Jobb-id: 1471000, Registrert: 27.10.2016

Doffin - K200 Rivnings- og miljøsaneringsarbeider

0

Bodøs nye rådhus er et prosjekt i sentrum av Bodø. Bygget skal oppføres innenfor kvartalet avgrenset av Kongens gate, Torvgata, Dronningens gate og Havnegata.
Eksisterende rådhusbygg og Norges bank bygget (Banken) skal beholdes uforandret på synlige fasader men skal rehabiliteres og ombygges totalt innvendig.
Det skal bygges et nytt bygg i 6 etasjer som fyller ut arealet der det gamle biblioteket lå samt ytterligere areal som integrerer Norges bank bygget og eksisterende rådhusbygg i et samlet nytt rådhusbygg
Det nye rådhuset skal fungere som kontorbygg for Bodø kommunes administrasjon og i tillegg dekke behov for nødvendige funksjoner for politisk arbeid med kontor og møterom for politiske parti.
Som forberedende arbeider ønsker byggherren å gjennomføre innvendige rivnings- og miljøsaneringsarbeider av alle ikkebærende konstruksjoner og alle tekniske anlegg (Elektrotekniske og VVS-tekniske anlegg) som skal fjernes. Byggene skal altså «strippes» innvendig.
Eksisterende bystyresal, formannskapssal og et møterom benevnt «Blåsalen» som alle er i Rådhuset skal bevares mest mulig som opprinnelig i uttrykk men skal oppgraderes teknisk. Rivningsarbeider skal i liten grad utføres i disse rommene i denne entreprisen.
I underetasjen i Banken skal et IKT serverrom med tilhørende kraftforsyning og ventilering/kjøling beholdes og være i drift i hele anleggsperioden.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb