Boligtype
Kontaktinfo
Meglervalg
Eiendomsmegling

Skal du selge bolig?

Beskriv boligen som skal selges med tre klikk og få uforpliktende tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglerne i ditt område - helt gratis!

SAMARBEID MED NORGES BESTE MEGLERE

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor fungerer Mittanbud så bra?

Mittanbud fungerer så bra fordi du lar flere bedrifter konkurrere om deg i stedet for at du kontakter en bedrift direkte. Alt du trenger å gjøre er å beskrive jobben en gang og vente på at bedriftene tar kontakt.

Hvorfor er det gratis å bruke Mittanbud?

Det er gratis å bruke Mittanbud fordi vi har mer enn 10.000 bedrifter som betaler oss for tilgang til å svare jobbene du og 200.000 andre brukere av tjenesten legger ut hvert år.

Hvorfor trenger Mittanbud kontaktinformasjonen min?

Vi trenger kontaktinformasjonen slik at vi kan sende din jobb til relevante eiendomsmeglere i ditt nærområde. Det er også viktig å vite at eiendomsmeglere mottar dine kontaktopplysninger så fort jobben er godkjent.

Hva skjer etter at jobben er lagt ut?

Etter at jobben er lagt ut så går den til godkjenning hos oss. Når jobben er godkjent sender vi den til relevante eiendomsmeglere som kan kontakte deg direkte, enten per telefon eller epost.

Hvor mange eiendomsmeglere kan jeg forvente svar fra?

Hvor mange eiendomsmeglere som svarer avhenger av hvor i landet du befinner deg. I gjennomsnitt får en meglerjobb på Mittanbud svar fra åtte eiendomsmeglere.

Forplikter jeg meg til noe ved å legge ut jobben på Mittanbud?

Nei, du står fritt til å velge om du ønsker å benytte deg av eiendomsmeglerne som svarer deg, og velger selv hvem du vil inngå avtale med. Har du har valgt megler via Mittanbud og boligen er solgt kan du evaluere meglerkontoret.