Jobben ble utført på Mittanbud

Utbedring av skade etter vannlekkasje i tak samt legging av nytt shingeltak

Hytte 36 m2 + svalgang ca. 7 m2. Etter vinteren oppdaget fuktskader i en bredde på ca. 2 m på innvendig vegg (skade ikke synlig på utvendig vegg) og deler av innvendig tak. Sannsynlig årsak utett yttertak, shingel lagt for 30 år siden. Det virkelige omfanget av skaden er ukjent da det ikke er besiktiget på kryploft eller åpnet på noe vis foreløpig. I tillegg til å få reparert skaden etter lekkasjen ønskes lagt nytt shingeltak på hele hytta.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 19. jun 2016, under kategorien Snekkerog ble utført av BYGGFORNYELSE AS i Kongsberg

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte BYGGFORNYELSE AS for å utføre jobben

BYGGFORNYELSE AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Utbedring av skade etter vannlekkasje i tak samt legging av nytt shingeltak

Blant 5 svar er jeg glad jeg valgte Byggfornyelse AS til å legge nytt tak på min hytte samt utføre innvendige fuktskader. Kjekke voksne karer og forholde seg til, kontrakt og pris ble vi raskt enige om og jeg ble holdt underrettet under hele prosessen i form av meldinger og bilder på telefon og sluttresultatet ble kjempebra. Etter endt jobb ble avkapp og plankestumper ryddet og fjernet. Jeg anbefaler gjerne dette firmaet til andre.

Skrevet av Kate

juli, 2017

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste