Jobben ble utført på Mittanbud

Oppussing av trapp

Vi trenger å oppgradere vår trappoppgang. Vi har tidligare sendt ut forespørsel om anbud. Men borettslaget ønsker en mer omfattande oppussing. Denne gang handler det om å måle og tette sprekker i en trappoppgang. Trappoppgangen er 3 våningar samt entréplan. I tillegg ønsker vi slipe gamle vinduer og male disse så de er redo for vinteren samt legge flis i entréplan (ca 10 kvm). Samt installere nytt lys på hver våning og måle entredørr. Se bilder og kom med deres anbud. MVH Timothy

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 4. sep 2017, under kategorien Maling og Vindu og dørog ble utført av GREFSEN-EIENDOMSSERVICS.NO KENNETH FORSBERG IVERSEN i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte GREFSEN-EIENDOMSSERVICS.NO KENNETH FORSBERG IVERSEN for å utføre jobben

GREFSEN-EIENDOMSSERVICS.NO KENNETH FORSBERG IVERSEN har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.1 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Oppussing av trapp

To uker etter oppstartsdato hadde de ikke startet. Da fikk vi etter mye mas beskjed om at de ikke hadde mulighet å gjennomføre oppdraget pga av de ikke hadde råd å kjøpe inn material. <br /> <br /> Likevel var de veldig nøye med å få tilgang til fastigheten. Vi har forsatt ikke fått tilbake nøkler. Dette trots et 10-tal samtaler, mail og sms Oppdatering: Fortsatt ikke fått igjen nøkler etter snart 1 år. Dette er meget useriøs bedrift!

Skrevet av Timothy

feb., 2018

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste