Jobben ble utført på Mittanbud

Vaktmester / Div arbeid innendørs

Hei. Jeg trenger en nevenyttig mann til litt forskjellig. Jeg har et stort IKEAskap som skal påmonteres en skyvedør. Skapet er 3 meter bredt, jeg har skyvedører. To lamper som skal monteres i taket i kjøkkenet. Det er opplegg der, skal bare henges opp. Det skal henges opp noen knagger i gangen, og dem må det borres til i mur. Henge opp en hylle på badet. Der må det borres gjennom fliser og mur, uten å sprekke flisene. Pluss muligens et speilskap på veggen. Svar på mail. Tusen takk.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 11. feb 2011, under kategorien Annet (finsnekker og møbelsnekker), Annet (snekker/bygningshåndverkere), Arbeidskraft og Vaktmestertjenesterog ble utført av JAMA BYGG - OPPUSSING OG RENOVERING i Oslo

Website logo

Kunden valgte JAMA BYGG - OPPUSSING OG RENOVERING for å utføre jobben

JAMA BYGG - OPPUSSING OG RENOVERING har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.5 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Vaktmester / Div arbeid innendørs

Jeg fikk forståelsen av at den ene jobben de skulle gjøre var noe de hadde god erfaring i, men det viste seg å ikke være riktig. De brukte utrolig lang tid, men tilslutt ble jobben utført til min aller største tilfredsstillelse. De kom til avtalt tid, og ryddet opp etter seg. Snekkerjobbene, som er deres erfaringsområde, ble utført raskt, sikkert, pent og ordentlig. Jeg er kjempefornøyd med jobben som er gjort (også den delen som gikk litt langsomemre), og kommer helt sikkert til å bruke dem igjen hvis jeg trenger en snekker.

Skrevet av Siv

feb., 2011

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste