Siste evalueringer (92)

Sliping av parkettgulv i stue

De var utrolig hyggelige! Det viste seg at gulvet ikke kunne slipes fordi parkettlaget var for tynt, men de slipte og gjorde klart for maling og ga gode råd. Ryddige, hyggelige fagfolk.

Karin Auke, 27. april 2017

Gulvsliping,ca. 45m2 furugulv

Veldig hyggelige og meget dyktige. Akkurat sånne håndverkere man vil ha i hus. Vil bli brukt igjen om jeg skal slipe mer gulv.

Kjell Anton Svennevik, 1. april 2017

Sliping av innvendig trapp.

Kjempefornøyd med resultatet. Vi har fått en helt ny trapp. Vi bestilte også Otto's til å slipe, olje og lakke gulv i hele første etasje - ca. 60 kvadratmeter. Vi er også superfornøyd med resultat her. Begge oppdrag ble levert til avtalt tid og pris. Anbefaler gutta på det varmeste!

Kjell Lillemoen, 15. feb. 2017

Sliping av 12 m2 tregulv

Veldig fornøyd. Otto´s Gulvsliperi utførte en god jobb til avtalt tid og pris. De kom i tillegg med verdifulle råd underveis. Jeg anbefaler Otto´s Gulvsliperi på det sterkeste. Mvh Morten.

Morten Luhr, 15. jan. 2017

Slipe tregulv ca 25 kvm

Godt gjennomført jobb.

Leif Tinus Smith Næss, 3. jan. 2017

Maling og sliping av parkett i 41kvm leilighet

Super fornøyd! Fikk gode tips underveis og til god pris. Jobben ble utført rask og knirkefritt. De fikk slipt i alle vanskelige kriker og kroker og gjorde en veldig pen jobb. Anbefales absolutt.

Guri Høgetveit, 21. des. 2016

Sliping og lakkering av 10 m2 grangulv

Veldig fornøyd med jobben som Otto's gulvsliperi gjorde med vårt kjøkkengulv. Otto og hans team kom til avtalt tid og gjorde en kjempe innsats med å få gulvet ferdig på kort tid. Hyggelige og pålitelige gutter. Anbafaler gjerne Otto's og kommer til å bruke dem igjen ved neste anledning.

Line Adde, 2. des. 2016

Gulvsliping,lakkering og montering av gulvlister

Otto's Gulvsliperi gjorde en veldig bra jobb med å slipe og lakkere parkettgulvet. De er profesjonelle og svært hyggelige å samarbeide med. De kom som avtalt og jobben ble utført i henhold til tidsplanen. Kan anbefales!

Jan Peter Valheim, 2. des. 2016

Gulvsliping etterbehandling (lakkering) av stue og sliping lakkering av trapp

Godt utført arbeid!

Morten Henriksen, 16. nov. 2016

Sliping og behandling av eikegulv

Otto's gulvsliperi gjorde en strålende jobb med gulvet vårt. Etter at vi hadde hatt noen problemer med annen leverandør kom Otto's gulvsliperi inn og gjorde jobben på en meget overbevisende og god måte. Gulvet ble fantastisk fint. Alt ble gjennomført ihht. Avtalt pris og tid. Hyggelig mennesker som var lette å få tak i på telefon og sms. De ringte til og med for å følge opp om alt var ok etter en stund. ANBEFALES STERKT!

Hallvard Romstad, 19. sep. 2016

Fjerne gammelt gulvbelegg

Fikk utmerket hjelp av Otto´s Gulvsliperi til å fjerne gammel linoleum og lim på betonggulv. Jobben ble utført raskt og i henhold til forventninger. Oppmøte til avtalt tid. Veldig god service. Kan trygt anbefale disse gutta.

Espen Corneliussen, 22. aug. 2016

Sliping og lakking av hyttegulv

Meget godt fornøyd med utført arbeid. Ryddig og grei kommunikasjon med firmaet og veldig hyggelige ansatte.

Berit Eivi Nilsen, 27. juli 2016

Gull slip + lakk av parkett 60 m2

Dyktig håndtverker, flott resultat.

Emma Simonsen Lund, 4. juli 2016

Slipe ca 30 kvm eikeparkett

Jeg er kjempefornøyd! De slipte ned en gammel eikeparkett for meg, lutet og oljet. Resultatet ble utrolig fint, og gulvene ser helt nye ut. Kjempetrivelige folk som gjorde sitt absolutt beste for at jeg skulle bli fornøyd. Gulvene var ferdige til avtalt tid. Jeg har ingen problemer med å anbefale de videre og ville absolutt brukt de igjen :).

Christine Arnesen, 2. mai 2016

Sliping av ca 70 m2 gulv. m.m.

Ottos gjorde en meget god jobb med sliping og oljing av våre furugulv, samt legging av nytt gulv på kjøkken. De stilte presist, gjorde jobben til avtalt tid, og til det jeg opplever som en god pris. Da det oppstod uforutsette utfordringer med å få tak i riktige gulvplanker på kjøkken, ble dette ordnet fort uten at det ble krevd ekstra betaling. Meget fornøyd.

Stian Garmanslund, 28. mars 2016

Sliping av furugulv ca 60 m2

Kjempe fornøyd med Otto's gulvsliperi. Kan anbefales på det varmeste. Otto er en fantastisk gulvsliper som kommer til avtalt tid og gjør en skikkelig jobb. Fikk oppdateringer underveis og god veiledning i hvordan man skulle etterbehandle gulvet.

Mille Mee Herstad, 24. feb. 2016

Sliping av gulv i byleilighet

Otto's gulvsliperi får jobben gjort! Arbeiderne er meget hjelpsomme og hyggelige, med stort kunnskapsnivå. Resultatet ble meget bra, og prisen som avtalt. Anbefales.

Jørgen Storm Rosenberg, 26. jan. 2016

Støvfri pussing av stuegulv og liten gang

Konkurransedyktige på pris og hyggelig kommunikasjon. Han som skulle pusse gulvet kom presis (tilogmed noen minutter før tiden), og hadde beregnet kjempegod tid for å kjøre til Oslo pga. Snøværet. Gulvsliperen var en meget trivelig kar som var imøtekommende på spørsmål og svarte raskt på sms. Viktigst av alt: gulvet ble helt strøkent.

Baard Erik Larsen, 17. jan. 2016

Sliping og oljing av gulv

Otto`s Gulvsliperi var en veldig behagelig samarbeidspartner. Gulvsliper Otto var veldig lett å samarbeide med og holdt tidsplanen. Fikk bildeoppdatering underveis i prosessen på sms og resultatet ble supert. Kan anbefale Otto`s på det varmeste.

Eirik Langseth Røtnes, 21. nov. 2015

Lakkering av tregulv ca 80 m2 rekkehus

De var svært vennlige, behjelpelige og fleksible. Og lakkeringen av gulvene våre ble utrolig pent utført. Anbefales.

Maria Augestad Knudsen, 8. nov. 2015

Sliping av parkett

Kom til avtalt tid og gjorde en meget bra jobb med og slipe ned parketten og olje den. Vil absolutt anbefale Otto's Gulvsliperi!

Jan Marius Knutsen, 8. okt. 2015

Sliping av gulv.

Alt utført etter avtale.

Arve Andresen, 10. mai 2015

Sliping av gammelt tregulv

Godt utført jobb, veldig hyggelig og løsningsorientert gulvsliper. Fikk inspirerende bilder underveis, og er veldig fornøyd med resultatet.

Solveig Marie Øverli, 28. jan. 2015

Male tom leilighet,slipe og lakke tregulv,legge ny parkett

Oppgaven ble utført helt i henhold til avtalt tid. Enkel å forholde seg til, kom til avtalt tid og var flinke på å holde meg oppdatert og orientert gjennom arbeidet som ble utført. Hyggelige og pliktoppfyllende folk. Ingen overraskende elementer og opptatt av at jeg som kunde skulle være fornøyd med arbeid og levering.

Christel Dahl, 22. jan. 2015

Sliping av tregulv i leilighet,ca. 50m2

Etter litt dårlig kommunikasjon rundt oppstart av jobben, ble arbeidet utført til god pris, og med et svært godt resultat. En del av gulvet var tidligere dekket med laminat og sparkel, og vi var usikre på om gulvet lot seg slipe i det hele tatt. Dette fikset imidlertid Otto's, og fikk frem det fine tregulvet, uten å gå ut over avtalt pris (til tross for at det var mer arbeid). Vi fikk også gode tips om etterbehandling (som vi utførte selv).

Andreas Eraker, 23. des. 2014

Litt oppussing av leilighet

Jeg er svært fornøyd med arbeidet. Jobben ble gjort til avtalt pris og til avtalt tid (litt før avtalt tid). Håndverkeren var svært behjelpelig med å gi råd slik at resultatet skulle bli bra og ikke unødvendig dyrt. . Jeg ble kontaktet etter at arbeidet var utført slik at vi var enige om at alt var greit, Jeg har bare positivt å si om dette arbeidet.

Sidsel Nedrelid, 13. okt. 2014

Sliping og lakkering av 20kvm gulv

Ok pris, hyggelige folk. Veldig fornøyd med gulvet.

Rasmus Wikant, 9. sep. 2014

Sliping av gammelt tregulv,leilighet

Vi har fått Oslos fineste gulv! De lå gjemt under fem lag gulvbelegg, og var ikke mye å se til da Otto's tok fatt på dem. Nå er de nesten magisk fine. At gulvsliperen var helt presis og usedvanlig hyggelig er bare en bonus, anbefales varmt! Hvem skulle tro at gamle gulv fra 1925 kunne bli så fine?

Maren Olsen, 25. aug. 2014

Sliping og behandling av 30kvm furugulv fra 1890

Reparerte, slipte og behandlet furugulv fra 1890. Ene gulvet var fullt av spikerslag og stygge merker etter tidens tann men dette ble reparert før det ble slipt og behandlet. Fikk tilbud fra andre firma som var billigere men gikk for Ottos gulvsliperi pga gode referanser. Idag angrer vi ikke på det. De holder hva de lover. Meget bra resultat!

Svein Aardal, 19. aug. 2014

Pusse og lakkere olje parkett,ca 20kvm

Veldig god service! Siden de så at de ble forsinket fikk jeg beskjed dagen før, og i motsetning til de fleste håndverkere kom de ut til meg på jobben (2 mil omvei for dem) og hentet nøkler. Normalt sett er jeg vant til å få beskjed om å vente "og vi kommer snart", så dette var et stort pluss. Selve jobben ble gjort veldig profft og i motsetning til hva jeg fryktet slapp jeg pussestøv i hele leiligheten. Veldig bra resultat!

Lars Martin Kvanum, 13. aug. 2014

Sliping lakking av gulv (ca 30 kvm)

Furugulvet ble slipt og lakket/fargebehandlet med godt håndverk. Uforutsigbare hendelser underveis ble håndtert profesjonelt og godt.

Anders Tanum, 8. aug. 2014

Sliping og behandling av gulv

Pliktoppfyllende og flinke håndverkere.

Simon Felskowsky, 17. juli 2014

Sliping av gulv

Veldig fornøyd med jobben som ble utført, gulvene ble som nye. Håndverkerne kom til avtalt tid og ble ferdig etter tre dager. Anbefaler Otto's gulvsliperi!

Kjetil Gjertsen, 19. mai 2014

Sliping og lakkering av 50 m2 golv.

Veldig trivelig service, og godt og effektivt utført arbeid.

Martin Bengtsson, 7. mai 2014

Sliping og lakkering av tregulv på 45 m2

Gulvene ble veldig bra. Hyggelige folk og gjennomført til avtalt tid. Anbefales.

Stian Valand, 21. mars 2014

Sliping og behandling av furugulv i leilighet,70 kvm.

Vi er veldig godt fornöyd med dette firmaet. Hyggelig og imötekommende mann som slipte gulvet, og resultatet ble strålende bra. Vi har fått masse skryt for gulvet vårt. Kan i aller höyeste grad anbefale Otto's gulvsliperi!

Peter Carlsson, 16. mars 2014

Slipe furugulv og litt til...

Fikk slipt og lakket et 40 m2 nedslitt furugulv pluss et par trapper i løpet av to dager, alt perfekt utført av en meget hyggelig fyr til god, på forhånd avtalt pris. Fryder meg nå over et flunkende, som "nytt" gulv og anbefaler firmaet på det varmeste.

Tulle Elster, 10. mars 2014

Sliping av parkett

Meget god rådgivning og jobb, kom som avtalt, gulvet ble fantastisk flott, ryddet etter seg. Topp vurdering!

Arne Hartvigsen, 18. okt. 2013

Sliping,oljing lasering og lakkering av 33m2 parkettgulv

Jeg er meget fornøyd med sluttresultatet. Otto's gulvsliperi fulgte opp bra fra første stund. En misforståelse ble ryddet greit opp uten at det fikk noen negative konsekvenser. Firmaet kan trygt anbefales til andre som ønsker å få slipt, pigmentert og lakkert et gulv. I mitt tilfelle dreide det seg om et parkettgulv. Prisen lå på samme nivå som de andre tilbyderne, så jeg regner med at den var på et riktig nivå.

Jan Brekke, 26. sep. 2013

Sliping av eikeparkett

Veldig godt fornøyd med Otto`s gulvsliperi. Jeg fikk slipt stuegulv, 2 strøk med hvitpigmentering og 2 strøk med lakk. Alt ferdig i løpet av 3 dager. De kom som avtalt, gjorde en veldig god jobb og holdt prisen som vi hadde avtalt i anbudet. I tillegg så var det veldig hyggelige folk! Anbefales på det varmeste! Kunde i Drammen.

Annette, 28. aug. 2013

Sliping av ca 20 m2 gulv

Bedriften kom raskt og gjorde jobben fort og pent! Til en normal pris. De samarbeider i Vestfold, så du klarer ikke forhandle deg til en god pris. Men sånn er det når man ønsker hvitt arbeid! :).

Cicilie Mette Lund, 19. aug. 2013

Sliping av parkettgulv (56 kvm) leilighet

Seriøst firma. Hyggelige folk. Jobb utført til avtalt tid. God kommunikasjon før, under og etter jobben var gjort. Jeg ville brukt samme firma igjen om jeg skulle slipt gulv på nytt. Kan anbefales!

Dina Bjørgo, 31. juli 2013

Pussinglakking av furugulv

Resultatet ble veldig bra, var litt misforstaaelse i prosessen, men Otto's gulvsliperi ordnet opp slik at jeg er meget fornoyd. Anbefales ! Per G.

Unni Paula Nikolaisen, 21. juli 2013

Gulvsliping ca 60-70kvm

Hyggelige folk som gjorde jobben til avtalt tid. Ble bra resultat, anbefales på det sterkeste.

Marius Sagen, 21. mai 2013

Sliping og lakkering av parkett gulv 100 kvadrat

Exspress Gulvsliperi utførte jobben med samme håndverker som Otto's Gulvsliperi. Mye mindre gulvflate en først antatt på oppdraget. De fulgte opp før og under oppdraget. Veldig fornøyd og kom faktisk før avtalt tid. Sliping og lakkering ble utført på en meget rask og effektiv måte. Resultatet ble meget bra. Anbefaler gjerne bedriften til andre. Fornøyd med pris i forhold til kvalitet og andre.

Øystein, 29. april 2013

Gulvsliping av 24 kvm

Vi fikk mange gode råd fra en dyktig og hyggelig kar og bestilte oppdraget hos otto's. Imidlertid viste det seg, da vi fjernet laminat på det siste rommet, at tregulvet under var ødelagt. Dermed la vi heller parkett over det hele, og fikk full forståelse for det. Så fra den kontakt vi hadde, har jeg kun godt å si om otto's.

Richard Jensen, 7. april 2013

Gulvsliping tjøme tønsberg

De gjorde en bra jobb, til avtalt tid. Det ble noe endringer da vi malte gulvet istedet for å lakke. Dette medførte ekstra kostnader på kr 2000,- ift avtalt pris, men ble gjort oppmerksom på dette ila prosessen. Gulvet ser flott ut!

Nils-jørgen Lie, 7. mars 2013

Gulvsliping

God jobb, hyggelig håndverker, god pris. Kunne ønsket meg at det ble ringt for å sjekke mine ønsker underveis ved tvil/spørsmål.

Torbjørn Tryti, 30. nov. 2012

Sliping samt behandling av gulv

De kom til tiden og gjorde en utmerket jobb. Enkle å kommunisere med og de var flinke til å følge opp. Resultatet ble fantastisk fine "nye" gulv i vårt "nye" hus. Kan anbefales på det varmeste:).

Linda Haraldsen, 17. okt. 2012

Sliping av furu kjøkkengulv

Fornøyd! . Tenk nøye igjennom om man vil lakke eller olje gulvet! . Det støvet mer enn ønsket, men denne type jobb støver nok en del uansett hva slags utstyr firmaet bruker.

Tom Are Andersen, 2. okt. 2012

Sliping og behandling av furugulv

Gulvene ble slipt, lyspigmentert og lakkert, og resultatet ble kjempebra. Arbeidet ble utført på avtalt tid. Veldig trivelige folk som fulgte nøye opp og ga gode råd om behandling av mine gamle furugulv. Jeg kan på det varmeste anbefale disse håndverkerne videre.

Kristin Weholt, 14. sep. 2012

Gulvsliping og maling av 90m2

Strålende jobb! Pusset 90 m2 tregulv og malte 3 strøk på en dag. Fantastisk! Kom på avtalt tid og betalte avtalt sum, i tilleg veldig hyggelige folk. Kan varmt anbefales! Mvh May Britt.

May Britt Grunnaleite, 10. sep. 2012

Gulvsliping 25 m2 parkett ønskes utført

Pålitelig og profesjonell håndverkerbedrift.

Gudrun Askestad, 23. aug. 2012

Sliping av tregulv og lakkering

Gjorde jobben til avtalt tid og pris. Veldig fornøyd med resultatet. Bruker dem igjen.

Anders Linde Holo, 21. aug. 2012

Sliping av gulv og lakkering

Jeg er kjempefornøyd med jobben bedriften har utført for meg, anbefaler gjerne videre! God oppfølging for å avtale jobben, veldig trivelig og arbeidsom gulvsliper, og ikke minst effektive. Fast avtalt pris - alt veldig ryddig og bra!

Elisabeth M Lund, 17. juli 2012

Sliping av parkett og furugulv

Fantastisk bra jobb. Gutta kom til avtalt tid og leverte jobb til avtalt pris. Veldig fornøyd med resultatet. Knut Orskaug - Tønsberg.

Knut Erik Orskaug, 7. juli 2012

Sliping og oljing av g50m2 furugulv

Gjorde jobben raskt og til en bra pris. Resultatet ble veldig bra. Kan anbefales p det varmeste!

Christian Melstrøm, 1. juli 2012

Sliping og luting av tregulv,ca 40 kvm

Veldig godt utført jobb! Gav god informasjon om forskjellige metoder og produkter som kunne brukes på forhånd og hjalp til med å finne noe som kunne passe for mitt behov. Jobben ble satt i gang raskt og ble ferdig fort, med et svært godt resultat. Anbefales!

Michael Arvanitidis, 20. mai 2012

Sliping av trapp

Gjorde jobben til avtalt tid og med perfekt resultat. Hadde avtalt pris på forhånd som stemte. Kan virkelig anbefale Otto's gulvsliperi til andre. Knut, Drammen.

Knut Skogvold, 11. april 2012

Maling av kjøkken og trapp mellom 1. og 2. etg

8 dager etter at jeg la ut anbudet, var kjøkkenet ferdig malt. Superfornøyd med alt, maleren kom til avtalt tid, meget hyggelig og flink kar. Kommer helt klart til å bruke dette firmaet igjen.

Kristin Gyldensten, 6. april 2012

Sliping og lakking av furugulv i oslo

Kom til avtalt tid, hyggelige folk, utførte jobben effektivt, pent og til avtalt pris. Veldig fornøyd!

Jostein R Kristiansen, 6. april 2012

Slipe,lute og olje furugulv i stue på ca 70 m2

Vi er veldig fornøyde. De kom til avtalt tid, utførte arbeidet til avtalt pris og resultatet var et veldig flott gulv. Kan absolutt anbefales.

Line Ask, 1. feb. 2012

Gulvsliping

Kom til avtalt tid, jobben og tidsperspektivet for utførselen ble gjennomgått på forhånd og ble fulgt fra start til slutt, prisen ble som avtalt,gulvet ble slik vi hadde ønsket, kom med nyttige tips for fremtidig vedlikehold av gulv og trapp, KAN HELT KLART ANBEFALES!

Tor Agnar Carlstedt, 27. jan. 2012

Sliping og lakking av parkett,samt sliping av trapp

.

Trond Åsmund Svenkerud, 15. des. 2011

Sliping og lakkering av furugulv nøtterøy

Veldig godt fornøyd både med kontakt og avtaler på forhånd, og utførelse av jobben. Alt var som avtalt, ryddig og greit!

Eivind Gisle Johnson, 5. des. 2011

Golvslipning + lack

Fantastiskt snabbt och bra jobb från Otto´s! Mycket bra service.

Jonas Ljungdahl, 3. nov. 2011

Sliping og lakking av gulv

Ottos Gulvsliperi anbefales på det varmeste. De har vært veldig imøtekommende, tillitsvekkende og profesjonelle. Svarte raskt, stilte på befaring raskt, møtte på minuttet til avtalt tid, utførte jobben til avtalt tid og pris, ryddet opp etter seg, kommuniserte tydelig og ofte underveis i prosessen, var behjelpelige med gode råd underveis og var i tillegg til alt dette svært hyggelige å ha med å gjøre. Resultatet? Strålende gulv! :-).

Max Jarle Tangen, 28. okt. 2011

Pussing av eikeparkett

Dette er en bedrift det er lett å anbefale. Avtaler ble holdt og arbeidet ble utført med god kvalitet til en konkurransedyktig pris. Hyggelige mennesker som var greie å forholde seg til. Slik skal det være.

Kristian Haugene, 17. okt. 2011

Oppussing gulv.

.

Mikael Bergius, 13. okt. 2011

Sliping av golv - ca 12kvm

Jobben vart fint utført og det vart rydda opp i etterkant. Hyggelege folk som kom då me hadde avtala sjølv om det tok litt tid å finna felles tid i feriesesongen. Me er godt nøgde med jobben og anbefalar dette firmaet til andre.

Rune Solheim, 16. sep. 2011

Parkett-sliping og -lakking

Topp kvalitet sliping og lakking, punktlig utført, greit oppgjør, bra rengjøring etterpå.

Einar Agnæss,budal Bryggeforening,tjøme, 14. sep. 2011

Sliping av gulv på hytte og maling av tak

Ryddig prosess, pris i tråd med avtale, profesjonelt utført, god kommunikasjon.

Dag Paulsen, 14. sep. 2011

Sliping restaurering av eikeparkett

Bra utført jobb til avtalt pris. Gutta ble ferdig før avtalt slutttidspunkt, selv om jobben viste seg å være vanskeligere enn de først trodde. Vi ble godt fulgt opp både i forkant og underveis, og de tok også kontakt i etterkant for å høre om vi var fornøyde. Vi anbefaler gjerne Otto's Gulvsliperi til andre som skal slipe gulv.

Wenche Maartmann-moe, 23. aug. 2011

Slipe ned gammelt tregulv

Gutta gjorde en kjempe jobb! Trodde aldri det gamle gulvet kunne bli så bra igjen. Seriøst firma, som så absolutt kan anbefales!

Christopher L Kristiansen, 3. aug. 2011

Trappesliping

Firmaet utførte jobben til avtalt tid og pris,så jeg kommer til å bruke samme firma ved en annen anledning.

Bjørge Wathne Hansen, 1. aug. 2011

Pusse parkettgulv

Dette firmaet gjorde en formidabel jobb! Jeg ser på meg selv som en kompromissløs kritiker, men jeg har virkelig ingenting å utse på denne bedriften! Fast pris, god oppfølging, råd underveis, alt som overhodet trengtes fås fra denne gjengen! Dere trenger virkelig ikke vurdere andre aktører i bransjen! Anbefales virkelig på det varmeste!

Per Fløvik, 15. juli 2011

Gulvsliping

Veldig bra utført arbeid.

Kjetil Østebrød, 13. juli 2011

Sliping av parkettgulv

Arbeidet med sliping og lakkering av parkettgulv er avsluttet og ble utført på en fag- og kvalitetsmessig utmerket måte. Otto's Gulvsliperi fulgte de avtaler som ble inngått i forkant, var presise og ryddige på alle måter. Otto's Gulvsliperi er et firma med dyktige håndverkere som jeg kan gi min beste anbefaling! Terje Kalbakk, Holmestrand.

Terje Kalbakk, 6. juli 2011

Sliping av parkettgul på 2 stuer i frognerleilighet

Jeg fikk utført sliping og lakkering av 76kvm gulv i bygård på Frogner. Jeg er meget godt fornøyd med arbeidet som ble utført. Bedre kan det ikke gjøres. Hyggelig og seriøs kommunikasjon,og ferdig på kortere tid enn forventet. Dette var bra og kan anbefales. Rune Hoff,Gyldenløves gate 10 0376 Oslo.

Rune Hoff, 23. juni 2011

Slipe eikeparkett

God kvalitet på arbeidet, veldig punktlige, fleksible, hyggelige og effektive. God pris også. Kan anbefales!

Gry Asp Solstad, 9. juni 2011

Ønsker gulvsliping av furugulv

Vi var veldig fornøyde med gulvsliperen. Han var nøye og gjorde pent arbeid. Fortalte hva som var lurt og hva som vill skje. Han ryddet opp alt etter seg og var ute i god tid.

Bjørn Erling Gabrielsen, 8. juni 2011

Sliping oljing av tregulv,150m2.

Jeg anbefaler Ottos Gulvsliperi til å utføre sliping og lakking av gulv! De gjorde en flott jobb, og vi hadde en meget god kommunikasjon hele veien og når oppdraget skulle påbegynnes, hvordan gulvene burde behandles m. V. Mvh Kristiansen, Porsgrunn. .

Karl Petter, 31. mai 2011

Sliping og lakking av parkettgulv

Gjorde en veldig god jobb, og svarte absolutt til forventningene.

Ole-harald Nafstad, 16. mai 2011

Sliping av gulv- haster

.

Ida Lohne, 7. mai 2011

Gulvsliping

Kvaliteten på jobben var veldig bra. Alle våre forventninger ble innfridd. Vi vil også trekke fram at vi ble spesielt godt fulgt opp, både i forkant av jobben og i etter kant. I tilegg var de super hyggelige. Kan trygt anbefale bedriften!

Sigbjørn Evensen Viktoria Reier, 10. april 2011

Sliping av orginalt tregulv

.

Anonym, 8. april 2011

Sliping og lakkering av parkett

Rimelig og godt utført arbeid. Kom desidert best ut i pris, og kunne ta oppdraget raskt. Oppdrag utført akkurat som avtalt. Både på oppmøte, tidsbruk, pris og resultat. Meget god service.

Magnus Velkom, 26. mars 2011

Slip og lakkering av parkettgulv.

Meget rask tilbakemelding for avklaring av gjennomføring av oppdraget. Jobben utført helt etter avtale, med topp resultat, til en konkurransedyktig pris. Anbefaler å bruke denne bedriften om du skal slipe gulvet ditt.

Anonym, 3. mars 2011

Gulvsliping og lakkering i holmestrand

.

Anonym, 22. feb. 2011

Sliping av tregulv

ANBEFALES:Hvis du skal slipe/behandle dine gulv, er det kun et firma som gjelder: OTTO 'S GULVSLIPERI utfører jobben perfekt til avtalt tid og pris(billig! ! ! ) Meget pålitelig,pliktoppfyllende og hyggelig. . . . . - og gulvene ble silkemyke! ! ! Stor takk fra L & F, Oslo.

Anonym, 21. feb. 2011

Sliping pussing av furugulv,ca 25-30 kvm

Flott utført arbeid, til avtalt pris. Kan anbefales til andre som skal slipe gulv.

Anonym, 16. feb. 2011

Slip og lakkering av parkettgulv.

.

Kristian E. Flesjå, 18. jan. 2011
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2002

i enhetsregistret
Se regnskapstall
Roller
Innehaver
Egil Otto Alsos
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2002-04-11
Bransje
43.330 Gulvlegging og tapetsering
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 17-05-2017 18:38:58
Se hele regnskapet til OTTO`S GULVSLIPERI Egil Otto Alsos på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart