Jobb-id: 1530706, Registrert: 18.12.2016

Doffin - BEGRENSET ANBUDSKONKURRANSE FOR KJØP AV ENTREPRENØR til RIVING OG BYGGING AV NY BARNEHAGE - KILDEN BARNEHAGE KILDEVEIEN 42

0

Oppdragsgiver skal etablere ny barnehage med 12 baser i bydel Bjerke.
På tomten står det i dag to eldre bygninger som har vært i Sivilforsvarets eie, samt en midlertidig barnehage. Oppdragsgiver vil stå for fjerning av den midlertidige barnehagen.
Entreprenør/tilbyder skal stå for riving av eksisterende bygningsmasse ned til kjellernivå og bygging av ny barnehage med tilhørende uteareal.
Den nye barnehagen består av om lag 2000 m2 ny bygningsmasse pluss eksisterende kjellere. Prosjektet har høye miljøambisjoner og er et av FutureBuilts forbildeprosjekter. Barnehagen skal bygges som plusshus (produsere mer energi enn den forbruker) og skal også oppnå BREEAM-NOR sertifikat (versjon 2012) nivå Excellent. Oslo kommunes standard kravspesifikasjon 2015 for barnehager ligger til grunn for prosjektet og barnehagen er prosjektert og skal bygges iht. TEK10.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Totalentreprise eller generalentreprise:
Rivearbeidene skal utføres til fast pris. Byggeherre forbeholder seg frem til utsendelse av konkurransegrunnlaget retten til å avgjøre om rivearbeidene skal reguleres som totalentreprise iht. NS 8407 eller som generealentreprise iht. NS 8405. Det er utarbeidet miljøsaneringsbeskrivelse som vil legges ved konkurransegrunnlaget.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Generalentreprise:
Bygging av barnehage med uteområdet skal gjennomføres som en ordinær generalentreprise basert på NS 8405. Sammen med konkurransegrunnlaget vil det sendes ut en NS 3420-beskrivelse, samt kompletterende vedlegg og tegninger.
Entreprenør må gi tilbud på hele prosjektet, dvs. både rive- og byggearbeidet, og ikke bare tilbud på en av delene.

Jobbtyper

  • Entreprenører

    • - Entreprenører
  • Snekker / Bygningshåndverkere

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb