meget dyktige fagfolk og veldig hyggelige mennesker. Anbefaller Byggmestere på det sterkeste. Jeg stiller gjerne opp som en referanse.

Mustafa Tuzovic, 23. nov. 2012

Sette opp lettvegg

Meget hyggelige gutter! ! Gjorde jobben innen avtalt tid og pris. Godt arbeid og bruker de gjerne igjen:).

Victoria Cramer, 19. nov. 2012

Male 3 soverom og en gang

TIlgjengelig på svæt kort varsel, jobbet raskt og effektivt og resultatet ble veldig fint! Kan definitivt anbefales!

Sigrun Losada Eskeland, 9. nov. 2012

Male tak innendig i en enebolig

Kom presis, gjorde jobben bra og raskt. Veldig bra.

Elin Rise, 1. nov. 2012

Tapetsering av en vegg 1.5 x 2.8 m

Kjempe, flinke, billig og raske.

Philip Anth, 31. okt. 2012
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2016

i enhetsregistret
Se regnskapstall
  • Ansatte
    2
Roller
Daglig leder
Kestutis Paliokas
Styrets leder
Indre Paliokiene
Styremedlem
Kestutis Paliokas
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2016-03-29
Bransje
41.200 Oppføring av bygninger
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 23-05-2017 03:54:34
Se hele regnskapet til K&I GROUP AS på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart