Jobb-id: 1025042, Registrert: 8.07.2016

Bygge et minihus på hjul

3360 Geithus

MINIHUS PÅ HJUL

Du hørte riktig ja. ;) Jeg ønsker nå å bygge meg mitt eget lille hus på hjul. (google: Tiny House Nation;) Jeg har fått nok av gjeld og ”bo-meg-i-hjel-prinsippet” og vil nå begynne å leve et enklere liv. Men skal likevel ha alt det nødvendige, med litt luksus, bare på et mye mindre areal.

Jeg ønsker å få kontakt med entreprenører som er kreative, som kan jobbe på et fastsatt budsjett og som kan tenke utenfor boksen. Dere må synes at et slikt prosjekt er spennende, og dere bør være rause og hyggelige snekkere, slik at samarbeidet blir godt.

Dere bør ha et egnet sted med tak der dere kan bygge denne, og vi må sammen finne ut av hvilke materialer som egner seg best pga. vekt. Huset skal bygges på en tilhenger, og huset skal være ca. 2,5 m bredt (må være innenfor grensen for hva som er tillatt å kjøre med tilhengerhengerlappen) og mellom 6 og 8 meter lang, og nærmere 4 meter høyt fra bakken og opp. Jeg tenker meg at boareal er på ca. 15 kvm + 2 soveloft.

Jeg planlegger derfor to loft og en veranda, + eventuelt takveranda om det lar seg gjøre (noe jeg håper). Jeg tenker opplegg for både regnvann-system og mulighet for å koble meg på kommunalt vann, og skal ha vanlig strømuttak, men også gass/batteri, alá campingvogn. Det skal være en sofakrok, et fullverdig (mini) kjøkken, bad med komposteringstoalett, kombi vask/tørk, minibadekar og minivask. Det skal også være plass til en liten peisovn. (muligens et lite airconditionsystem, avhengig av hvilke materialer vi bruker til å bygge minihuset med, ifht. varme sommerdager.) Jeg har også designet inn en minigang og minikontor, og tenker meg unike trapper opp til hemsene.

Her er det altså duket for et spennende og kreativt prosjekt, og man må være litt Zack fra Tiny House Nation eller litt McGyver – haha, men dette kommer definitivt til å bli det kuleste du bygger og er et flott prosjekt å ha på CV’en ;) Dere blir forresten også pionerer på denne type bygg i Norge. :)

Vedlagt ligger noen bilder av andres minihus, for å gi dere et lite inntrykk av hva jeg ser for meg. Samt en enkel plan-skisse jeg har tegnet av minihuset jeg ønsker å bygge.

Håper å høre fra Norges mest kreative og innovative entreprenører og tømrere.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb