Jobb-id: 1456196, Registrert: 10.10.2016

Helsparkling og maling, samt rive vegg mellom kjøkken og spisestue

1362 Hosle

Vi ønsker tilbud på helsparkling og maling av enebolig på 224 kvm. Dagens overflate er strietapet, samt noe tapet med "dråper".

I tillegg ønsker vi å rive veggen mellom spisestuen og kjøkkenet (se bilde 11 i finn-annonsen). Dette er ifølge forrige eier av boligen ikke en bærevegg. Her må også gulvet under fikses så pent som mulig. Ønsker forslag til hvordan det kan gjøres.

Se ellers finn-annonsen for hvordan boligen ser ut. Vi har overtagelse av boligen 15. november, og skal flytte inn 5. desember, så jobben bør ideelt sett gjøres i denne tidsperioden.

Finn-annonsen: http://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=76926158&fks=76926158

Ønsker detaljert tilbud på hva som skal gjøres slik at det blir enkelt å sammenlikne tilbudene. Ønsker også at tilbudet inkluderer kjøring, maling og annen materiell.

Jobbtyper

  • Entreprenører

    • - Entreprenører
  • Malertjenester

  • Snekker / Bygningshåndverkere

Jobben ble utført av:

CITY DEKORASJON AS

Vi er godt fornøyd med jobben City Dekorasjon AS gjorde for oss. De møtte opp på kort varsel, og utførte jobben pent og hurtig. De fulgte oss godt opp også i etterkant av ferdig utført arbeid for å sjekke at alt var i orden. Gulvet i et av rommene ble lagt feil vei, noe de rettet opp på dagen da vi påpekte det. Vi anbefaler City Dekorasjon AS!
Evaluering:
Marie Kaas Eriksen 5 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb