Jobb-id: 1452880, Registrert: 5.10.2016

Doffin - Tekst til tale tjeneste

0

Array
Utdanningsdirektoratet har ansvaret for gjennomføring av eksamen i henhold til Opplæringsloven. I den forbindelse har Utdanningsdirektoratet også krav på seg til å tilrettelegge for kandidater med lese- og skrivevansker, svaksynte eller blinde.
Utdanningsdirektoratet har i dag avtale med en ekstern leverandør om tekst-til-tale-løsning som utløper. Denne forespørselen skal dekke anskaffelse av tekst-til-tale tjeneste som skal tas i bruk fra 12.12.2016.
I grunnskolen (10. trinn) får kandidatene tilgang til et system hvor de kan lese forberedelsesmateriell knyttet til eksamen (PGS-F). Systemet består av statiske nettsider (HTML) med ulike tekster, bilder eller video som skal forberede kandidaten til eksamen påfølgende dag. Tekst-til-tale tjenesten skal være et hjelpemiddel for kandidatene under forberedelsen og eksamen.
Utdanningsdirektoratet skal i første omgang anskaffe tekst-til-tale tjeneste for forberedelsesmateriell knyttet til eksamen. Det vurderes å benytte tekst-til-tale tjenesten også for andre systemer.
I det følgende har Utdanningsdirektoratet beskrevet kravene til tekst-til-tale tjenesten som skal anskaffes.
Oppdragsgiver benytter Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse, samt få tilgang til eventuelle dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. [[http://permalink.mercell.com/61866555.aspx]]. Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

Jobbtyper

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb