Jobben ble utført på Mittanbud

Doffin - Grasåsen høydebasseng - entreprise 1 - Grunnarbeider og ledningsanlegg

Kristiansand kommune er under stadig utvikling. Det gjennomføres for tiden mye utbygging, spesielt øst for Topdalsfjorden. Utbyggingen samt behov for ytterligere sikkerhet i vannforsyningen i området og arbeid med reservevannforsyning og sammenkobling av vannledningsnettene mellom Kristiansand og Lillesand, medfører at det skal etableres et nytt høydebasseng i Sørlandsparken Øst. Sørlandsparken høydebasseng skal etableres på Grasåsen (litt nordøst for IKEA). I forbindelse med bassenget skal det også etableres ventilkammer, adkomstvei og ledningsforbindelser til bassenget. Denne entreprisen omfatter utspregning av tomt, adkomstvei og ledningsforbindelser.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 25. nov 2016, under kategorien Asfaltering, Konstruksjonstegninger og Utgraving/Planering

Website logo

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste