Jobb-id: 1057204, Registrert: 19.08.2016

* Fortsatt ledig: Søker erfaren snekker samarbeidspartner

0

Litt om oss:

Vi er et firma som har dyktige håndverkere i alle fag: rørleggermester, elektriker, flislegger, snekker, glassmester, membran osv. Så vi er en total leverandør av baderom, kjøkken m.m. for en meget konkurransedyktig pris.

Vi tilbyr også renhold for privatpersoner (Flyttevask, vask av hus/leiligheter etter avtale, faste renholds avtaler, osv). Dette er en egen avdeling hos Avantec AS som tar seg av dette, med gode referanser, og lang erfaring.

Vi gir hele tiden våre ansatte oppdaterte kurs i våtromsfaget (både innenfor Norske byggforskriftene, nye produkter, våtromsnormen). Vi er sertifisert til å utføre arbeid i våtrom.
Alt av arbeid blir utført ihht. Norske byggforskrifter TEK07 og TEK10, og så langt det lar seg gjøre, etter våtromsnormen. I de siste årene har det vært stor forespørsel etter dyktige håndverkere/firmaer som kan utføre alt innen baderom (total leverandør) med alt av papirer i orden. Derfor har vi spesialisert oss på dette feltet!

For mer info: www.avantec.no

Vi ønsker oss fornøyde kunder, bra tilbakemelding, og godt rykte!

Send oss en mail eller ring for en prat.


Mvh
Tony

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb