Jobb-id: 1529761, Registrert: 15.12.2016

Doffin - Anskaffelse av rammeavtale for internettbasert innbetalingsløsning for statlige virksomheter for «Payment Service Provider» - (PSP - tjenest

0

Direktoratet for økonomistyring (DFØ) skal gjennomføre en anskaffelse med sikte på å inngå en rammeavtale for internettbasert innbetalingsløsning for statlige virksomheter på «Payment Service Provider» - (PSP - tjenester). Anskaffelsen er tenkt å bidra til å dekke de statlige virksomhetenes behov for å ta i bruk virtuelle betalingsterminaler levert av en PSP.
En internettbasert innbetalingsløsning benyttes når en kunde betaler via internett i forbindelse med kjøp over netthandel. Dersom en statlig virksomhet skal benytte en nettbasert innbetalingsløsning, må vedkommende virksomhet ha inngått følgende avtaler;
-       Virtuell betalingsterminal
-       Innløsning av betalingstransaksjoner
Videre må virksomheten ha en netthandelsløsning eller ha inngått en avtale om dette.
PSP-tjenestene vil være en del av virksomhetens nettbaserte innbetalingsløsning. Dette er betalingsløsningen som benyttes når en kunde betaler for en vare eller tjeneste via internett i forbindelse med netthandel hos en virksomhet.
Rammeavtalen omfatter kun PSP-tjenester for virtuelle betalingsterminaler som aksesseres via nettlesere. Betalinger gjennom dedikerte mobilapplikasjoner er ikke omfattet av denne rammeavtalen. De enkelte virksomhetene kan ha ulikt behov for valg av betalingsmetode.
Avtalen skal i utgangspunktet være frivillig for alle statlige virksomheter. Noen konkrete statlige virksomheter har forpliktet seg å benytte avtalen dersom de ønsker å ta i bruk virtuelle betalingsløsninger. Det vil inngås tre parallelle rammeavtaler med tre ulike leverandører hvis mulig. Rammeavtalen omfatter ikke tjenester knyttet til netthandelsløsninger. Den enkelte virksomhet skal selv inngå egne avtaler om henholdsvis netthandelsløsning og innløsning av betalingstransaksjoner. DFØ har parallelt utlyst en egen konkurranse for inngåelse av en rammeavtale på innløsning av betalingstransaksjoner.
Oppdragsgiver benytter Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse, samt få tilgang til eventuelle dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. [[http://permalink.mercell.com/63315730.aspx]]. Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

Jobbtyper

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb