Jobben ble utført på Mittanbud

Snekker og malerarbeid i leilighet i Oslo

Tilbud på snekker- og malearbeider ønskes. Arbeidet må utføres snarest mulig etter 10. mars. Det er flere småarbeider som skal gjøres for å klargjøre en leilighet. Snekkerarbeidene er å plate tak og vegger i et våtrom, kle en buegang mellom kjøkken og stue, sette opp en skyvedør for garderobe, samt komplettere gulvlister i flere rom. Malerarbeider er et par vinduskarmer samt noen vegger og dører, samt lakking av parkettgulv. Helst ønskes begge arbeider utført av samme firma, men deltilbud på hhv snekker og malerarbeid kan leveres.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 19. feb 2011, under kategorien Vegg, gulv og innertak, Annet (finsnekker og møbelsnekker), Annet (snekker/bygningshåndverkere) og Malingog ble utført av Byggtjenester Sitko i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte Byggtjenester Sitko for å utføre jobben

Byggtjenester Sitko har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Snekker og malerarbeid i leilighet i Oslo

Derek Sitko har gjort en strålende jobb for oss. Han er arbeidssom, kreativ, dyktig, grundig, fleksibel og veldig hyggelig. Han er en ekte fagmann som ser muligheter og finner løsninger. Vi kan varmt anbefale ham. Vi skal absolutt benytte ham igjen ved senere behov.

Skrevet av Tommy

april, 2011

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste