Fasade Og Bygg Service AS

Basert på 4 evalueringer • Les evalueringene her »Postadresse:
X
Nye Sædalsveien 130,
5099 Bergen
Telefon: 55 36 11 90
Mobil: 92 22 48 62
Org.nummer: 834 989 522
Nettside: http://www.fasade-byggservice.no
  • GODKJENT FOR ANSVARSRETT: Sentral godkjenning er en generell prekvalifisering av foretaks kvalifikasjoner vurdert opp mot kravene i byggesaksforskriften (SAK10) kap 9-11. Den sparer både foretak og kommune for tid ved søknad om lokal godkjenning for ansvarsrett i konkrete byggetiltak.
  • MESTERBREV: En godkjent mester har i tillegg til fag-/svennebrev og praksis i faget, også gjennomført utdanning innen faglig ledelse, økonomi og ledelse.
  • STARTBANK: En informasjonsdatabase som er etablert for å gjøre det lettere å velge seriøse bedrifter. Registrering er frivillig og åpen for alle seriøse bedrifter. I Startbank er det samlet offentlig informasjon knyttet til lovpålagte krav om registrering i ulike offentlige registre og ansvarsrett
  • GLASS OG FASADEFORENINGEN: En forening med stor spennvidde i sin medlemsmasse; fra enkeltmannsforetak til internasjonale konsern med 450 ansatte; glassmestere, fasadeentreprenører og fasadeprodusenter, importører og leverandører av fasadesystemer, industribedrifter som produserer isolerglass, og bedrifter som be
  • REGISTRERT I MERVERDIAVGIFTSREGISTERET: Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.

Evalueringer (4)

Foretaksinformasjon

Bytte av vindusglass helt vindu

Teknisk utførsel av arbeid er det intet negativt å si om. Det som trekker mye ned er lang leveransetid (mye lengre enn avtalt), dårlig kommunikasjon/ informasjon og at de ikke alltid er like flinke til å svare på henvendelser. Dette skapte mye frustrasjon.

Skrevet av Sebastian Maldonado, Laksevåg 10. april 2015

Montasje glass over sprutsone og arbeidsbenk kjøkken

Bra pris, greit utført. Manglet noe på den helt ideelle finishen, men er til å leve med. Utenlandske håndtverkere med liten norskkunnskap.

Skrevet av Terje Grefstad, Nyborg 25. mars 2014

Vedlikeholdsfri garasjeport med motor

Veldig fornøyd med utført arbeid. Gjennomført til avtalt tid og pris. Håndverker fant gode løsninger for å unngå merarbeid knyttet til puss og maling. Tillitsvekkende håndverker.

Skrevet av Frode Strøm, Mathopen 13. juni 2013

Listing,småsnekring,innsetting av dør

De gjorde en kjempe fin jobb. Hurtig og pålitelig til en god pris. Kommer helt sikkert til å bruke dem igjen.

Skrevet av Njål Johansen, Bergen 8. okt. 2011