Jobb-id: 1051101, Registrert: 11.08.2016

Renovering av bad

0591 Oslo

Ønsker renovering av bad i leilighet fra 1968. Badet ble sist pusset opp i 2012, men det ble ikke lagt membran eller varmekabler. Det er i tillegg et eldre sluk som bør skiftes. Badet er klassifisert som TG2 på grunn av dette.
Badet består i dag av dusjkabinet, opplegg for vaskemaskin, samt servant og servantmøblement. Toalett er i eget rom ved siden av. Siden badet og WC er såpass lite er det ønskelig å slå ned denne veggen for så å lage et dusj-hjørne der WC er nå. Dette betyr at vi må flytte det gulvstående toalettet.

Vi ønsker:
-"dusj på flis"-løsning
-flis på hele gulvet samt på vegger i dusjen. Det er våtromstapet på vegger i dag som vi godt kan beholde.
-Membran og varmekabler
-samt andre nødvendige oppgraderinger

Vi ønsker et tilbud på hva det vil koste å slå ned veggen mot toalett og lage et dusjhjørne der det nå er toalett.Vi ønsker også tilbud på kun renovering av bad (Ikke slå ned vegg). Dette for å vurdere prisforskjellen.
Vi flytter inn 1.september og ønsker at dette utføres snarest mulig. Det vil være mulig med befaring før innflytningsdatoen.

Leiligheten ligger i 1.etg i blokk og badet er ca 3,5kvm, toalett er 1,3kvm.
Ønsker en leverandør som kan utføre jobben ut ifra våtromsnormen til en god pris og som har alle nødvendige papir i orden. Ønsker også at en leverandør gjør hele jobben slik at vi kun har en prosjektleder å forholde oss til.

Jobbtyper

Vedlegg

Jobben ble utført av:

STABEKK VVS OLE JAKOB PETERSEN

Vi benyttet Stabæk VVS v/Ole Jakob Petersen til å totalrenovere et lite bad på Tonsenhagen, samt enkel oppuss av vaskerom, og vi er kjempefornøyd! Faglig veldig dyktig, jobben ble grundig gjennomført og flink til å komme med gode løsninger underveis. God kommunikasjon under hele prosessen, punktlig, ryddig og ferdig før estimert tid. Grundig pristilbud som ble overholdt. Anbefales på det sterkeste!
Evaluering:
Øyvind Hofosseter 7 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb