Jobben ble utført på Mittanbud

Doffin - Skansen Aktivitetssenter

Alta kommune skal etablere et nytt dag- og arbeidssenter på Skansentomta i Skaialuft. Senteret er et dagtilbud for mennesker med bistandsbehov. Bygget har et bruttoareal på vel 2000 m². Senteret skal sysselsette opp til 50 brukere innenfor aktiviteter som omfatter verksted, kantine med kjøkken, mediaavdeling og vaskeri. I bygget skal det også etableres såkalte «baser» i form av egne leiligheter for brukere med spesielt nedsatt evne, og en sanseavdeling som ligger i en skjermet del av bygget. Her skal det være rom for stimulering av sanser uten forstyrrelser utenfra. For øvrig tilkommer nødvendige fasiliteter som toaletter, garderober, tekniske rom og lager. Bygget skal også utstyres med gymsal og et treningsrom. Utomhus skal det etableres adkomst og parkering, en sansehage og utstyr for uteaktiviteter.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 22. sep 2016, under kategorien Elektrikertjenester, Byggeleder/Prosjektleder, Rørlegger og Snekker

Website logo

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste