ANSNES AS

Basert på 27 evalueringer • Les evalueringene her »Postadresse:
X
Nye Vakås Vei 12,
1395 Hvalstad
Besøksadresse: Nye Vakåsvei 12,
1395 Hvalstad
Telefon: 66 77 63 00
Mobil: 90 02 23 60
Org.nummer: 891 965 222
Nettside: http://www.ansnes.no
  • BYGGENÆRINGENS LANDSFORENING (BNL): Nærings- og arbeidsgiverpolitisk organisasjon for bedrifter i byggenæringen. BNL er en paraplyorganisasjon for 14 bransjer som har over 4000 medlemsbedrifter og sysselsetter nesten 70.000 ansatte. BNL ble etablert i 1997 og er i dag den nest største landsfore
  • MESTERBREV: En godkjent mester har i tillegg til fag-/svennebrev og praksis i faget, også gjennomført utdanning innen faglig ledelse, økonomi og ledelse.
  • STARTBANK: En informasjonsdatabase som er etablert for å gjøre det lettere å velge seriøse bedrifter. Registrering er frivillig og åpen for alle seriøse bedrifter. I Startbank er det samlet offentlig informasjon knyttet til lovpålagte krav om registrering i ulike offentlige registre og ansvarsrett
  • NEMKO SERTIFISERT ELSIKKERHETSKONSULENT: Brannforebyggende elkontroll – Bolig. Gjennom sertifisering sikrer NEMKO at personell har oppdatert kunnskap, og både kan kontrollere elektriske installasjoner og informere om farer ved bruk av elektrisk utstyr.
  • NEMKO SERTIFISERT ELEKTRO-TERMOGRAFØR: Elektrotermografører som er sertifisert etter NEK 405-1, kan dokumentere praktisk og teoretisk kompetanse iht. normens sertifiseringskrav. Denne omfatter krav til kvalifikasjoner, sertifisering og opprettholdelse av kompetanse for elektrotermografører, den omfatter lavspenning elektrotermografi og h
  • PT AUTORISERT TELEINSTALLATØR: Tidligere var autorisasjonsområdet inndelt i flere fagområder: teleinstallatør (TIA), kabel-TV-installatør (KIA) og radioinstallatør (RIA og RIB). Fagområdene er nå slått sammen til ett fagområde, ekomnettautorisasjon (ENA).
  • PT AUTORISERT KABEL-TV-INSTALLATØR: Autorisasjonen innebærer at må kunne dokumentere kunnskaper tilsvarende eksamen fra linje for serviceelektroniker eller linje for telekommunikasjonsmontør ved videregående skole. Det må i tillegg dokumenteres bestått eksamen fra kurs i kabel-TV-teknikk eller tilsvarende, samt ett års relevant praksi
  • GRØNT PUNKT NORGE (GPN): Har hovedlisens på bruk av det internasjonale emballasjemerket Grønt Punkt i Norge. Bruk av varemerket Grønt Punkt er i Norge forbeholdt medlemmer i GPN, men virksomheter som på annen måte har oppfylt forpliktelsene med en returordning kan søke om å få bruke Grønt Punkt-merket.
  • REGISTRERT I MERVERDIAVGIFTSREGISTERET: Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.

Evalueringer (27)

Om bedriften

Foretaksinformasjon

Byggmester for totalentreprise,fast pris oslo

Grundige, pliktoppfyllende, nøyaktige – til og med hyggelige. Vi kunne ikke fått et bedre firma for jobben. Imponert!

Skrevet av Lisbeth Pettersen, Oslo 26. mars 2015

Ferdigstille elektrisk arbeid

Ansnes AS var raske til å svare på min henvendelse. De hadde også kapasitet til å levere ferdigstillelse av det elektriske anlegget innenfor mine tidsfrister. Elektrikeren kom som avtalt. Prisen var også bra. All dokumentasjon med samsvarserklæring ble sent sammen med faktura kort tid etter utbedringen. Kan anbefales!

Skrevet av Tom-roger Stensberg, Slemmestad 20. mars 2015

Montering av stikk-kontakter,lys,lysbryter etc på nyoppusset rom

Flott utført jobb!

Skrevet av Fredrik Harboe, Jar 6. jan. 2015

Legge opp stikk til varmepumpe ute og inne

Veldig bra og solid jobb til en god pris! Anbefales!

Skrevet av Åsmund Bernhard Knutson, Lier 13. des. 2014

Installere lampe og nødvendige kabler på toalettet .

Bra jobb. Anbefales.

Skrevet av Eduardo Barca, Jar 9. des. 2014

Stikkkontakt ute

Vi er veldig fornøyde med jobben som ble gjort. De møtte opp presist og var veldig hyggelige. Prisen ble også OK i forhold til jobben som ble gjort. Annbefales!

Skrevet av Amir Zunic, Asker 8. nov. 2014

Bad fliser

Fornøyd med jobben.

Skrevet av Amina Kalsoom, Oslo 29. juni 2014

Autorisert rørlegger for bytte av oppvaskmaskin

Kom som avtalt og utførte arbeidet til avtalt pris. Ikke noe tull når de måtte komme igjen og rette opp noen småting. Høflig fremtreden. Ansnes anbefales!

Skrevet av Enst Bøhmer, Drammen 16. mai 2014

Skrue kopling på to vannrør

Jobben bra gjennomført.

Skrevet av Daniel Lawton, Tranby 10. april 2014

Rennende toalett - bytte pakning ved inntak av vann

Kjapp respons avgitt - samme dag som annonsen ble lagt ut. Fin jobb ble utført til avtalt pris. Rørlegger kom derimot 1,5 time senere enn avtalt.

Skrevet av Erlend Høie, Oslo 2. april 2014

Skifte blandebatteri kjøkken + ventillekkasje oso varmtvannstank

Ansnes AS gjorde en utmerket jobb pluss litt ekstra for samme avtalte pris. Svært fornøyd!

Skrevet av Kariin Bostrøm, Vettre 29. mars 2014

Elektrikerjobb,tilkobling sikringsskap og kobling punkter vegg

Gjorde en god jobb.

Skrevet av Fredrik Wallumrød, Røyken 14. mars 2014

Skifting av bunnstokker i laftet fjøs,lierdalen.

Startet arbeid i forrige uke. Virker veldig proffe så langt.

Skrevet av Terje Nypan, Sylling 3. des. 2013

Montering snekring av kontorplass i bod

Flott utført jobb av flinke folk!

Skrevet av Anne Jespersen, Sandvika 29. okt. 2013

Diverse elektrikerarbeid

Vi er veldig fornøyd med arbeidet. Tok seg god tid på befaringen, sjekket nøye hva som var mest hensiktsmessig. Kom med forslag til hvordan vi kunne løse utfordringene, på rimeligste mulig måte (De andre som kom på befaring hadde ikke forslag til løsning en gang). Fikk et godt inntrykk allerede ved befaring. Ansnes kom best ut på pris. Arbeidet ble gjort til avtalt tid, elektrikeren kom presis hver dag og det ble utført nøyaktig og pent.

Skrevet av Anita Thorkildsen, Asker 23. aug. 2013

Vannlekasje

Meget bra rask og grei beskjed.

Skrevet av Erik Thorud, Nesøya 2. juni 2013

Lakkering av garderobedører

Arbeidet ble utført og levert til avtalt tid. Bra kvalitet på utførte arbeider.

Skrevet av Kenneth Lading, Oslo 31. okt. 2012

Fliser på veranda

Vi la ut et anbud på flislegging av veranda (14kvm), fliser str. 30 x 60. Samt flislegging bak kjøkkenbenk. Vi takket ja til befaring og en meget hyggelig samt høflig mann kom på besøk til oss til avtalt tid. Fire dager etter befaring kom tilbudet på mail, et tilbud som passet vår lommebok samt til vår forventning av hva kostnaden skulle bli. Jobben ble utført til riktig tid og vi er MEGET fornøyd med utført arbeid. Kan absolutt anbefales!

Skrevet av Heidi Skovlund, Billingstad 27. okt. 2012

Våtromsmembran (sveisemembran)

Rørleggerfirmaet ordnet også noen til å legge sveisemembran, god pris, god service, god oppfølging. Punktlige og pålitlige. Kommer til å anbefale de videre.

Skrevet av Thomas André Nesvik, Blommenholm 19. sep. 2012

Rørlegger søkes til nytt bad og kjøkken

MEGET BRA! Grunnet dårlig tid og forglemmelse fra min side, hastet det med å få tak i rørlegger. Ansnes kom på befaring og var veldig grundig og ga et meget godt førsteinntrykk. Jeg hadde såpass hastverk at jeg måtte få noen til å begynne umiddelbart. Jeg valgte å få jobben gjort på service, uten avtalt pris. Jobben ble utført av en meget dyktig kar, og jeg fikk en positiv overraskelse når fakturaen kom. Jeg kommer til å bruke de igjen og igjen!

Skrevet av Thomas André Nesvik, Blommenholm 19. sep. 2012

Utskiftning av varmtvannsbereder,samt legge ny elektrisk kurs til den nye berederen

Vi skiftet ut varmtvannsbereder, samt la opp ne ny strøm kurs. Veldig godt fornøyd med arbeidet! ! !

Skrevet av Mette Skaug, Asker 7. sep. 2012

Legge og koble sammen flexwatt

Seriøs aktør. Grundig befaring og konkret tilbud. Utført jobben til avtalt tid. Meget fornøyd.

Skrevet av Linn Martinsen, Vollen 29. mai 2012

Sikringskap merking

Rask og profesjonelt. . . Anbefales.

Skrevet av Marc Buisson, Vollen 16. mars 2012

Valentines-middagen står i fare! trenger hjelp av rørlegger til liten jobb på kjøkkenet.

Kjapt og greit og profesjonelt utført.

Skrevet av Heidi Larsen Og Halgeir Flatjord Jensen, Slependen 18. feb. 2012

Strøm og lys til ny garasje

Vi valgte det billigste anbudet også fordi firmaet virket seriøst og profesjonelt. De svarte til forventningene: kom til avtalt tid, gjorde jobben raskt og med høy kvalitet og til avtalt pris. Vi kan derfor anbefale Ansnes Lysinstallasjon!

Skrevet av Marit Bækkelund Randsborg, Oslo 20. sep. 2011

Sikring

Veldig bra! Kjapt oppmøte og hurtig utføring av oppdrag!

Skrevet av Jørgen Sivertsen, Oslo 17. aug. 2011

Ansnes Gruppen er et unikt lag håndverkere som står for solid fagkunnskap og høy kvalitet.

Hos oss finner du fem håndverkerbedrifter under samme tak: Ansnes Entreprenør, Ansnes VVS, Ansnes Elektro, Ansnes Murmestrene, og Ansnes Snekkerverksted .

Vi gjør alt fra å lage nye bad og mure utepeiser til å rehabilitere gamle bygninger og bygge nye hus. Våre fagfolk energimerker bygg og installerer systemer for lyd- lys- og bildestyring. Vi legger opp varme, ventilasjon og rør og løser store og små grave- og sprengeoppdrag. På vårt eget snekkerverksted lager vi kjøkken, trapper, vinreoler og skapfronter ? gjerne etter dine tegninger.

Vi har bygget noen av Norges mest teknisk krevende boliger, med spa, hjemmekinoanlegg og avanserte løsninger for elektro, vann, varme og ventilasjon. Med stødige prosjektledere og et lag av førsteklasses håndverkere, kan vi påta oss vanskelige oppdrag. Et av våre spesialfelt er restaurering og moderne tilpasning av eldre hus.

Ansnes bygger også helt vanlige hus og hytter. Vår lange erfaring med å bygge hus kombinert med et tett samarbeid med utvalgte hus- og elementleverandører, gjør at vi kan sette opp gode boliger til konkurransedyktige priser. Ta kontakt med oss for en prat om dine husdrømmer.

Velkommen som kunde hos oss ? vi legger lista høyt!
Del på Facebook