Trenger du juridisk hjelp?

Få tilbud fra flere advokater, og velg den som best kan hjelpe deg med din sak. 

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Vi har gjort det enkelt å få juridisk hjelp!

Det er ikke alltid lett å vite hva som kreves av kompetanse fra en advokat, eller å finne en advokat som sitter med den erfaringen som trengs for å få løst din sak på best mulig måte. Er du usikker på hvor du kan finne en dyktig advokat i Oslo kan det lønne seg å legge ut jobben på Mittanbud.no. Her kan du få tilbud fra flere profesjonelle advokater med faglig og praktisk innsikt i nettopp det du trenger hjelp med.

Legger du ut jobben på Mittanbud.no vil flere dyktige advokater kontakte deg med sine tilbud. Mittanbud.no fremhever sertifiseringer og evalueringer hos hvert enkelt advokatkontor som gjør det tryggere for deg å velge riktig. Er du usikker på om du har krav på fri rettshjelp? Spør gjerne den advokaten du har valgt, så kan de hjelpe deg med søkeprosessen. 

Tjenesten er gratis og uforpliktende, og du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.

TOPP EVALUERTE ADVOKATER
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut oppdraget nå

Beskriv oppdraget
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Alle advokater med i Mittanbud.no må ha advokatbevilgning. Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
 • Hva koster advokaten?
  Det er kostnadsfritt og uforpliktende å be om tilbud fra advokater på Mittanbud.no. Dersom du velger å benytte deg av noen av tilbudene, betaler du advokaten når saken er avsluttet. Du vil motta mer informasjon om krav som stilles for å kunne motta fri rettshjelp, og andre gode råd i forbindelse med juridisk hjelp, etter at du har lagt ut oppdraget.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no