Jobb-id: 1056121, Registrert: 17.08.2016

Splitting av kurs, montere utekontakt, bytte bryter viftestyring, montere dimmer

7053 Ranheim

Jobben består av 4 mindre oppdrag, i et rekkehus fra 2007 med 400v anlegg. Jeg har bilder av alt jeg beskriver under, samt "koblingsskjema" (hjemmetegnet) for punkt 1.

Jeg er veldig fleksibel på når jobben gjøres (en dags varsel er OK) men må være gjort innen midten av oktober.

1. Slå sammen to kurser og splitte en annen kurs i to: Slå sammen to eksisterende kurser til en og bruke bare en av sikringene. Splitte en annen kurs i to og flytte den ene av disse over på den sikringen som ble til overs etter å ha slått sammen de to første. Kursen som skal splittes fra kommer i eget rør inn i sikringsskapet, så det er en ren omkobling, ingen montering av nytt utstyr.

2. Montere utekontakt på vegg i carport. Det er snakk om ca 1 meter kabel fra koblingsboks i bod, føre kabelen gjennom bodvegg (uisolert, kun kledning), og en meter eller to med kabel utvendig, og montere utekontakten. Jeg har kontakten selv. Kabel og eventuelt annet materiell må du stå for.

3. Jeg har en Flexit ULV vifte på loftet med tre-trinns bryter. Denne virker bare på høyeste trinnet. Vifta er på 165W, bryteren av type Flexit 09257. Her vil jeg ha byttet bryteren (evt. styringa hvis det er den som er gåen) eller montert en dimmer, hva som er enklest. Det er enkel adkomst og mindre enn 1,5 m mellom bryter på veggen og vifte/vifteregulator på loftet. Her må du ha alt som trengs av deler og materiell.

4. Jeg har en dobbelt lysbryter på veggen der den ene bryteren bryter en taklampe, og den andre bryteren bryter en stikkontakt. Jeg vil ha en dimmer på taklampa. Om nødvendig pga plass til dimmer kan jeg ofre bryteren til stikkontakta og ha heller ha den permanent tilkoblet. Her må du ha deler og materiell.

Jobbtyper

Vedlegg

Jobben ble utført av:

Berg & Wigum AS

Kjapt, rimelig og bra utført, hyggelige folk.
Evaluering:
Øyvind, Ranheim 4 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb