Jobben ble utført på Mittanbud

Forbehandling og maling av panelt tak i stue

Vi ønsker å få malt vårt stuetak, som er i trepanel fra 1978. Taket er totalt i underkant av 53 m2 og vi ønsker også de profilerte taklistene malt samtidig med samme maling. Vi tror det er ubehandlet, og det er temmelig gulnet over årenes løp. Leverandøren av oppdraget må ta ansvar for alt nødvendig forarbeid (inkl. sparkling, pussing, kvistforsegling etc.) og gjennomføring med det antall strøk som må til for å få et optimalt resultat. Ønsket farge er hvit. Arbeidet ønskes gjennomført i løpet av mars måned og jobben må utføres av fagfolk. Se vedlagte planskisse for rommets mål, utforming og foto som viser takets utseende.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 22. feb 2011, under kategorien Maling og Sparklingog ble utført av DDE HÅNDVERK AS i Sandefjord

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte DDE HÅNDVERK AS for å utføre jobben

DDE HÅNDVERK AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.6 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Forbehandling og maling av panelt tak i stue

Hyggelige folk, grundig jobb og fortløpende arbeid hver dag fram til jobben var ferdig. Ikke det billigste tilbudet vi fikk - men prisgunstig i forhold til etablerte malere. Vi har allerede spurt om pris på en ny jobb.

Skrevet av Roger

april, 2011

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste