Jobben ble utført på Mittanbud

Doffin - Anskaffelse av rammeavtale for internettbasert innbetalingsløsning for statlige virksomheter for «Payment Service Provider» - (PSP - tjenest

Direktoratet for økonomistyring (DFØ) skal gjennomføre en anskaffelse med sikte på å inngå en rammeavtale for internettbasert innbetalingsløsning for statlige virksomheter på «Payment Service Provider» - (PSP - tjenester). Anskaffelsen er tenkt å bidra til å dekke de statlige virksomhetenes behov for å ta i bruk virtuelle betalingsterminaler levert av en PSP. En internettbasert innbetalingsløsning benyttes når en kunde betaler via internett i forbindelse med kjøp over netthandel. Dersom en statlig virksomhet skal benytte en nettbasert innbetalingsløsning, må vedkommende virksomhet ha inngått følgende avtaler; -       Virtuell betalingsterminal -       Innløsning av betalingstransaksjoner Videre må virksomheten ha en netthandelsløsning eller ha inngått en avtale om dette. PSP-tjenestene vil være en del av virksomhetens nettbaserte innbetalingsløsning. Dette er betalingsløsningen som benyttes når en kunde betaler for en vare eller tjeneste via internett i forbindelse med netthandel hos en virksomhet. Rammeavtalen omfatter kun PSP-tjenester for virtuelle betalingsterminaler som aksesseres via nettlesere. Betalinger gjennom dedikerte mobilapplikasjoner er ikke omfattet av denne rammeavtalen. De enkelte virksomhetene kan ha ulikt behov for valg av betalingsmetode. Avtalen skal i utgangspunktet være frivillig for alle statlige virksomheter. Noen konkrete statlige virksomheter har forpliktet seg å benytte avtalen dersom de ønsker å ta i bruk virtuelle betalingsløsninger. Det vil inngås tre parallelle rammeavtaler med tre ulike leverandører hvis mulig. Rammeavtalen omfatter ikke tjenester knyttet til netthandelsløsninger. Den enkelte virksomhet skal selv inngå egne avtaler om henholdsvis netthandelsløsning og innløsning av betalingstransaksjoner. DFØ har parallelt utlyst en egen konkurranse for inngåelse av en rammeavtale på innløsning av betalingstransaksjoner. Oppdragsgiver benytter Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse, samt få tilgang til eventuelle dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. [[http://permalink.mercell.com/63315730.aspx]]. Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 15. des 2016, under kategorien Økonomisk rådgivning og Annet (Web / IT)

Website logo

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste