Jobb-id: 423958, Registrert: 17.02.2012

Flytting av lettvegg og loftstige

7048 Trondheim

Vi ønsker å flytte en liten lettvegg som vist på bilde. Den eksisterende veggen må rives først og ny vegg bygges ca 30 cm lengre inn (ny vegg skal ikke ha innbygde hyller som den gamle). Dermed må det også lages et lite "tak" opp mot hemsen. Veggen bør være lydisolert og som finish ønsker vi gipsplater (vi tapetserer og legger lister selv etterpå). Veggen er ca 2.6 m lang og tilpasset skråtak som vist i bilde. Ved døra blir det en 90 grader vinkel og en liten "bit" som er ca 60 cm lang (blir totalt 2.6+0.6=3.2 m lettvegg, delvis med skråtak). Vi ønsker også å hengsle om døra slik at den er festet til motsatt karm i forhold til i dag. Vi ønsker å erstatte loftstigen (se bilde) med en nedtrekkbar løsning. Vi ønsker at tilbudet skal inkludere materialer til lettvegg og loftstige. Det er noen stikkontakter og tv-kabel som må fikses av elektriker, helst vil vi ha et skjult anlegg. Elektriker kan vi skaffe selv, eller dere kan foreslå en dersom dere ønsker det.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Vegg, gulv og innertak

Vedlegg

Jobben ble utført av:

A-Z BYGG AS

Bra jobba! Veldig fornøyd med resultatet. Kom til avtalt tid, jobbet kontinuerlig og ble ferdig i løpet av 3 dager som avtalt. Kan anbefales og bruker de gjerne igjen selv.
Evaluering:
Heidi Moe Føre 8 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb