Jobben ble utført på Mittanbud

Renovering av bad

Ønsker renovering av bad i leilighet fra 1968. Badet ble sist pusset opp i 2012, men det ble ikke lagt membran eller varmekabler. Det er i tillegg et eldre sluk som bør skiftes. Badet er klassifisert som TG2 på grunn av dette. Badet består i dag av dusjkabinet, opplegg for vaskemaskin, samt servant og servantmøblement. Toalett er i eget rom ved siden av. Siden badet og WC er såpass lite er det ønskelig å slå ned denne veggen for så å lage et dusj-hjørne der WC er nå. Dette betyr at vi må flytte det gulvstående toalettet. Vi ønsker: -"dusj på flis"-løsning -flis på hele gulvet samt på vegger i dusjen. Det er våtromstapet på vegger i dag som vi godt kan beholde. -Membran og varmekabler -samt andre nødvendige oppgraderinger Vi ønsker et tilbud på hva det vil koste å slå ned veggen mot toalett og lage et dusjhjørne der det nå er toalett.Vi ønsker også tilbud på kun renovering av bad (Ikke slå ned vegg). Dette for å vurdere prisforskjellen. Vi flytter inn 1.september og ønsker at dette utføres snarest mulig. Det vil være mulig med befaring før innflytningsdatoen. Leiligheten ligger i 1.etg i blokk og badet er ca 3,5kvm, toalett er 1,3kvm. Ønsker en leverandør som kan utføre jobben ut ifra våtromsnormen til en god pris og som har alle nødvendige papir i orden. Ønsker også at en leverandør gjør hele jobben slik at vi kun har en prosjektleder å forholde oss til.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 11. aug 2016, under kategorien Helrenovering av badog ble utført av STABEKK VVS OLE JAKOB PETERSEN i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte STABEKK VVS OLE JAKOB PETERSEN for å utføre jobben

STABEKK VVS OLE JAKOB PETERSEN har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Renovering av bad

Vi benyttet Stabæk VVS v/Ole Jakob Petersen til å totalrenovere et lite bad på Tonsenhagen, samt enkel oppuss av vaskerom, og vi er kjempefornøyd! Faglig veldig dyktig, jobben ble grundig gjennomført og flink til å komme med gode løsninger underveis. God kommunikasjon under hele prosessen, punktlig, ryddig og ferdig før estimert tid. Grundig pristilbud som ble overholdt. Anbefales på det sterkeste!

Skrevet av øyvind

okt., 2016

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste